|
Bildirim
Güldürmeyin la adamı, uzay kim siz kim?
|
Aynı hindistan. Uydum var ama köpeğe yem oluyorum.
|
Eskiden bir gelişim bir buluş olduğunda hacılar hocalar karşı çıkar, günah haram der engel olmaya çalışırdı, artık bunu düşünme yetisi olmayan, oturduğu yerde kendi başarısızlığına yenik düşmüş bir kitle yapıyor, neyi görse saldırıyor. Size kalsa siha, iha, şehir hastaneleri filan ya gereksiz yada mümkün değildi...
|
Bahsi geçen uzay aracı, İHA, vb diğer şeylere' Hindistan, Çin, Rusya vb ülkelerde sahip. Peki ya bu ülkelerin halkının durumu nasıl ? Buna dikkat ettiniz mi ? Yani herşey bu tip şeylere sahip olmak değil. Halk fakir olduktan sonra bu tip şeyler ikinci planda kalır..
|
Forumun hazımsızlarını ve ayçiçek yağı ile bir taraflarını yağlatan kör muhaliflerini gördüm çıkıyorum.
Dh bu trol ordusuna bir çare bulmalıdır. Trafik artsın diye bu paralı trollere müsaade edilmemelidir. |
Emeği geçen faydası olan herkesten ALLAH razı olsun. valla bu gereksiz insan görünümlü yığınlara rağmen yine iyi gelişmeler oluyor. Bu ve buna benzer acınası zavallılara kalsa bu ülkede hiç bir şey yapılamazdı. Kendileri bir katkı fayda sağlamadıkları gibi sağlayanları da kötüleyip olmaması için çaba göstermekten başka bir faaliyetleri yok. Zavallılar diyeceğim ama ülkesi milleti için faydalı olanlara olumsuzluk ve nefret ile bakan zihniyete zavallı denmez. |
Hiç sorma kral Elon Musk kitabını okudum adam 20 yıl üst düzeyde araştırma yapıyor bizimkiler 2021 de müjde verip 2023 de milli roket diyorlar insanın gülmesi geliyor
|
şahlanıp süper güç olduğumuzu sanan,almanya nın bizi kıskandığını söyleyen, dolar 18 den 13 e indiğinde halay çeken zırcahil zevat piknik tüpüyle uzaya gideceğimizi hayal ediyor,bir de utanmadan bunu eleştirenlere çemkiriyor!..bu ülkenin "Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu" nun ödül verdiği süper projelere bir göz atalım sayın feza uzmanları : siz bu kafayla çok beklersiniz fezaya gitmeyi ... |
tmm |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Bunlar güzel şeyler ama bu kadar az bütçe ile fazla ileri gitmez ne yazık ki. Daha fazla para lazım. |
iha siha 31 dış dış bum bum |
|
lan rokete mokete gerek yok ki aya gitmek için,bizimkiler uçuyor zaten..kafalar çoktan marsa vardı,jüpiterde halay çekip satürnde piknik yapmaya bile başladılar < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sub182 -- 13 Nisan 2022; 15:46:18 > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Emeği geçen faydası olan herkesten ALLAH razı olsun. valla bu gereksiz insan görünümlü yığınlara rağmen yine iyi gelişmeler oluyor. Bu ve buna benzer acınası zavallılara kalsa bu ülkede hiç bir şey yapılamazdı. Kendileri bir katkı fayda sağlamadıkları gibi sağlayanları da kötüleyip olmaması için çaba göstermekten başka bir faaliyetleri yok. Zavallılar diyeceğim ama ülkesi milleti için faydalı olanlara olumsuzluk ve nefret ile bakan zihniyete zavallı denmez. |
Ayranı yok içmeye, mekikle gider uzaya... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 13 Nisan 2022; 17:7:6 > |
Elon musk bizden görüp tüp taktırmış spacex e. Daha tasarruflu oldu dedi. Baya muhabbet ettik, çok sever beni. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|