Şimdi Ara

DÜNYA KUPASI'NI 225 BİN KİŞİ CEP TELEFONUNDAN İZLEDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkler Dünya Kupası’na cep telefonu üzerinden de olsa en fazla ilgi gösteren taraftarlar arasına girdi.
    Turkcell’in verilerine göre 225 bin kişi 2006 Dünya Kupası’nın cep telefonundan izledi. İki abonelik paket ile 20 günde toplam 225 bin kişiye ulaşan Turkcell’in mobil Dünya Kupası paketlerinde isme özel formalardan, futbolcu karikatürlerine, Dünya Kupası canlı anlatımından, FİFA 2006 Dünya Kupası Oyunu gibi seçeneklerle 7 YTL’ye satın alınabilen paketlere 225 bin kişi 20 gün içinde toplam 1 milyon 575 bin YTL ödedi.

Turkcell’in Dünya Kupası için hazırladığı mobil içerik paketlerine olan talebin kullanıcılar için önemli olduğunu belirten Turkcell Katma Değerli Servisler Genel Müdür Yardımcısı Cenk Serdar, "Mobil içerik her geçen gün yenilenen ve genişleyen bir alan. Bunun en basit örneğini Dünya Kupası oluşturuyor. Bugün sadece iki paket hazırlamamıza rağmen 225 bin müşteriye ulaştık. Bu çok önemli bir rakam" dedi.

2 MİLYON KULLANICI BULUNUYOR: Sadece "Çalarken Dinlet" servisinin 2 milyona yakın aktif kullanıcısı olduğunu belirten Serdar, şunları söyledi: "Bizim ’Çalarken Dinlet’ servisimizin bugün 2 milyona yaklaşan aktif kullanıcı sayısı bulunuyor. Bu serviste kullanıcıları, kendilerini arayan herkese ayrı ’Çalarken Dinlet’ tanımlayabildiği gibi, belli günler ve saatler için de ayrı tanımlamalar yaparak servisi kişiselleştirebiliyorlar. Binden fazla isim için hazırlanan ’İsme Özel Çalarken Dinlet’ Türkiye’de bir ilk. Servis üzerinden 21 kategoride 6 bin 213 Çalarken Dinlet içeriği bulunuyor. Bunun yanında 10 farklı durum için hazırlanan ’Duruma Özel’ içeriklerde mevcut." Mobil içerik ile müşterilere farklı çalışmalar hazırladıklarını da belirten Serdar, "Mobil içerikler arasında en farklı servislerden birisi de ’Sorunuz mu var? Cevabı Turkcell’de. Müşteriler her an her yerde ihtiyaç duydukları bilgi için 4500’a soru SMS’i gönderebiliyor. Soruların yanıtı onlar için araştırılıp kısa sürede kendilerine yine SMS ile iletiliyor. Bu servisimizin en ilginç soruları anında yanıtlayabiliyor. Örneğin, Penguenler nasıl üşümez?, Bana ung fu öğretir misiniz, İsviçre’de tren ile Lozan-Geneva arasının ücreti ne kadar? gibi sorulara anında cevap verilebiliyor" dedi.

MOBİL İNTERNET GELİŞİYOR: Mobil internetin Türkiye’de her geçen gün gelişme gösterdiğini belirten Serdar, "Mobil internet kullanıcı sayısı artık neredeyse normal internet kullanıcı sayısına erişti. Buradaki tek farklılık mobil internette standartlar oluşmamış durumda. Gerek cep telefonu tarafında gerekse internet tarafında. Biz bu sorunları hızla aşmaya çalışıyoruz. Ve kullanıcılarımızın çok uygun fiyatla mobil internet kullanılmasını sağlamaya çalışıyoruz. Artık insanlar evde ve işte gibi internet kullanırken yolda, asansörde, futbol stadyumunda her yerde internete erişebilmeli" dedi.

HÜRRİYET

• Vay be, baya para kırmışlar
  • ya ben niye bu türkcell i sevemiyorum kullandığım halde anlamıyorum
  • Sorunun vardır belki? İstersen sorunu söyle, sonra niye sevemiyorum de..

Mesela benim için de aynı durum geçerli (Telsim)
  • dünya kupası gercekten seyredilmicek gibi değil yıldızlar orda ah bide türkiye katılsaydı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.