Şimdi Ara

Dünya Kesinlikle Dönmüyor Teorisi Resimle kanıt (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
304
Cevap
0
Favori
15.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AAT.BH

quote:

Orijinalden alıntı: Bringmethehorizon

quote:

quote:

Big bang olduğunda sen varmıydında amerikan üssünü görebildin.Arkadaşlar ay dediğimiz uydu son 150 yılda görülmeye başlamıştır.150 yıl önce nasalı bilim adamları tarafından dünyanın manyetik alanını kullanarak boyut transferini başarıyla gerçekleştirmiş bi grup kaçık bilimadamı'dır.Amaçları ozonu delip uzaydan dünyaya mikrop kaçmasını sağlamaktır.

Sen ayı gördünmü 150 yıl önce varmı yokmu diye. Arkadaş ciddimisin sen.

Dostum görenler olsaydı hiç mi bir duvara çizilmezti ay figirü hiç mi tarihi metinlerde geçmezdi ?

Tam 150 yıl önce detroit halkı gökyüzüne doğru uçan kocaman bir balon gördüklerini tarif ettiler ve o balon tam 150 yıldır göklerde.Siz ırağın nasıl bombalandığını sanıyordunuz ?.

1. Yanlış teori demişsin yukarda teeori diil o hipotezdir. 2. si boyut demişsin yanlış çünkü 11 tane boyut vardır. ilk üçü en boy yükseklik 4.sü zamandır geri kalan boyutlar atomun içine sıkışmış olan boyutlardır. O boyutla ne dedin anlamadım bide şu işlemin 1. kısmı gözükmüyo bi zahmet yazda bakam.

Atomu parçalayarak çıkarılan boyutlar demek istemiştim düzelttiniz beni teşekkür ederim.1.kısmın gözükmemesinin nedeni daha telif haklarını almadığım için teorinin o yüzden gösteremiyorum.

• quote:

quote:

Big bang olduğunda sen varmıydında amerikan üssünü görebildin.Arkadaşlar ay dediğimiz uydu son 150 yılda görülmeye başlamıştır.150 yıl önce nasalı bilim adamları tarafından dünyanın manyetik alanını kullanarak boyut transferini başarıyla gerçekleştirmiş bi grup kaçık bilimadamı'dır.Amaçları ozonu delip uzaydan dünyaya mikrop kaçmasını sağlamaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: DieselTRoniC

quote:

quote:

quote:

Dostum görenler olsaydı hiç mi bir duvara çizilmezti ay figirü hiç mi tarihi metinlerde geçmezdi ?

Tam 150 yıl önce detroit halkı gökyüzüne doğru uçan kocaman bir balon gördüklerini tarif ettiler ve o balon tam 150 yıldır göklerde.Siz ırağın nasıl bombalandığını sanıyordunuz ?.

Ay olmasaydı ,

Dünya bugünkü gibi olmazdı. Hayat bile olmazdı. Ay olmasa idi günler daha kısa olurdu. Şiddetli fırtınalar ve kasırgaların hiç kesilmediği bir dünya olurdu. Atmosfer bugünkü gibi olmazdı. Daha kalın bir atmosfere sahip olurduk. Ay olmasaydı, gel-git olayları %70 oranında azalırdı. Ay ışığında etkinliğini sürdüren canlılar gelişmezdi ve mevsimler olmazdı. Gel-gitler olamayacağı için Dünya'da yaşam oluşmazdı. Sadece Güneş'in varlığı ile olan mevsimler, rüzgarlar ve yağmurların var olduğu bitkilerden ibaret boş bir gezegen olurdu Dünya. Ay'ın varlığı yaşamı açıklıyor. Kadınların menstürasyonun 28 günlük bir periyotta olması da Ay'ın varlığı ile ilgilidir. Ayrıca, Dünya'nın Güneş etrafındaki yörüngesinden 5 derecelik bir yörünge eğikliğiyle Dünya'nın etrafında döner.

Yeterli mi daha da yazayım mı :)

Peki 150 yıl önce kadınların adeti kafasına göremi geliyordu bırak bu işleri hocam.Al eline oku teorimi baştan sona

quote:

Orijinalden alıntı: DieselTRoniC

quote:

quote:

quote:

Ay olmasaydı ,

Dünya bugünkü gibi olmazdı. Hayat bile olmazdı. Ay olmasa idi günler daha kısa olurdu. Şiddetli fırtınalar ve kasırgaların hiç kesilmediği bir dünya olurdu. Atmosfer bugünkü gibi olmazdı. Daha kalın bir atmosfere sahip olurduk. Ay olmasaydı, gel-git olayları %70 oranında azalırdı. Ay ışığında etkinliğini sürdüren canlılar gelişmezdi ve mevsimler olmazdı. Gel-gitler olamayacağı için Dünya'da yaşam oluşmazdı. Sadece Güneş'in varlığı ile olan mevsimler, rüzgarlar ve yağmurların var olduğu bitkilerden ibaret boş bir gezegen olurdu Dünya. Ay'ın varlığı yaşamı açıklıyor. Kadınların menstürasyonun 28 günlük bir periyotta olması da Ay'ın varlığı ile ilgilidir. Ayrıca, Dünya'nın Güneş etrafındaki yörüngesinden 5 derecelik bir yörünge eğikliğiyle Dünya'nın etrafında döner.

