Şimdi Ara

Dünya Kesinlikle Dönmüyor Teorisi Resimle kanıt (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
304
Cevap
0
Favori
15.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Maskelikevin

dünya düzse neden sürekli aynı yöne gittiğimizde aynı yere çıkıyoruz ve neden gemilerin önce bacası sonra kendisi görünür?Bunlarıda açıkla :D

Hiç denedinmi ? Amerika komploları
    Bide gemi olayı 3.sınıf konusu diye biliyorum
    Amerika Komploları

Bide şunu ekliyim yer çekimi olsaydı zıpladığımızda dünyanın öbür ucunada düşebilirdik çünkü her yerde yer çekimi olacaktı sırf zıpladığımızda olmuyor yer çekimi
    Hatta yürürkende bizi çekerdi ve düşerdik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke1235 -- 4 Kasım 2010; 10:55:22 >

• Bringmethehorizon
    neden çakma kullanıcı oluşturupta açtın konuyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bringmethehorizon

Dünya Kesinlikle Dönmüyor Teorisi Resimle kanıt

Ne zaman gittin uzaya ? insan bi resim çeker

• tmm dünya dönmüyorsa bana sunları cvplay
    1 gün yaklasık 24 saattir neye göre hesaplanmıstır
    neden şubat 28 gündür?
    neden bir yıl için 365 gün altı saat diyoruz
    güneş dünya etrafında bir turunu kac gunde tamamlar dı ya kendı etrafındakını ?
    farklı sonuclar bulmanı beklıyorum 24 saat 365 gun gıbı kavramlarla gelırsen bır ıse yaramaz :D
  • uzay dönüyor.
  • ben bu arkadaşa inandım beyler..Yaptığı paint çalışmalarını belge niteliğinde nasa'ya gönderdim adamlar verecek cevap bulamadı sanırım mailime cevap vermiyorlar.
  • Geminin önceden bacasının görünmesinin sebebi güverteden 3-4 metre yukarda olmasıdır.Bunu 3.cü sınıfta çözmüştüm.Uzay dönmüyor arkadaşlar teorime göre uzayda bildiğimizden farklı evrenler sürekli yer değiştiriyor buda bize genişliyor büyüyor dönüyor gibi geliyor gelmesin öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bringmethehorizon
    Geminin önceden bacasının görünmesinin sebebi güverteden 3-4 metre yukarda olmasıdır.Bunu 3.cü sınıfta çözmüştüm.Uzay dönmüyor arkadaşlar teorime göre uzayda bildiğimizden farklı evrenler sürekli yer değiştiriyor buda bize genişliyor büyüyor dönüyor gibi geliyor gelmesin öyle

Tamam işte dünya düz olsaydı geminin hem bacası hemde güvertesi aynı anda görünürdü.Ama önce baca görünüyor.

• Dünya dönüyoooor, sen ne dersen de....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17Scorpion -- 4 Kasım 2010; 13:29:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bmurat07

belki newton Elmanın Düştügü tarafa dogru yürüyordu nerden biliyorsun ?

•  Dünya Kesinlikle Dönmüyor Teorisi Resimle kanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: ashreff

tmm dünya dönmüyorsa bana sunları cvplay
    1 gün yaklasık 24 saattir neye göre hesaplanmıstır
    neden şubat 28 gündür?
    neden bir yıl için 365 gün altı saat diyoruz
    güneş dünya etrafında bir turunu kac gunde tamamlar dı ya kendı etrafındakını ?
    farklı sonuclar bulmanı beklıyorum 24 saat 365 gun gıbı kavramlarla gelırsen bır ıse yaramaz :D

Bunu diğer cevaplarımda açıklamıştım kısaca güneş 12 saatlik periyotlarda kara deliğin çekim etkisinde kurtulduğu için 1 gün 24 saat olarak hesaplanmaktadır.Ayrıca dünya güneşin etrafında bir frizbi misali döner teorime göre güneş yakınlaştıkça mevsimler oluşur.Teorinin temelini anlarsanız eğer kendi hipotezlerinizi yürütebilirsiniz.

• Ben bunu biryerlerden hatırlıyorum ama hadi hayırlısı. Bir kitap da gördüğümü hatırlıyorum sanki...
  • Çıkar bul getir bende bu teoriyi o adam bağışlıyayım.
  • @Bringmethehorizon

Niye tüm dünyada aynı anda gece ve gündüz olmuyor, gün ışığı niye sürekli yer değiştiriyor. Ve sürekli aynı tarafa doğru gittiğimizde niçin başladığımız yere tekrar geliyor açıkla bakalım bunu.
  • Hocam sen TBBTD'ye ( The Big Bang Theory Disorders ) yakalanmışsın.

Biraz ara ver.
  • puhahauahu
    bu çok iyiydi
    quote:

Orijinalden alıntı: bmurat07

belki newton Elmanın Düştügü tarafa dogru yürüyordu nerden biliyorsun ?

• Vay be dün gece görmüştüm konu hala devam ediyor yanlız taktir ettim ,arkadaşın yapmak istediği şu , oda biliyor söylediklerinin gerçek olmadığını ama onun uğraştığı şey şu , gerçek olmayan bir konu ortaya atayım ve sonuna kadar bunu savunayım ve bunu güzelde beceriyor bazen desteksiz sallasada ,yani siz gemi örneği veriyorsunuz o mantıksızda olsa kendine bir savunma bulmaya çalışıyor dalgalar vs ,neyse hala dibe vurmadı demek
  • ölmek var dönmek yok
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.