Şimdi Ara

Dunlop mu Pirelli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
5.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kafam karışık aracıma 195/60/R15 lastik almak istiyorum biraz araştırdım;Nokian çok övgü almış ama bulmak zor ve fiyatı biraz yüksek,Michelin zaten pahalı,aracımda Bridgestone var ama daha yumuşak özellikle daha sessiz bir lastik almak istiyorum.Fiyat olarak Pirelli p6000 ve Dunlop SP300 uygun ancak ikisi hakkında da kullanmadığım için bilgim yok.Hangisini tavsiye edersiniz? Forumda Pirelli için pek iyi şeyler yazılmamış ama Dunlop ile ilgili pek bilgi yok.
    Ayrıca daha ucuza Kumho ve Toyo var ikisi de yumuşak ve kullanan bir iki kişi ile konuştum memnun olduklarını söylediler ama sanki Dunlop daha çok duyulduğundan mıdır bilmem bana daha yakın geldi bu durumda siz ne dersiniz?
    Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Deleted User

Bu mesaj silindi.
    Dunlop al başın ağrımaz..

Ben 2000 yılında aldığım 0 Km astranın Dunlop marka lastiklerini söküp,yerine Brigstone Potenza almıştım ve çok pişman olmuştum.

Dunloplar gerçekten kaliteli lastiklerdir..

Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OverDrıve

Ben 2000 yılında aldığım 0 Km astranın Dunlop marka lastiklerini söküp,yerine Brigstone Potenza almıştım ve çok pişman olmuştum.

Saygılar.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: OverDrıve

Saygılar.

Aslında dediğim gibi benim de aklıma Dunlop yatıyor ama kullananların fikirleri çok önemli benim için teşekkürler OverDrıve

• quote:

Orijinalden alıntı: hosmurat

quote:

Orjinalden alıntı: OverDrıve

Saygılar.

Aslında dediğim gibi benim de aklıma Dunlop yatıyor ama kullananların fikirleri çok önemli benim için teşekkürler OverDrıve

Alıntıları Göster
    Continental SportContact'a baktınız sanırım. DUNLOP'u da ülkemizde GOODYEAR üretiyor. DUNLOP iyi ve sağlam markadır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

Continental SportContact'a baktınız sanırım. DUNLOP'u da ülkemizde GOODYEAR üretiyor. DUNLOP iyi ve sağlam markadır.

Alıntıları Göster
    Pirelli, Dunlop'a göre daha sert bir lastiktir. Dolayısı ile daha seslidir.
    Bridgestone ile Pirelli arasındaki farkı anlayamazsınız.

Ben de Nokian'ı tavsiye ederim. Yalnız şunu bilin yumuşak lastiğin ömrü azdır.
    Konfor ve ömür ters orantılıdır. Şahsen ben her zaman konforu tercih etmişimdir.

Forumda nokian lastik ile ilgili forum yararlı olacaktır.

http://forum.donanimhaber.com/m_16326287/mpage_19/key_//tm.htm#30586265

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mturgut -- 8 Nisan 2009; 16:00:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Taner Göde

Evet Continental e baktım bu ebat için contact2 modeli var

• quote:

Orijinalden alıntı: hosmurat

quote:

Orjinalden alıntı: Taner Göde

Evet Continental e baktım bu ebat için contact2 modeli var

Alıntıları Göster
    P6000 çok kötü bir lastik. Nihayet geçenlerde söküp attım arabadan.Dunlop daha iyi bir tercih olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Falken mi ? Hankook mu?
    3 yıl önce açıldı
    Lassa mı michelin mi?
    14 yıl önce açıldı
    Continental mi? Bridgestone mu?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BilimveEdebiyat

P6000 çok kötü bir lastik. Nihayet geçenlerde söküp attım arabadan.Dunlop daha iyi bir tercih olur.

Alıntıları Göster
    lastik hakkında hiç bilgim yok yaw aldığımız araç üzerinde brigstone var ama hiç ses çıakrmıo, pati fln yapınca cayyklasın istiyorum nedne bu yumuşak olmasından mı? böyle olursa dahamı iyi oluo kaymıo ...?

• quote:

Orijinalden alıntı: GT_500

lastik hakkında hiç bilgim yok yaw aldığımız araç üzerinde brigstone var ama hiç ses çıakrmıo, pati fln yapınca cayyklasın istiyorum nedne bu yumuşak olmasından mı? böyle olursa dahamı iyi oluo kaymıo ...?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: shelby_88

Arkadaşım kusura bakma ama Türkçe'yi daha iyi kullanırsan sanırım yazıların daha
    anlaşılır olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: mturgut

quote:

Arkadaşım kusura bakma ama Türkçe'yi daha iyi kullanırsan sanırım yazıların daha
    anlaşılır olacak.

