Şimdi Ara

Dünya düzdür ciddiyim aksini kanıtlayana yemek ısmarlıyorum (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.331
Cevap
47
Favori
372.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Milyoncudan aldıgın teleskopla dünyayı düz olarakta olsa görmüş olabilmen sevindirici.
    Şimdi o teleskopu kutusuna kaldır ve bu konuyu sil..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kur'andaki Zulkarneyn ayetinde falan dunya duzmus, gunes dunya etrafinda donermis, dunyanin sonu varmis ve gunes balcik icine batarmis geceolurmus diye birsey var diye bizim imamlar da ben kucukken dunya duz derdi...

Bunlar uydurmaca falan derlerdi. Dunya yuvarlak degil bunlar dinsizlestirme derlerdi.

Herifler benim inancimi daha kucukken zedeledi yatacak yerleri yok pislikler

• https://www.youtube.com/watch?v=tVZTTpH66MY&t=1257s

bunu araştıran sadece biz değiliz.
  • Yalnız beyler youtube da son günlerde flat earth videoları doldu taştı. Onların iddiaları daha inandırıcı. Bir izleyin derim. Nasanın dünya fotoları fotoşoplu ve sahtedir. Eski fotoda k.amerika kıtası daha büyükken sonraki fotolarda daha küçük görünmüştür. Ben o videoları izledikten sonra %51 küre %49 düzdür diyorum.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman güney yarım kurede polarisi gösterin bana

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler youtube da flat earth yazın videoları izleyin. Bu konuyu açan arkadaş sizin sorularınıza cevap verecek bilgide değil.

• Kesin tarikatın birinde böyle birşey duyup gelip hemen konu açmışlar :DDDD tamam tamam dünya düz :DDDD

• adam trollemiş halada konuşuluyor bu kadar aptal bir toplumız işte
  • hasanmerto kullanıcısına yanıt
    Kehf süresinde bahsedilen olayda da dünya düz denmiyor tefsirlere bakarsanız bunu görürsünüz sadece kelime kelime mealde böyle yorumlayanlar var mesela güneşin balçık içine batması güneş batarken denizde simsiyah bir yansıma oluşturması olayı fakat evet bazı imam vs insanlar cahil ve buna dini zemin tutmaya çalışıp insanları dinden sogutuyorlar ama dinden soğutmak sizin tercihiniz demek ki dini hacidan hocadan duyduklarinizla öğrenmek işinize geliyor.

• Düz derken CD gibi mi
    Cd nin arka tarafında kim yaşıyor
    Yada yeri biraz kazarsak arka tarafa geçebilir miyiz.

• Beyler videoları izleyin. Cape caneveral uzay üssünden yıllar önce kalkıp da havada patlayan uzay mekiğinde öldü denilen astronotlar yaşıyor. Bunların ispatı var. Siz bu konuya takılmayın youtubedaki videoları izleyin. Dünya küredir tamam ama nasanın söylediği çok yalan da var.

• Süveyş kanalı videosu izleyin
    YouTube
    Flat Earth • SUEZ CANAL • 100 MILES WITH NO CURVATURE?
    https://youtu.be/CrRJPGafpSw

• Nasa yalanları

• Sende bana dunyanin duz oldugunu kanitla ben de sana yemek ismarlayacagim

• Bak kardeşim;
    aile durumunu bilmiyorum belki durumunuz yoktu okuyamadın o yüzden böyle saçmalıyor olabilrsin ama hiç mi araştırmadın? 7.sınıf fen dersinde bu konu çökertiliyor sen gelmişsin ''dünya düzdür ispatlayana yemek'' diyorsun. Şimdi sana şunu soruyorum. gerçekten dünyanın düz olduğuna inanıyor musun? inanıyorsan inancınla kal o beni ilgilendirmez ama sen git bunu başkasının yanında söyle, senle dalga geçerler küçük düşersin. ha dalga geçmişlerdir senle, inandıramamışsındır kendini kimseye, burada çapulculuk ediyorsundur orada duracaksın. senin burda bunu söylemen belkide 5 insanın dünyanın geoit olmadığına inanmasıyla bitti. bu insanlar bunu başkasına söyleyip inandıracak, o ona ve o, ona. sonra herkeste bi beyin fakirliği başlayacak. bi arkadaş iyi söylemiş : ''ulan bunun shte olduğunu kanıtlamak için adamlar kellelerini kaybetti'' demiş. çok da iyi demiş. ulan şu adam dünyanın yuvarlak olduğuna inanırsa nusr-et e gitsin hesap benden daha ne diyim@thepromh

• Bırakın nasa palavralarini bakınız asırlar önce Piri Reis dünyanın evet yuvarlak değil fakat 16 gen olduğunu haritalarinda da cizmisitir ve nasa daha yeni yeni deniz altı üstü sonar vs ile aynı verilere ulaştığını ama Piri Reis haritalari nasıl çizdigini aciklayamamistir. NASA'nın uzayla alakalı onlarca yalanı çıkmış fakat sessiz kalmıştır ama bu demek değil ki dünyanın şekline nasa karar veriyor. Birşey duz ise her noktası aynı veya yakın olması lazım eğer ki bir döngü içinde ise bakınız zaman mevsim döngüleri . Aksi halde düz ortanlarda kesin iniş çıkış olması gerekir ve evet internette şuan dünya düz adında binlerce paylaşım var ve bununla birşeyler bir bilgi pazarlamaya çalışıyor olabilirler

• quote:

Orijinalden alıntı: myhidir

Bırakın nasa palavralarini bakınız asırlar önce Piri Reis dünyanın evet yuvarlak değil fakat 16 gen olduğunu haritalarinda da cizmisitir ve nasa daha yeni yeni deniz altı üstü sonar vs ile aynı verilere ulaştığını ama Piri Reis haritalari nasıl çizdigini aciklayamamistir. NASA'nın uzayla alakalı onlarca yalanı çıkmış fakat sessiz kalmıştır ama bu demek değil ki dünyanın şekline nasa karar veriyor. Birşey duz ise her noktası aynı veya yakın olması lazım eğer ki bir döngü içinde ise bakınız zaman mevsim döngüleri . Aksi halde düz ortanlarda kesin iniş çıkış olması gerekir ve evet internette şuan dünya düz adında binlerce paylaşım var ve bununla birşeyler bir bilgi pazarlamaya çalışıyor olabilirler

inanmıyor ki amacı ne adamın anlayamadım bencekesinlikle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-656FC0903 -- 10 Aralık 2016; 10:7:20 >

• sea kardeş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neden_acıklanmıyor -- 10 Aralık 2016; 10:8:44 >

• Galileo yuvarlak dediyse yuvarlaktır kardeş. Bugüne kadar bana bi yamuğunu görmedim sana mı inanıyım en güvendiğim kardeşime Galileo'ma mı ?

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.