Bildirim
Dünya Kesinlikle Dönmüyor Teorisi Resimle kanıt (6. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Dalganızı geçin -
Konu süper.
AAT.BH; adam seni eziyor asdfgjhfdgfg -
dünyayı x desek ayıda y sonra x dönerse y derki x dönerse bende dönerim x der sonra oda dönüyo sonra y x in uydusu oluyor diğer gezegenleride b m desek sonra işte dönüyor lan kısaca -
dunya sanıyede 500 km ıle donuyo dıyelım neden zıpladıgımızda aynı yere dusuyoruz da 500 km oteye degıl -
Ulan yine bebeler toplanmış buraya.Geyik konusuna vahiylerle müdahale eden bile var.Ne komik adamlarsınız lan. -
Adam sonuna kadar haklı beyler.Tüm suç yorum yazanlarda,ya adam alayınızı makaraya alıyor ciddi bi şekilde,siz de kalkmış adama laf yetiştiriyorsunuz.Adam deli,kuyuya bir taş attı tamam da,size ne oluyor 40 akıllı taşın peşinden kuyuya dalıyosunuz çıkartmak için.Kaale almayın şu Kamil'i. -
quote:
Orijinalden alıntı: So-What
Adam sonuna kadar haklı beyler.Tüm suç yorum yazanlarda,ya adam alayınızı makaraya alıyor ciddi bi şekilde,siz de kalkmış adama laf yetiştiriyorsunuz.Adam deli,kuyuya bir taş attı tamam da,size ne oluyor 40 akıllı taşın peşinden kuyuya dalıyosunuz çıkartmak için.Kaale almayın şu Kamil'i.
adam prof beyler dağılın! -
quote:
Orijinalden alıntı: fatality1907
quote:
Adam sonuna kadar haklı beyler.Tüm suç yorum yazanlarda,ya adam alayınızı makaraya alıyor ciddi bi şekilde,siz de kalkmış adama laf yetiştiriyorsunuz.Adam deli,kuyuya bir taş attı tamam da,size ne oluyor 40 akıllı taşın peşinden kuyuya dalıyosunuz çıkartmak için.Kaale almayın şu Kamil'i.
adam prof beyler dağılın!
Al işte... -
Kamil anlam itibariyle çok güzel bir isimdir.Kamil bir insan olarak gördüğünüz için teşekkür ederim.Aslında hepimizin amacı tekamül edip kamil bir insan olmak değilmidir.Sevgiyle. -
trolllere nişan alın -
quote:
Orijinalden alıntı: orionsguard
trolllere nişan alın
Troller efsanevi yaratıklar olup vikinglerin onları avladıklarını söyleyerek kendi yüceltme çabasının bir eseridir.Hayali varlıklara nişan alamazsınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: Bringmethehorizon
Kamil anlam itibariyle çok güzel bir isimdir.Kamil bir insan olarak gördüğünüz için teşekkür ederim.Aslında hepimizin amacı tekamül edip kamil bir insan olmak değilmidir.Sevgiyle.
Evet kusura bakma yanılmışım.Özür diliyorum.Senin tekamül sürecin daha gerçekleşmemiş.Zihinsel kemale erememişsin.O yüzden sana kamil dediğim için kendimi sorguluyorum şu an.Saygılarımla... -
quote:
quote:
Kamil anlam itibariyle çok güzel bir isimdir.Kamil bir insan olarak gördüğünüz için teşekkür ederim.Aslında hepimizin amacı tekamül edip kamil bir insan olmak değilmidir.Sevgiyle.
Evet kusura bakma yanılmışım.Özür diliyorum.Senin tekamül sürecin daha gerçekleşmemiş.Zihinsel kemale erememişsin.O yüzden sana kamil dediğim için kendimi sorguluyorum şu an.Saygılarımla...
Çok özür diliyorsun.Hayatta başarılar. -
Bence arkadaşın başı dönüyor. -
quote:
quote:
quote:
Evet kusura bakma yanılmışım.Özür diliyorum.Senin tekamül sürecin daha gerçekleşmemiş.Zihinsel kemale erememişsin.O yüzden sana kamil dediğim için kendimi sorguluyorum şu an.Saygılarımla...
Çok özür diliyorsun.Hayatta başarılar.
Özür dilemek,bazılarımızın sahip olamadığı bir erdem.Bilim dünyasında başarılar...
-
Ne lan bu ALLAH belanı vermesin -
quote:
quote:
quote:
quote:
Özür dilemek,bazılarımızın sahip olamadığı bir erdem.Bilim dünyasında başarılar...
Kimseye hakaret edecek kadar seviyesiz bi duruma düşmediğim için çok nadiren özür dilerim.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Kimseye hakaret edecek kadar seviyesiz bi duruma düşmediğim için çok nadiren özür dilerim.
Bunun sebebi insanlarla diyalog kuracak zihinsel olgunluğa erişemediğin için olabilir.Nacizhane yorumum.Zira dünya ile ilgili saçma fikirlerinle ya kendi zekana hakaret ediyorsun ya da bunca insanın zekasına hakaret ediyorsun.Bu ağır alaycı hakareti de seviyesizlikten sayacak insanlar vardır elbette.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Bunun sebebi insanlarla diyalog kuracak zihinsel olgunluğa erişemediğin için olabilir.Nacizhane yorumum.Zira dünya ile ilgili saçma fikirlerinle ya kendi zekana hakaret ediyorsun ya da bunca insanın zekasına hakaret ediyorsun.Bu ağır alaycı hakareti de seviyesizlikten sayacak insanlar vardır elbette.
Ben fikirlerimi paylaşıyorum bu fikirlere inanmanızı beklemiyorum sadece fikrimi destekleyecek kanıtlar sunup sorulan sorular hakkında cevap veriyorum.Ki bunu anlayacak kadar ya konuyu okumadan yazdınız yada okuyup anlamadığını halde yazdınız.Size tekrar okumanızı öneriyorum bakın bakalım ben kimseyi inandırmaya çalışmıyım inanın lan buna en doğrusu bu demişmiyim.Okuyun anlamazsanız bana özelden ulaşın size zevk ile anlatırım ayrıntılı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X