Şimdi Ara

Dünya Kesinlikle Dönmüyor Teorisi Resimle kanıt (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
304
Cevap
0
Favori
15.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AAT.BH

Eeet ben geldim olaya müdahale ediyim barim. İşte sorum:
    Güneş dünya etrafında dönüyor demişsin pekala senin dediğine göre güneş dünya etrafında elips çizerek dönüyo elipsin şekli ilede güneş dünyaya uzaklaşıyo ve yakınlaşıyo yani mevsimler oluşuyo diye düşünüyorsun ayriyetten gece ve gündüzde. Daha sonra güneş sistemimizde gezegenler var. Bu gezegenlerden neptün en uzakta olan gezegen ve en soğuğu buradada bi sorun yok. Peki bu eşşek kadar (dünyanın 1.300.000 katı) güneş dünya ekseni etrafında dönerken diğer gezegenlerle akraba olmazmı bilader anlamayanlar için buyrun resimli özet:

Dünya Kesinlikle Dönmüyor Teorisi Resimle kanıt

Ajhsga Bu kadar bilimsel açıklama daha görmedim.

• Buldum bu adam ajan beyler içimizdeki en zekiyi nasaya eleman olarak alacak eminim davranın sorulara.
  •  Dünya Kesinlikle Dönmüyor Teorisi Resimle kanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bringmethehorizon

Güneşin kütle çekim kuvvetiyle dünyadaki kütlecekiminin yaklaşık 1.000.000 katı bi çekim oluşuyo (ortalama 5 kg lık bebek oluyo güneşte 5.000.000 kg). Yani bütün güneş sistemi o ortadan geçerken yapışır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AAT.BH -- 3 Kasım 2010; 23:51:29 >

•  Dünya Kesinlikle Dönmüyor Teorisi Resimle kanıt
  • Gezegenler ve yıldızlar dönmezler kendi etraflarında dönerler sadece sen döndükleri zamanki çekim kuvvetini hesaba katıyorsunki bana göre yer çekimi yoktur.Düz bir platformda çekime ihtiyaç yoktur.
  • evet beyler inanılmaz beyin fırtınası yaşanmış konuda..Bence'de dünya dönmüyor kendi teorim ile ispatladım bunu arkadaşınkinden farklı olarak kendimi bir ağaca asıp 3-4 saat balona binip havada bekledim ve 3-4 saat sonra dünya döndüğü için romanya'da olmam gerekiyordu ama tahmin ettiğiniz gibi kalkış yaptığım yerde bekliyordum..Uyanın artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinsar

ufak yanlışlıklar olsada doğruluk payı var

not:bilim adamıyım

benden 1 gün küçüksün....

Not: sadece belirtmek istedim
  • sesli güldüm ya
  • quote:

Gezegenler ve yıldızlar dönmezler kendi etraflarında dönerler sadece sen döndükleri zamanki çekim kuvvetini hesaba katıyorsunki bana göre yer çekimi yoktur.Düz bir platformda çekime ihtiyaç yoktur.

Yani newtona salak diyorsun kütle çekim YASASINI kabul etmiyorsun. Özellikle büyük yazdım (artık adam yaslaştırmış bee) yasayı çünkü dünyadaki bütün fizikçileri getir bu yasaya karşı çıkan yoktur. İnanmıyorsan yerçekimine çık apartmanın üst katına atla bakam varmı yokmu.
  • adam gibi açıklamış işte dünyanın dönmediğini, ben inandım. alışkanlık olmuş dünyanın döndüğüne inanmak sizde inat etmeyin, kabak gibi açıklamış herşeyi.

formülün sağlamasınıda yaptım ben doğru çıktı ve dönmez dünya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HimuraKen

evet beyler inanılmaz beyin fırtınası yaşanmış konuda..Bence'de dünya dönmüyor kendi teorim ile ispatladım bunu arkadaşınkinden farklı olarak kendimi bir ağaca asıp 3-4 saat balona binip havada bekledim ve 3-4 saat sonra dünya döndüğü için romanya'da olmam gerekiyordu ama tahmin ettiğiniz gibi kalkış yaptığım yerde bekliyordum..Uyanın artık

Yer çekiminden dolayı sende dünyaya sabitsindir ve birlikte dönersiniz. Kapiş
  • dünyanın dönmediği 6 yıl önce kanıtlanmış bi gerçek zaten.. eğer dünya dönüyo olsaydı zıpladığımız zaman 200 metre ilerde yere düşerdik..
  • quote:

Dünyanın döndüğü yalanına yüz yıllardır inandık inandırıldık.Dünyanın dönmesi demek amerikaya para akışı sağlamak demek dünyanın dönmesi demek döner sermayenin amerikanın cebini doldurması demek.Einstein'ın herşeyin teorisine kaldığı yerden devam ettim ve sonuç

en son formül einsteinin kütle formülü.ne alaka?
    10 sınıf modern fizik formüllerini yapıştırmışın paite koç

• quote:

Orijinalden alıntı: PearBear

dünyanın dönmediği 6 yıl önce kanıtlanmış bi gerçek zaten.. eğer dünya dönüyo olsaydı zıpladığımız zaman 200 metre ilerde yere düşerdik..

• Bmth dinlediğime utandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: AAT.BH

quote:

Orijinalden alıntı: PearBear

dünyanın dönmediği 6 yıl önce kanıtlanmış bi gerçek zaten.. eğer dünya dönüyo olsaydı zıpladığımız zaman 200 metre ilerde yere düşerdik..

yer çekimi diosun da 50 gramlık kuş mu yerçekimine karşı koyup havada ileri gidiyo
  • Dostum çekim yok bak düz bi yerdesin diyorum ? Düz bir alanda yüksekten atladığın zaman tabi ki çakılırsın sen mıknatıs yasasından bahsediyorsun resmen yer çekimi kuvveti diye birşey olsaydı aynen resimdeki gibi olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChelseaSmile

Bmth dinlediğime utandım

Bring me that horizon yazmak istemiştim olmayınca böyle birşey uydurdum o grupla alakam yok utanmadan dinleyebilirsin emoları.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.