Alıntıları Göster
    SMS Turkcesi gibi ama biraz da arabayla cayklamayi seven bir arkadas.
    Halka acik ortamlarda pati cekmemesi dilegiyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: SilverBlue

SMS Turkcesi gibi ama biraz da arabayla cayklamayi seven bir arkadas.
    Halka acik ortamlarda pati cekmemesi dilegiyle.

Alıntıları Göster
    benim tercihlerim:
    Michelin Energy Saver çünki, aşırı uzun ömürlü ve direnci az olması sonucu yakıt sarfiyatı

yada onun kadar sarfiyat sağlamasada daha pahalı seçeneklere oranla iyi olan Fulda EcoControl ki bunun fiyatı oldukça makul, aralarında lastik başına en son sorduğumda 30-35TL fark vardı

bu dediklerimin ikiside alaman derneğinden uygundur damgasını yemiş lastiklerdir, test edilmiş onaylanmış cinsinden ..

• quote:

Orijinalden alıntı: matgab

benim tercihlerim:
    Michelin Energy Saver çünki, aşırı uzun ömürlü ve direnci az olması sonucu yakıt sarfiyatı

yada onun kadar sarfiyat sağlamasada daha pahalı seçeneklere oranla iyi olan Fulda EcoControl ki bunun fiyatı oldukça makul, aralarında lastik başına en son sorduğumda 30-35TL fark vardı

bu dediklerimin ikiside alaman derneğinden uygundur damgasını yemiş lastiklerdir, test edilmiş onaylanmış cinsinden ..

Alıntıları Göster
    Ben Dunlop'u tercih ederdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BilimveEdebiyat

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: BilimveEdebiyat

evet P6000 kullanıyorum gerçekten rezil bir lastik taş gibi çok sağlam ama çok sert gürültülü ve çok kayıyo...Bide erimiyo mübarek

• quote:

Orijinalden alıntı: Samet

quote:

Orjinalden alıntı: BilimveEdebiyat

evet P6000 kullanıyorum gerçekten rezil bir lastik taş gibi çok sağlam ama çok sert gürültülü ve çok kayıyo...Bide erimiyo mübarek

Alıntıları Göster
    Astra'mda yaklaşık 50.000 km sorunsuzca kullandım Dunlop lastikleri gerçekten çok harika ...

• quote:

Orijinalden alıntı: GT_500

Alıntıları Göster
    quote:

benim bildiğim lassalar iyi caykylıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Impressor

quote:

benim bildiğim lassalar iyi caykylıyor

Alıntıları Göster
    bende daha dunlop hakkinda kotu yorum duymadim pek...

• quote:

Orijinalden alıntı: ceyhunberber

bende daha dunlop hakkinda kotu yorum duymadim pek...

Alıntıları Göster
    Vallahi konfor olarak değil ama özellikle yağmur performansı olarak Continental PremiumContact2 öneririm. Ben PremiumContact1 kullanıyorum çok memnunum. Ancak benim lastikler biraz ince yanaklı olduğu için (195-50-15) konforu az.
  • quote:

Orijinalden alıntı: peugeot206WRC

Vallahi konfor olarak değil ama özellikle yağmur performansı olarak Continental PremiumContact2 öneririm. Ben PremiumContact1 kullanıyorum çok memnunum. Ancak benim lastikler biraz ince yanaklı olduğu için (195-50-15) konforu az.

Alıntıları Göster
    Lastiği jantın üzerinde ve hatta arabanın üzerinde, içinde hava şişirilmiş olarak görmek çok fark ettiriyor.

Benim de Continental SportContact 2 tercihim bunu sıfır bir VOLKSWAGEN JETTA 1.4 TSI üzerinde görmüş olmam, araç benim düldülün de yattığı yeraltı otoparkında duruyor ve bazen tekerler sola/sağa duruk parkediyor, profil ve lastik ortaya çıkıyor tabi, NBA'de maçlarında rebound yapan 2,5 metrelik zencilerin 54 numara ayakkabıları gibi profili var, bir de acaip geniş, çok fazla kanalları var ve Alman teknolojisi...

Ayrıca da Continental SportContact 3 de çıktı, onu daha araştırmadım.

Zaten bu gidişle benim ancak 2012'de yeni lastik almam gerekecek, yaptığım az km ve 4 yılda bir lastik değiştirme kuralına göre tabi.

• Yokohama lastikler için de konforlu ve yumuşak deniyor, bilgisi olan arkadaş var mı? Dunlop ya da Continental ile kıyaslama yaparsak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oscarmiller

Yokohama lastikler için de konforlu ve yumuşak deniyor, bilgisi olan arkadaş var mı? Dunlop ya da Continental ile kıyaslama yaparsak ?
    Ben pirelli P 6000 aldım çok güzel lastik. Yağmurda falan hiç kayma yapmıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.