|
Türkiye, DeltaV’nin yeni roketiyle uzay alanında yeni bir döneme giriyor
-
-
Kirkor Divarcı, Nuri Demirağ gibi cevherlerimizi gladio ve nato kuçukuçuluğuna heba ettik
Şimdi sıfırdan yapalım diye uğraşıyoruz
İnönü, Menderes, Bayar ve arkasından gelen tüm bürokrasi ve vatansız komutanlar
Umarım öbür dünya vardır ve yaşattıklarınızı yaşıyorsunuzdur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruhüso -- 5 Ekim 2024; 13:45:17 >
-
Dünya uzaya gidiyor bizim uğraştığımız şeylere bak. sakız orucu bozar mı
-
Vay be Türkiye nereden nerelere geldi , uzay çalışmaları tam gaz devam ediyor bu işlere devasa bütçe ayrılıyor , gençlerimiz kendi mühendislerimiz artık uzay çalışmalarını ülkmeizde yapabiliyor
Allah yapanlardan uğraşanlardan bu yolu açıp destekleyenlerden razı olsun
-
Ayranı yok içmeye tahtı revanla gider uzaya.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
size bir şey demiyorum siz de haklısınız, ilk önce insanın karnı doymalı değil mi, ama şunu unutma biz askeri sanayinde gelişerek aslında sivil sanayiyi de kalkındırmış oluyoruz, böyle zenginleşecek ülkemiz işte napalım
-
bknz şurası çok önemli deltaV geliştirdiği teknolojileri roketsana transfer etmek istiyor bu çok önemli balistik füze hss ve uydu fırlatma teknolojilerinde daha da hızlanabilir teknolojiyi geliştirebiliriz.
-
roketsan mikro uydu fırlatma sistemi (mufs) için 2025 tarihi veriliyordu bence seneye teknofestte bu müjdeyi alabilirz gibime geliyor.
-
Benim karnım tok çok şükür. Ben çocuğumu özel okula gönderiyorum. Fakat bu ülkenin devlet okullarında bırak tuvalet kağıdını, sabun bile yok sabun. Asgari ücretin altında çalışacak temizlikçi arıyorlar devlet okullarına.
Milyarlarca doları 5-10 müteahhite dağıtan, vergi borçlarını defalarca silen koca devlet, öğrencilerine bir lokma yemek ver(e)miyor.
Sonra biz büyük devletiz, dünyanın en çok yardım yapan ülkesiyiz(kendi ülkemizi bitirdik ya), savunma sanayi, uçak yapıyoruz alkış şak şak.
Gerçi bu şakşak yapanların çoğu da asgari ücretli ya da 10 bin TL maaşla geçinmeye çalışan emekli. Sonra beter olun diyince de siz şöylesiniz böylesiniz oluyor. Çok garip.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kıtalar arası balistik fuze ve skylink gibi projeler kritik bu teknoloji bize bu projelerin kapısını sonuna kadar açar...
-
Bi şu KAAN a da bir jet motoru takı verin artık, baksanıza Ay a gidecek teknolojimiz varmış madem.
-
www.aa.com.trCumhurbaşkanı Erdoğan: 2023’te Ay’a gideceğizhttps://www.aa.com.tr/tr/bilim-teknoloji/cumhurbaskani-erdogan-2023-te-ay-a-gidecegiz/2138953
Pışşpışş kayıkçı Zzzzzzz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.J. Pacino -- 7 Ekim 2024; 14:9:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Uzayda da çöpten toplar mıyız?
-
Anladık en AKP'li sensin hadi şimdi biraz da ekonomiyi eleştir? Yemez tabi.
-
Kendi uzay roketini yapabilen çok az ülke var. Türkiye’nin bu ülkeler arasına girmesi çok önemli olur.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Kirkor Divarcı, Nuri Demirağ gibi cevherlerimizi gladio ve nato kuçukuçuluğuna heba ettik
Şimdi sıfırdan yapalım diye uğraşıyoruz İnönü, Menderes, Bayar ve arkasından gelen tüm bürokrasi ve vatansız komutanlar Umarım öbür dünya vardır ve yaşattıklarınızı yaşıyorsunuzdur |
Vay be Türkiye nereden nerelere geldi , uzay çalışmaları tam gaz devam ediyor bu işlere devasa bütçe ayrılıyor , gençlerimiz kendi mühendislerimiz artık uzay çalışmalarını ülkmeizde yapabiliyor Allah yapanlardan uğraşanlardan bu yolu açıp destekleyenlerden razı olsun |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X