Şimdi Ara

dünya da açıköğretim üniversiteleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
3
Favori
9.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: guvenkoksal

Bu Netkent Üniversitesi ile ilgili bilginiz var mı acaba? Yeni açılmış sanırım, denklik olayı muallakta görünüyor.
    Denklik verilir mi acaba?
    www.netkent.edu.tr
    NETKENT - Değerli Öğrencilerimize Duyuru 20 Şubat 2019
    https://www.netkent.edu.tr/duyurular/140/degerli-ogrencilerimize-duyuru-20-subat-2019

MAHKEME SONUÇLANDI EĞİTİME DEVAM KARARI ALINDI.

• evandevan5a1 E kullanıcısına yanıt
    Hocam siz bu üniversiteye kayıt yaptınız mı ? Denklik konusunun halledilebilme ihtimali var mı acaba ? Dilekçe yazmaya değer mi peki
  • tuarek7 kullanıcısına yanıt
    benim istediğim bölüm bu üniversite de yok.kayıt olmadım kıbrıs ta ki üniv.lerin denklik konusu ile ilgili haberler vardı ama sonuç ne bilmiyorum.
    T24
    YÖK’ten Kıbrıs üniversitelerinden mezun olanlara denklik mağduriyeti
    https://t24.com.tr/haber/yok-ten-kibris-universitelerinden-mezun-olanlara-denklik-magduriyeti,830832

• kesinlikle bulaşmayın ne denklik var ne düzgün eğitim hem zamanınızdan hem paranızdan olursunuz. her şeyin sonunda elinizde hiçbir şeye yaramayan kimse tarafından tanınmayan bir kağıt parçasına sahip olacaksınız.
  • Hünkar1453 H kullanıcısına yanıt
    yodak.gov.ct.tr
    YÖDAK > İlgili Mevzuat > Yasalar
    http://yodak.gov.ct.tr/%C4%B0lgili-Mevzuat/Yasalar
    bir sürü yasa var neyini attın bana? ayrıca sen neyi savunuyorsun? her şey apaçık ortada. git kaydını yaptır kağıt parçasını al gel bakalım ne işine yarayacak örnek ol burdakilere görelim.

indirilimli öğrenci toplu taşıma kartı bile vermiyorlar buranın öğrencisine

sizi yanlışlıkla eklemişim nasıl silicem bilemedim.
    buradaki tıp diplomanda abd de kağıt parçası niteliğinde. hadi şimdide sırıt
  • fbyram kullanıcısına yanıt
    ne alaka? konumuz abd'de yaşam ve eğitim mi? neden açıköğretim ve saçma sapan üniversite kovaladığını anlamak güç değil
  • 15-16 yaşındaki çoluk çocukla muhatap olmamak lazım. Arkadaş bir takım çalışma yapmış seni ne ilgilendiriyor? o eğitim sonucu diploma türkiyede kağıt parçasıysa senin çapsız işletme diplomanda cibuti de bile kağıt parçası bunu anlatmaya çalışıyorum. tıp diploman türkiye sınırlarında işe yarar sınırı geç bakalım iş bulabilecek misin? bütün aöf konularında insanları küçük görmekten başka birşey yaptığın yok. Ben 2. üniversiteyi hobi olarak okuyorum işim, mesleğim, malım / mülküm var çok şükür, hadi yoluna...
  • şu netkente para kaptıran var mı? ders programına bak her bölüm icin aynı ilk sene saçma sapan dersler. toplum, bilim, insan üstüne doga, bilim, insan 2.donem aynı derslerin II si :dddd

iş ortaklarımız kısmına microsoft yazmışlar abi yapmayın etmeyin para kaptırmayın böyle saçma şeylere. bunların yabancı versiyonları gercekten eğitim veriyor olabilir bari onlara falan gidin. bu netkente bulaşmayın.

www.netkent.edu.tr
    NETKENT - Program Fiyatları ve Kampanyalar
    https://www.netkent.edu.tr/program-fiyatlari-ve-kampanyalar

abi kampanya yapmışlar bak bak.

Arkadaşlarını Getir Kampanyası 

Kampanya 4 - “Arkadaşlarını Getir” %20 Burs Hakkı Kazan 
    Kim Üniversitede Yakın Arkadaşları ile aynı sınıfta okumak istemez ki? Hem de nerede ve hangi şehirde olursanız olun…

“Arkadaşlarını Getir” kampanyasına katıl, 4 Arkadaşının daha Netkent Üniversitesine kayıt olmasını sağla Netkent Üniversitesinde kayıtlı olduğun eğitimin boyunca %20 Burslu ol. Bu bursun geçerliliğinin her sene devam edebilmesi için diğer 4 kişinin de eğitimlerine aynı şekilde devam etmeleri gerekmektedir.

gülmemek elde değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DA02D78F4 -- 18 Eylül 2019; 21:57:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gülesim geldi sizin gibi birine cevap yazdığım için sadece acı acı gülüyorum
  • Netkent düşünüyorum ama bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtdışındaki bu açıköğretim bölümlerinden herhangi birine kayıt olan var mı hiç?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir tanesinin ücretine baktım 3,876 dolar. Fiyatı uygun bir yer bilen var mı ? Kazakistan'daki ahmet yesevi üni. uygun kalıyor 3 bin küsür doların yanında
  • Arkadaşlar bende yazılım veya bilgisayarm ühendisliği ile ilgileniyorum.Araştırmaya yaparken netkent birde ahmet yesevi üniversitesini gördüm.ahmet yesevi sadece üniversite sınavıyla alıyor netkent ise sınavsız.Yorumlarınıza göre netkent iyi bir üniversite değil.
    Ben şunu sormak istiyorum.Türkçe uzaktan eğitim ile sınavsız bilgisayar veya yazılım mühnedisliği okuyabileceğim bir üniversite var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkuaz999

Arkadaşlar bende yazılım veya bilgisayarm ühendisliği ile ilgileniyorum.Araştırmaya yaparken netkent birde ahmet yesevi üniversitesini gördüm.ahmet yesevi sadece üniversite sınavıyla alıyor netkent ise sınavsız.Yorumlarınıza göre netkent iyi bir üniversite değil.
    Ben şunu sormak istiyorum.Türkçe uzaktan eğitim ile sınavsız bilgisayar veya yazılım mühnedisliği okuyabileceğim bir üniversite var mı?
    https://www.netkent.edu.tr/

hukuk fakültesi kayıtları başlamış.
    aynmen
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.