Yeterli mi daha da yazayım mı :)

150 yıl önce kadınların adeti kafasına göremi geliyordu bırak bu işleri hocam al eline teorimi oku biraz.Bizim Türk milleti böyle emparyalist güçler ne derse ona inanıyor.Yazık

• Şakacı lan bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rallyman -- 3 Kasım 2010; 16:20:46 >
  • mıknatıs yok yanlış
  • belki elma falso aldı nerden bilion tek çözum mıknatıs
  • Dünyanın döndüğü kanıtlanmıştır dünya kendi mıknatısını kullanmaktadır...

Dünya Kesinlikle Dönmüyor Teorisi Resimle kanıt
  • Mıknatıs teorisi kesinlikle yanlış bir teoridir.Mıktanıs teorisi dünyanın yuvarlak olduğunu kabul etmektedir.
    Peki mıknatıs teorisi varsayalam bu teoriye göre dünyanın kutuplarında yaşayan insanlar ya çok düz bi alanda mıktanısın çekim etkisine uğrayacaklardı yada ters bir şekilde baş aşağı bir hayat süreceklerdi.Ben dünyanın düz olduğundan yanayım her hangi bi çekim etkisi mevcut değildir
  •  Dünya Kesinlikle Dönmüyor Teorisi Resimle kanıt
  • Önce bişi diyim kendin araştırmış düşünmüş yazmış çizmişsin. İnternettede bulamadım dediğin iddaaları. Seni tebrik ediyom. Orjinal bişi olmuş. Eğer çoğu kişi böyle bilime kafa yorsaydı şuan başka yerlerde olabilirdi Türkiye. Dün NTV de gece depremden sonra spiker çıktı televizyona amerikadan bağlantı kuruyor ntv ye. Spiker başka bi haber suncaktı ama önce deprem haberini açıkladı ve aynen şunu dedi bende dondum kaldım harbiden. "Amerikan verilerine göre merkezi çanakkalenin üstü istanbulun altı bilmem ne köyünün yerden 9 km altında falan filan saydı. Adamlar nokta atışı biliyo bee.
  • Gece-gündüz olayları nasıl oluyo amerikalılar gece dünyaya brandamı çekiyo.
  • quote:

Gece-gündüz olayları nasıl oluyo amerikalılar gece dünyaya brandamı çekiyo.

Güneş yer değiştiriyor.Bu kadar basit
  • quote:

hayır. israil var o işin arkasında
  • la malmısın malakmısın. dünya dönmüyomuş.
  • quote:

quote:

Güneş yer değiştiriyor.Bu kadar basit

Bunları açıklarsan tamam %100 haklısın.

Ve yeryüzünü de yayıp yuvarlattı. (79 Naziat Suresi, 30)

Onlar görmüyorlar mı ki, gerçekten Yeryüzü’ne yönelip onu uçlarından eksiltiyoruz. Allah hüküm verir. O’nun hükmünü iptal edebilecek olan yoktur. O hesabı çok çabuk görendir. (13 Rad Suresi, 41)

Ey cinler ve insanlar topluluğu! Göklerin ve yeryüzünün çaplarını aşıp geçmeye gücünüz yetiyorsa aşıp geçin. Ancak üstün bir güçle geçebilirsiniz.
    (55 Rahman Suresi, 33)

• eleman ay konsuudna haklı verdiği tarihlerde dopru, detroit 1701 de kuruldu yani 210 yıl önce. dünkü kasaba değil
  • Samanyolu galaksisinin tam ortasında bulununa süper kütleli kara deliği hesaba hiç katmadınız sanıyorum.Bu kara delik güneşin evrendeki konumu sürekli değiştirmekte ve kendine muhteşem bir hızla çekmetedir.Olay ufkundan 12 saatte bir kurtulan güneşimiz tekrar 12 saat sonra kara deliğin çekim altısına girerek ışığını dünyamıza iletemez.Yer değiştirmekten kastım buydu
  • quote:

Samanyolu galaksisinin tam ortasında bulununa süper kütleli kara deliği hesaba hiç katmadınız sanıyorum.Bu kara delik güneşin evrendeki konumu sürekli değiştirmekte ve kendine muhteşem bir hızla çekmetedir.Olay ufkundan 12 saatte bir kurtulan güneşimiz tekrar 12 saat sonra kara deliğin çekim altısına girerek ışığını dünyamıza iletemez.Yer değiştirmekten kastım buydu

Sen şuna cevap ver.

ve yeryüzünü de yayıp yuvarlattı. (79 Naziat Suresi, 30)

Onlar görmüyorlar mı ki, gerçekten Yeryüzü’ne yönelip onu uçlarından eksiltiyoruz. Allah hüküm verir. O’nun hükmünü iptal edebilecek olan yoktur. O hesabı çok çabuk görendir. (13 Rad Suresi, 41)

Ey cinler ve insanlar topluluğu! Göklerin ve yeryüzünün çaplarını aşıp geçmeye gücünüz yetiyorsa aşıp geçin. Ancak üstün bir güçle geçebilirsiniz.
    (55 Rahman suresi, 33)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.