|
Dünya birincisi TEI, eklemeli imalat teknolojilerinde bir ilke imza attı

-
-
Biz Türkler birşeyi kafaya koymayalım yaparsak en iyisi oluruz 😎🇹🇷
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Siyasi duruşu ile hayata geçen projelerde yadsınamaz katkıları olan Sayın Erdoğana şükranlarımı birkez daha sunarım iyiki varsınız.
-
tr.wikipedia.org
TUSAŞ Motor Sanayii A.Ş. - Vikipedihttps://tr.wikipedia.org/wiki/TUSA%C5%9E_Motor_Sanayii_A.%C5%9E.
1985 yılında; Türk Hava Kuvvetleri envanterine girecek F-16 uçağına güç veren General Electric F110 motorunun üretilmesi kapsamında kurulan Türk motor şirketi...
Adamlar daha o zamanda F16 motoru üreten bir kuruluş!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarcenk -- 5 Ağustos 2024; 23:10:52 >
-
Hazır motoru üretmek için kuruldu. Sıfırdan bir motor üretme tasarlama işini ise bu iktidar döneminde gerçekleştirdi.
Kendinizi zorlamayın, illa kötülemek için yırtınmayın. Bir işi de takdir edin. Hayat daha güzel olacaktır!
Temel atmama töreni yapan muhteremle aynı fikirdeler niye aynı tepkiyi vermesin, adamın sembolik ücretler bile olabilir dediği İETT'yi getirdiği hale bakın, kaç kez sermaye artırdığı zarar eden BELTUR'a bakın, bunu neresini nasıl zarar ettirdiniz yahu dedirten İSPARK'a bakın, hava atmak için aldıkları deniz temizleyicilerin bakımı yapmadıkları için işlevini yitirdi, Denize kurdurdukları tenis kortuyla şov yapan amcam hızlı denetim yapmak trafiğe takılmamak için günlük bot kiralamıştı, Atları unutmadık sucuğa gönderdiler sanırım.
Şimdi sen onca lafa rağmen kapakları yırtıp geçip gücenme nedir bilmeyen olayı sürekli siyasete döküp trol gibi yazan dur durak bilmeden yardıran bu nadide mantarların tepkisiz kalmasını mı bekliiiisin kurban.
Onlar sallayacak biz kapağı takacağız böyle iyi
-
Nadcap nedir? Hangi firmalar akredite?
Bilgi içi bkz.
Makalehi yazarı editör, güzel yazmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC6108B0A -- 6 Ağustos 2024; 9:51:42 >
-
Bu başarı hükümetin başarısı değil, TEI'de çalışan azimli Türk mühendislerinin başarısıdır. TEI ilk kurulduğundan beridir savaş uçağı motoru ve montajı yapıyor zaten. 80'lerden beri faaliyet gösteren bir gururdur.
-
Neden halka arz değil bu şirket anlamış değilim
-
Biz sizin gibi biat kültüründen gelmiyoruz çünkü.
Başarıyı takdir ederiz, ülke menfaatine yararlı ise destek oluruz, alkışlarız.
Sizin gibi "uzayan kol bizden olsun" düsturu içinde olmayız.
Ha şunu da unutmayın; sizin yandaş firmaların önünü kendi paranızla açmadınız. Rekabeti engellediniz, damadınıza oluk oluk paralar akıttınız. Sonra bayraktar şöyle iyi böyle iyi. He iyi. O kadar desteği ve alım garantisini ben alsam ben de yapardım.
Anlamadığınız nokta bu.
Bu yazdıklarımı da büyük bir nefretle okuyacaksınız zaten. Hakaret ederseniz çöp tenekesine yollarım şimdiden uyarayım.
-
bir işe giremedim şuraya
-
Ohh yess, savunma sanayi, evet, togg, iha siha yol yabdılar.
Ülkenin içinden geçerlerken bir kesimin savunma sanayi fetişiyle kendini tatmin etmesi gerçekten inanılmaz.
Nickinde sana uyan tek kısım "troll" olabilir.
-
Onu bilmek için alim olmaya gerek yok ama zaten bu tür üretim ortaklıkları işi öğrenmek için yapılır, yoksa kimse üretim sırasında işin amelelliğini yapmak için girmez bu tür ortaklık ilişkilerine, bir de dikkatini çekerim, yıl 1985, istersen o zamanki videoları aç bak da son 25-30 yıldaki sanayi dönüşümünü karşılaştır dünyanın, o zamanlar evlerde kablolu geleneksel çevirmeli telefon bile lükstü, 78 doğumlu biri olarak gördüğüm/yaşadığım için yazıyorum, ki o zamanlar Mercedes 302S otobüsler şehirlerarası yolculukta Ferrari muamelesi görüyordu, neyse...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarcenk -- 6 Ağustos 2024; 19:24:59 >
-
Hükümet madem o kadar süper ekonomiyi niye yıllardır düzeltemiyor? Maaşlara zam yok ama elektriğe %40, doğalgaza %38 zam yapıyor. Yurtdışı alışverişi engelliyor.
O konularda AKP'li arkadaşlarımız yok hiç eleştirmiyor da, anca İHA-SİHA konularında överken görüyoruz.
-
arkadaşlar geçenlerde tusaş başkanı kaan ın bir alaşımın ithaatındaki krizden bahsetmişti, böyle imaalat teknolojisi varsa kaan ın alaşımı neden sorun olmuştu acaba.
-
Yalnız,128 Milyar Dolar mevzusu gerçek kardeş. Zaten bu yüzden ekonomi tepe taklak, dışa bağımlılık ve eksi döviz rezervleri bu yüzden böyle. Bu yüzden hükümet kapı kapı para arıyor, bu yüzden cari açığı kısmak için hiç olmadığı kadar abuk sabuk kısıtlamalara gidiyor, kuru baskılıyor, vergiyi dayadıkça dayıyor. Yeni kısıtlama ve gümrük vergilerimiz ve zamları da geldi hayırlı uğurlu olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Siyasi duruşu ile hayata geçen projelerde yadsınamaz katkıları olan Sayın Erdoğana şükranlarımı birkez daha sunarım iyiki varsınız.
|
Biz Türkler birşeyi kafaya koymayalım yaparsak en iyisi oluruz 😎🇹🇷
|
Hazır motoru üretmek için kuruldu. Sıfırdan bir motor üretme tasarlama işini ise bu iktidar döneminde gerçekleştirdi.
Kendinizi zorlamayın, illa kötülemek için yırtınmayın. Bir işi de takdir edin. Hayat daha güzel olacaktır! |
https://tr.wikipedia.org/wiki/TUSA%C5%9E_Motor_Sanayii_A.%C5%9E.
1985 yılında; Türk Hava Kuvvetleri envanterine girecek F-16 uçağına güç veren General Electric F110 motorunun üretilmesi kapsamında kurulan Türk motor şirketi... Adamlar daha o zamanda F16 motoru üreten bir kuruluş! |
Benzer içerikler
- gif yapma
- instagramdan konum atma
- twitter mavi tik alma
- instagram yazı tipi değiştirme
- steam açılmıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X