Şimdi Ara

Dünya Kesinlikle Dönmüyor Teorisi Resimle kanıt (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
304
Cevap
0
Favori
15.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BrutaL41

yawrum sen gereken cevabı aldın.

ufaklık forumdaki son dakikaların.. gerekeni alıcan, ne alıcanı da sen bul

quote:

Orijinalden alıntı: AAT.BH

PearBear ne biliym ben senin matrak geçtiğini başta gerçekten inanıyorum demişsin bendemi suç len

tamam reyiz sakin ol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PearBear -- 4 Kasım 2010; 0:56:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PearBear

quote:

quote:

PearBear ne biliym ben senin matrak geçtiğini başta gerçekten inanıyorum demişsin bendemi suç len

tamam reyiz sakin ol

bak tıfıl. Sen gelip benim yorumuma gereksiz bir yorum yaptın. artık makaramı yapıyon ne yapıyorsan bana karışmadan yapacaktın. gerekeni verdim sana. Senin makara yapıp yapmaman beni ilgilendirmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

quote:

Orijinalden alıntı: aoe_

bunun tartışması kaç sene önce olmuştu zaten ya.

ilerleyin artık atın at gözlüklerini

Tam bunu ekliyordum

ufak bir hesap ya bu ufak bir mantık hesabı
    ya öyle şeyler söylüyoki inanası geliyo insanın dünya dönmüyo diyince ilk bu geldi aklıma zaten.

konu sahibi arkadaş için eğer imkanı varsa dünyanın çekirdeğine doğru bir gezintiye çıksın. yerçekimini anlasın yoksa hissetmicek galiba

arkadaşım japonların yeni bir metro sistemi vardı geçenlerde izlemiştim. metro hiç durmadan yolcu bırakıp yolcu alıyordu.
    metronun hızı birden etki ederse içindeki insanlara olabilecekleri tahmin edebiliyormusun. net kuvvet diye bir şey var fizikte.
    yerçekimi olsaydı şöyle düşermişiz. eğer dünya düz olsaydı senin dediğin gibi düşerdik ama gördüğün gibi öyle düşmüyoruz binadan atlayınca.
    çünkü çekim çekirdeğe doğrudur nereye atlarsan atla. (yanlış anlaşılmasın)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PearBear

quote:

quote:

tamam reyiz sakin ol

bak tıfıl. Sen gelip benim yorumuma gereksiz bir yorum yaptın. artık makaramı yapıyon ne yapıyorsan bana karışmadan yapacaktın. gerekeni verdim sana. Senin makara yapıp yapmaman beni ilgilendirmez.

bak velet, benden sana büyük tavsiyesi.. bu kadar sinir bünyene zarar. atalarımız boşuna dememiş keskin sirke küpüne zarar diye.. bazı şeylere gülüp geçmesini biliceksin.. yoksa yersin 7 günü oturursun aşşa

• sen o lafı yedin ya. ben 134314 gün uzak kalsam ne olur ki.

tamm sus şimdide akşam akşam canımı sıkma. bi süt iç yat.
  • Demedi demeyin beyler bu adam nasaya eleman arıyo.
  • dünya dönüyor
    ama çok büyük olduğu için biz farketmiyor
    insan 1 sn dünya ise 1 günde kendi etrafında dönüyor aradaki farkı düşün
  • quote:

sen o lafı yedin ya. ben 134314 gün uzak kalsam ne olur ki.

tamm sus şimdide akşam akşam canımı sıkma. bi süt iç yat.

ufak insanlardan yediğim lafları kafama takmam, taksaydım aynı şekilde küfürlü bi cevap verirdim.. bana ne yapıcamı söliyemezsin ama ben sana ne yapıcanı söliyebilirim.. bikaç gün tatile çıkıcaksın.. hadi bye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PearBear -- 4 Kasım 2010; 1:14:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: heatblast

dünya dönüyor
    ama çok büyük olduğu için biz farketmiyor
    insan 1 sn dünya ise 1 günde kendi etrafında dönüyor aradaki farkı düşün

İstesem bende 1 günde dönebilirim kendi etrafımda ama dünya 1 sn'de dönememez kendi etrafında aradaki fark bu.
  • Küçük gezegenlerde nerden biliyorsun hava olmadığını ? Arkadaşım bunlar amerikanın komploları benim teorim kesinlikle gerçek.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HimuraKen

evet beyler inanılmaz beyin fırtınası yaşanmış konuda..Bence'de dünya dönmüyor kendi teorim ile ispatladım bunu arkadaşınkinden farklı olarak kendimi bir ağaca asıp 3-4 saat balona binip havada bekledim ve 3-4 saat sonra dünya döndüğü için romanya'da olmam gerekiyordu ama tahmin ettiğiniz gibi kalkış yaptığım yerde bekliyordum..Uyanın artık

Yer çekiminden dolayı sende dünyaya sabitsindir ve birlikte dönersiniz. Kapiş

NTV spor alt yazı geçti beyler..Son einstein bulunmuş..

AAT.BH son einstein..hatta zweistein

• quote:

quote:

quote:

evet beyler inanılmaz beyin fırtınası yaşanmış konuda..Bence'de dünya dönmüyor kendi teorim ile ispatladım bunu arkadaşınkinden farklı olarak kendimi bir ağaca asıp 3-4 saat balona binip havada bekledim ve 3-4 saat sonra dünya döndüğü için romanya'da olmam gerekiyordu ama tahmin ettiğiniz gibi kalkış yaptığım yerde bekliyordum..Uyanın artık

Yer çekiminden dolayı sende dünyaya sabitsindir ve birlikte dönersiniz. Kapiş

NTV spor alt yazı geçti beyler..Son einstein bulunmuş..

AAT.BH son einstein..hatta zweistein

• quote:

Orijinalden alıntı: Blackankas

İşlem hatası yapmışsın dönüyor

ahahahahhaha :D:D:D::D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bringmethehorizon

Saçma sapan cevaplar yazma.Dünya dönemez arkadaş

yaptım OLACAK!

/>
  • quote:

Orijinalden alıntı: AfterFxMania

Dünyanın döndüğü kanıtlanmıştır dünya kendi mıknatısını kullanmaktadır...

Dünya Kesinlikle Dönmüyor Teorisi Resimle kanıt

o nasıl bir dünya la
    avrupanın doğusunu su basmış :)

akdeniz de göl olmuş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1 MİLYONDA 1 -- 4 Kasım 2010; 2:38:24 >
  • Ne kadar kassan da bir edwird olamazsın.
  • konuyu açan arkadaşı bazılarımız gerçekten ciddiye almış gibi görünüp ciddi laflar etmişler konuyu açan arkadaşı tebrik ediyorum gerçekten çok güzel ve saçma bir konu yazdıklarında da anlaşılıyorki tam bir geyik adamı özellile ilk sayfalarda bir arkadaş değinmiş saçma sapan konu açacaksanız böyle konular açın neşemizi bulalım. bu arada katılıyorum dünya dönmüyor eğer dönseydi şu anda bu msjı yazamazdım saygılar....

Nilüfer'in bir şakısının sözleri ile devam etmek istiyorum.

Dünya dönüyor sen ne dersen de yıllar geçiyor farketmesende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XRPCOIN -- 4 Kasım 2010; 9:42:49 >
  • dünya düzse neden sürekli aynı yöne gittiğimizde aynı yere çıkıyoruz ve neden gemilerin önce bacası sonra kendisi görünür?Bunlarıda açıkla :D
  • Çok akıllıca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Ne kadar kassan da bir edwird olamazsın.

Dünyayı döndüren adam olur.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.