Şimdi Ara

Dünya Kesinlikle Dönmüyor Teorisi Resimle kanıt (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
304
Cevap
0
Favori
15.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adam haklı beyler... emeğe saygı .d ++ rep qwewqe
  • OLUM Bİ SUSARMISIN HA!
  • Bilim değişen birşeydir.Hiçbirşeyin tam doğru olduğunu bilemezsiniz.Bundan öncekilerde o zamana göre doğru değiller miydi?Şimdikilerın doğru olduğu ne malum.Direkt kafayı yedin sen gibi bir şey diyemezsiniz.Hatta doğru olma payı var.Evet Einstein'de bunu açıklamaya çalışıyordu ama açıklayamadan öldü. Dünya dönüyorda neden biz yalpalanmıyoruz?Traktörün vagonuna binin zıplayın birde caddeye çıkın zıplayın ne gibi farklar var söyleyin.Bana göre mantıklı olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: aoe_

bunun tartışması kaç sene önce olmuştu zaten ya.

ilerleyin artık atın at gözlüklerini

Tam bunu ekliyordum

• Evrenin oluşumu ve evren hakkında her türlü sizin açınızdan bilinmeyen sorulara açığım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bringmethehorizon

quote:

Orijinalden alıntı: orionsguard

Dünya Kesinlikle Dönmüyor Teorisi Resimle kanıt

trolllere nişan alın

Troller efsanevi yaratıklar olup vikinglerin onları avladıklarını söyleyerek kendi yüceltme çabasının bir eseridir.Hayali varlıklara nişan alamazsınız.

tamam buna nişan alın

•  Dünya Kesinlikle Dönmüyor Teorisi Resimle kanıt
  • ebru gündeş - dünya dönüyor sen ne dersen de

• suç bizde buna cevap yazıyoruz,ne kullanıyorsun olum soylede bizde kullanalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: SıleNtKillEr

suç bizde buna cevap yazıyoruz,ne kullanıyorsun olum soylede bizde kullanalım

Beynimi kullanıyorum.Azcık sizde kullansanız.
    quote:

Orijinalden alıntı: SıleNtKillEr

suç bizde buna cevap yazıyoruz,ne kullanıyorsun olum soylede bizde kullanalım

Beynimi kullanıyorum az sende kullanmayı denesen

• içmeyince banada dönmüyo gibi geliyo.
  • mrb ben lotus ağaoğlu, dünya dönmüyor dediler, yaptım, dönecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bringmethehorizon
    Dünyanın döndüğü yalanına yüz yıllardır inandık inandırıldık.Dünyanın dönmesi demek amerikaya para akışı sağlamak demek dünyanın dönmesi demek döner sermayenin amerikanın cebini doldurması demek.Einstein'ın herşeyin teorisine kaldığı yerden devam ettim ve sonuç

2012 de zıplıyacam istanbul dan ve bakalım kendimi sinop da bulacam mı? O zaman dönüyordur... Şu an dönmüo zıplasam orda olurdum...

Sen otobüse bindiğinde otobüsle aynı hızda gidersin oto 40 la gidiyosa sende 40la gidiosum demek eğer oto 40 la sabit gidiosa sen oto nun içinde zıpladığında aynı noktaya duşersn çünkü sende 40 la gidion aynı şey dünya içinde gecerli dünya sabit hızla döndüünden sende o hızla dönersn otobusle 40 la gitmek gibi....
    10. Sınıf fizik :D

• isviçreli bilim adamı nerde..bi bakıp cozsun su denklemi
  •  Dünya Kesinlikle Dönmüyor Teorisi Resimle kanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: sıradan deterjan

69.02 di ya ortalamam of teşşekkür alamamştm ne koymuştu bana :P
  • Eeet ben geldim olaya müdahale ediyim barim. İşte sorum:
    Güneş dünya etrafında dönüyor demişsin pekala senin dediğine göre güneş dünya etrafında elips çizerek dönüyo elipsin şekli ilede güneş dünyaya uzaklaşıyo ve yakınlaşıyo yani mevsimler oluşuyo diye düşünüyorsun ayriyetten gece ve gündüzde. Daha sonra güneş sistemimizde gezegenler var. Bu gezegenlerden neptün en uzakta olan gezegen ve en soğuğu buradada bi sorun yok. Peki bu eşşek kadar (dünyanın 1.300.000 katı) güneş dünya ekseni etrafında dönerken diğer gezegenlerle akraba olmazmı bilader anlamayanlar için buyrun resimli özet:

• Bakalım bu sefer AAT.BH'ye ne cevap verecek..Can alıcı soruyu sordu adam..
  • Eski bir Matematik Mühendisliği öğrencisi olarak aklıma The Man From Earth Filminden şu diyalog geldi. Herkes bişeyler söylüyor fakat bunlar sadece alaycı ifadeler aksini bilimsel olarak ispat eden çıkmadı daha. Bence eleman bu forumun seviyesini ölçüyor.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.