Şimdi Ara

Dünya Internet Hızları Sıralaması (Grafik) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
9.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmet20006

Benim artık Türkiye de internetin dünya standartların ki hızlara ulaşacağından hiç umudum kalmadı. Hala fiayatlar aynı hala hız aynı hala alt yapıya adam akallı bir yatırım yapıldığı yok hala fiber kablolar döşenmiş değil. Eğer Uydu (Satalite) internet teknolojisi gelişirse ve ucuzlarsa vede Çinliler bu işe el atarsa ancak Türkiye de o zaman hızlı ve ucuz internet olacaktır. 4G'nin ise en iyi ihtimalle Türkiyeye gelmesi 5 seneden öncede olmayacaktyır.

Böyle gelmiş böyle gidecek malesef.
    Türk Telekoma ve onu özelleştirenlere vede Modemin ismini bile bilmeyip; Zımbırtı diyen Ulaştırma Bakanına

aynen+1

• quote:

Orijinalden alıntı: KATADE

quote:

Orijinalden alıntı: mokinto

Şu ttnet fanboyları var forumda birbaksınlar sonuçlara.

evet işte geldik

bizim sorunumuz tt nin bizi sömürmesi değil yaşadığımız ülke!
    Üretmeden tüketmeye ve dünyaya karşı öpülmeye açık bir ülke olmamız.

%50 sinden fazlası gecekondu,en büyük kentelerinde bile doğru düzgün imar planı olmayan,bakır telefon kabloları hırsızlar tarafından çalınan,selde tüm alt yapısı suya karışan bir ülke.Bu ülkede telefonun çalıştığına bile şükr etmek gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet20006

Benim artık Türkiye de internetin dünya standartların ki hızlara ulaşacağından hiç umudum kalmadı. Hala fiayatlar aynı hala hız aynı hala alt yapıya adam akallı bir yatırım yapıldığı yok hala fiber kablolar döşenmiş değil. Eğer Uydu (Satalite) internet teknolojisi gelişirse ve ucuzlarsa vede Çinliler bu işe el atarsa ancak Türkiye de o zaman hızlı ve ucuz internet olacaktır. 4G'nin ise en iyi ihtimalle Türkiyeye gelmesi 5 seneden öncede olmayacaktyır.

şuaan yatırım yapıolar hızlar yükseliyor ama tarifeler çok saçma.

8 megabit 4 gigabyte kota 1,5 saatte sürekli download yaptın mı doluyor. Donanim Haber de ben yarım saat sörf yapsam 100 megabyte gidiyor.

8 megabit 15 gigabyte adil kullanım da 5 saatte sürekli download yaptın mı doluyor. Bu iki paketi benden 1 ay kullanmamı istiyorlar. Kotalı tarifee tamamen para tuzağı.

O kadar bizim ooraları kazdılar kabloları değiştirdiler saha kutuları koydular. Yatırım yaptılar kısacası. Ama ben özellikle tatil günleri akşam 10 dan sonra internete girremiyorum. Modemin ışıkları yanıyor. İnternet var gözüküyor. Ama akşam saat 10 dan sonra açılmıyor siteler. Bu kadar yatırım ne için yapıolar ben anlamıyorum. Bu yoğunluğu kaldıramıyorsan neden iki de bir beni arayıp hızınızı yükseltin bilmem kaç ay indirimli kullanın diyosun.

Ben de sorun desem ev de iki bilgisayar var ikisi de ondan sonra mı arızalanıyo.
    Modem de sorun desem aynı sorunu komşum da yaşıyor akşamları interneti olmuyo siz de var mı bi iki işim var halledebilir miiyim deyip bize geliyor.

Kısacası yatırım var ama sonuç yok. Hız artırımı var ama sınırsız kullanım yok. Yüksek hız var ama internet yok.

Devam etsin böyle ölü yaatırım yapmaya yakında IPTV çıkarcaklar. Bakalım görecez IPTV ne ß.ka yarıcak

• quote:

Orijinalden alıntı: histories

japonyada 1 yıl staj yaptım ve 61mb hız tarihe karıştı orda.Şuanda 1gb-2gb-5gb gibi seçenekler sunuolar.zaten limit diye birşey yok türkiyedeki gibi.Bütün internetler limitsizmi diye sorarsanız gülerler.Limit diye bir kavram hiç kullanılmadı japonya'da.Herşey sabit fiyat ve belirli aralıklarda.Sokaklarda bilgisayarlar var.İsteyen gidip ücretsiz kullanabiliyor.Ben türkiye'ye geldiğimde sanki cennetten çıkıp dünyaya inmişim gibi bir hava vardı üzerimde :D

Türkiye sıralamada kendine yakışan yerde her zamanki gibi... Biz nası afrika ülkelerine acınacak durumda görüyorsak Japonlarda bizi teknoloji konusunda aynen öyle görüyordur muhtemelen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdar3121 -- 20 Kasım 2010; 15:57:11 >
  • Japonya'dan Türkiye'ye gelmek teknoloji konusunda attan inip eşeğe binmek bile olmaz.Attan inip eşşeği dahi bulamamak olur :D
  • Top Countries Ranked by Speed
    Including All Tests
    Ignore Schools and Corporations
    Download Speed
    + Expand Full List
    1 South Korea 35.87 Mb/s
    2 Lithuania 26.87 Mb/s
    3 Latvia 24.83 Mb/s
    4 Romania 22.51 Mb/s
    5 Republic of Moldova 22.40 Mb/s
    6 Aland Islands 21.79 Mb/s
    7 Andorra 21.72 Mb/s
    8 Japan 21.71 Mb/s
    9 Netherlands 21.14 Mb/s
    10 Sweden 20.01 Mb/s
    11 Bulgaria 17.90 Mb/s
    12 Portugal 17.75 Mb/s
    13 Switzerland 16.66 Mb/s
    14 Denmark 16.24 Mb/s
    15 Germany 16.12 Mb/s
    60 Turkey 5.45 Mb/s

:D bizimi mikion tt net salak değiliz;)
  • Şimdide akk çıktı başımıza
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.