Şimdi Ara

Dünya Kesinlikle Dönmüyor Teorisi Resimle kanıt (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
304
Cevap
0
Favori
15.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ateşle Barut

quote:

Orijinalden alıntı: AAT.BH

Haa bide haritalar var haritalar bilirsiniz hatalarla dolu yani düz olsa dünya, olmaycak böyle bişi ama yuvarlak olduğu için haritalar hatalı yapılıyo aynı bir portakal kabuğu gibi yani portakalın kabuğunu koparmadan nasıl kağıt üzerine serersiniz komple tabisi seremessiniz kabuğu çünkü bombeli.

Haritaların hatalı yapılması israil'in işi. Bunun arkasında kim var amerika

Evet

• Bahsettiğin yuvarlakımsı şekil tepsinin üzerindeki girintili çıkıntılı ayrıntılardır.Tepsiye hepimiz düz deriz üzerine peynir tabağı koyarsan ne olur ? Bir çıkıntı olur değilmi ? Dünyada bu şekildir dünyanın peynir tabakları dağlar taşlar ovalar platolardır.
  • Orijinalden alıntı: AAT.BH

Orijinalden alıntı: Ateşle Barut

Haa bide haritalar var haritalar bilirsiniz hatalarla dolu yani düz olsa dünya, olmaycak böyle bişi ama yuvarlak olduğu için haritalar hatalı yapılıyo aynı bir portakal kabuğu gibi yani portakalın kabuğunu koparmadan nasıl kağıt üzerine serersiniz komple tabisi seremessiniz kabuğu çünkü bombeli.

Haritaların hatalı yapılması israil'in işi. Bunun arkasında kim var amerika

şakacı

• Dönermi çeviriyorsunuz ulan koca dünya dönermi mantık çalıştırın beyin bedaveeeee
  • Arkadaşım ışık hızıyla Dünya'nın dönmesinin ne alakası var? Koymuş oraya cekare falan.
  • Dağ falan ayrı ben genel şekil bozukluğu diyorum. Ulen bununla ilgili üniversitede bölüm bile var harita oluşturmayla ilgili orada neden olan bozulmalar öyle diil.
  • verin nobel ödülünü sussun.
  • PROJEKSİYON VE İZDÜŞÜM YÖNTEMLERİ
    Harita çizimindeki zorluklar dikkate alınarak bazı metodlar geliştirilmiştir. Buna projeksiyon (izdüşüm) yöntemleri adı verilir.

Başlıca projeksiyon yöntemleri şunlardır:
    Silindir Projeksiyon: Ekvator ve çevresindeki bölgelerin çiziminde kullanılır.
    Konik Projeksiyon: Kutuplar ve çevresindeki bölgelerin çiziminde kullanılır.
    Düzlem (Ufki) Projeksiyon: Bu projeksiyonla elde edilen haritalarda biçim ve alan bozulmaları çok fazladır. Bu haritalar daha çok denizcilik ve havacılıkta kullanılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bringmethehorizon

quote:

quote:

Big bang olduğunda sen varmıydında amerikan üssünü görebildin.Arkadaşlar ay dediğimiz uydu son 150 yılda görülmeye başlamıştır.150 yıl önce nasalı bilim adamları tarafından dünyanın manyetik alanını kullanarak boyut transferini başarıyla gerçekleştirmiş bi grup kaçık bilimadamı'dır.Amaçları ozonu delip uzaydan dünyaya mikrop kaçmasını sağlamaktır.

Sen ayı gördünmü 150 yıl önce varmı yokmu diye. Arkadaş ciddimisin sen.

Dostum görenler olsaydı hiç mi bir duvara çizilmezti ay figirü hiç mi tarihi metinlerde geçmezdi ?

Tam 150 yıl önce detroit halkı gökyüzüne doğru uçan kocaman bir balon gördüklerini tarif ettiler ve o balon tam 150 yıldır göklerde.Siz ırağın nasıl bombalandığını sanıyordunuz ?.

hııı.. tabi haklısın sende hiç bi yerde geçmiyor.
    Osmanlının bayrağındaki de 3 tane bumerang zaten demi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

Arkadaşım ışık hızıyla Dünya'nın dönmesinin ne alakası var? Koymuş oraya cekare falan.

Işık hızlarını dünyanın dönmediğini kanıtlamak için kullandım.
  • mütiş komikti. yerden yazıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matt Heafy*

quote:

quote:

quote:

Big bang olduğunda sen varmıydında amerikan üssünü görebildin.Arkadaşlar ay dediğimiz uydu son 150 yılda görülmeye başlamıştır.150 yıl önce nasalı bilim adamları tarafından dünyanın manyetik alanını kullanarak boyut transferini başarıyla gerçekleştirmiş bi grup kaçık bilimadamı'dır.Amaçları ozonu delip uzaydan dünyaya mikrop kaçmasını sağlamaktır.

Sen ayı gördünmü 150 yıl önce varmı yokmu diye. Arkadaş ciddimisin sen.

Dostum görenler olsaydı hiç mi bir duvara çizilmezti ay figirü hiç mi tarihi metinlerde geçmezdi ?

Tam 150 yıl önce detroit halkı gökyüzüne doğru uçan kocaman bir balon gördüklerini tarif ettiler ve o balon tam 150 yıldır göklerde.Siz ırağın nasıl bombalandığını sanıyordunuz ?.

hııı.. tabi haklısın sende hiç bi yerde geçmiyor.
    Osmanlının bayrağındaki de 3 tane bumerang zaten demi.

Onu tarihçi arkadaşlara sormak fizikçi ve hayalperest biri olduğum için ben anlamam.Olamaz diye birşey yoktur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tom Violence

mütiş komikti. yerden yazıyorum

Klavye kablosuz galiba ? Milleti güldürmek için uğraşmıyorum dostum.Kendi teorimlede asla dalga geçtirmem
  • ozaman şuna cevap ver gece gündüz nasıl oluyor ozaman? dünya dönmese sadece gece yada gündüz sabit olurdu. bu teorini kökten çürüten bir örnek bakalım ne cevap vericeksin beklemedeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatality1907 -- 3 Kasım 2010; 18:17:22 >
  • Bence kesin dönüyor,şarkısı bile var sonuçta Nilüfer söylüyordu.Haksız mıyım beyler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatality1907

ozaman şuna cevap ver gece gündüz nasıl oluyor ozaman? dünya dönmese sadece gece yada gündüz sabit olurdu. bu teorini kökten çürüten bir örnek bakalım ne cevap vericeksin beklemedeyim.

Cevabını verdim arkadaşım yorumları bi zahmet okurmusun ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fatality1907

ozaman şuna cevap ver gece gündüz nasıl oluyor ozaman? dünya dönmese sadece gece yada gündüz sabit olurdu. bu teorini kökten çürüten bir örnek bakalım ne cevap vericeksin beklemedeyim.

Cevabını verdim arkadaşım yorumları bi zahmet okurmusun ?

yermi değiştiriyor? nasıl olduğunu anlat ozaman
    ben kaçıyorum size iyi eğlenceler
  • İşlem hatası var.cevap 40
  • sondaki formül rölativistik kinetik enerji formülü müydü neydi

• Nobel ödülün. Bozdur bozdur harca
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.