Bildirim
Dünya Kupasında Türkiye Kimi Destekliyor? (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Dünya Kupasında Türkiye Kimi Destekliyor?
(En Son Oy Tarihi: 12.7.2010)
Giriş
-
bizi 2002 deki 2 maçtada yenen brezilyadan başkasını desteklediğini sanmıyorum -
-
Kupayı Brezilya alır gibi Fildişini destekliyorum.Meksika ve Fildişi bir sürpriz yapabalir -
brezilya -
italya.
zevklerini begendigim bir millet. biz yoksak onlar alsin kupayi -
Bugün Barca'nın oynadığı ve herkesin gözüne hoş gelen futbol sistemi aslında taa Rinus Michels'den yani Hollanda'dan çıkma bir sistem.Olurda 74 Dünya Kupası ve 88 Avrupa Şampiyonası'ndaki gibi oynarlarsa alıverirler kupayı.
Ama o zamanki kadrolarıyla bu günkü kadroları arasında dağlar dereler tepeler kadar fark var tabi.
Portakalları destekliyorum ama favorim İngiltere.
En iyi td Capello
En iyi oyuncu da Rooney olur diyorum.
En renkli demeyeyim de en sürpriz yapabilecek takım Birleşik Devletler olabilir bence. -
Hicbiriniz Fransa'ya sans vermemissiniz, sasirtici dogrusu.. -
Ben arjantin destekliyorum ama brezilya götürür.
Biz olmadıktan sonra tadı tuzu olmuyor be hocam 2006 da nasıldı. -
ispanya -
quote:
Orijinalden alıntı: [KEO]
Hicbiriniz Fransa'ya sans vermemissiniz, sasirtici dogrusu..
domenech varken fransa anca babayı alır...:) -
Türkiye olmadıktan sonra izleyesim bile yok.Emeği geçen herkese teşekkürler... -
quote:
Orijinalden alıntı: [KEO]
Hicbiriniz Fransa'ya sans vermemissiniz, sasirtici dogrusu..
Fransa gruptan bile çıkmamalı bence haksız yere dünya kupasında şu an.Umarım A grubundaki ülkeler Fransayı grubun dibine gömer -
Kendimi bildim bileli İspanya'yı desteklerim.
İlk favorim İspanya, ikinci sırada ise gönlümden Arjantin geçiyor.
Sonuncu olmasını istediğim takımlar da İngiltere ve Fransa. -
Meksika 86 dan beri Arjantin sempatim vardır ve destelerim. Gene Arjantin'i destekliyor olacağım.
Renkli takım Fildişi sahili.
Süpriz takım Paraguay
Gol kralı Rooney
Yıldız adayı Messi
Hayal kırıklığı takım Brezilya
Hayal kırıklığı oyuncu Ribery -
Gönlüm Brezilyadan yana.
Ama kupayı İngiltere'nin alacağını düşünüyorum. -
Arjantin'i tutuyorum Messi kral olsun şov yapsın istiyorum ama İspanya sakatlıklar olmazsa alır. -
Ben Hollanda'yı destekliyorum. Çok büyük sürpriz olmazsa gruptan da 1. çıkacaktır ama sonraki eşleşmeler nasıl oluyordu ondan emin değilim. E grubunun 1.si F grubunun 2.si ile mi eşleşiyordu yoksa kura mı çekiliyordu, bilen var mı? -
Arjantin
18% (21) -
Durumumuza bakin , su 3 buyuk medyasi mahvetti milli takimi !
bugun gidip baska ulkeleri destekliyoruz , ders almam veririm diyenler utansin.
futbol ulkeleri icin avrupa , dunya sampiyonalarina katilmak normal geliyor. biz her 3-4 turnuvada bir katilabildigimiz icin , halk her katilim basarisinda sokaklara dokuluyor. 70 milyonluk ulkeyiz. Avrupanin 350 milyonluk nufunusun 1/5 i eder !
adam gibi milli takim cikamarmiyoruz, milli takim kadrosunun yarisi nerdeyse almanya kokenli. sonra burda milli takim icin daha cok renk taraftarligi yapin. Milli takimin rengi tek kirmizi ve beyaz .bunu soyledim surekli . yok ardaymis , yok ugur boralmis , yok fatih tekkeymis falan falan filan. yazik cidden neden yazdim bilmiyorum ama ....
kendimde brezilya dedim . ama sirf ronaldinho yu izlemek istiyorum muhtelemen son dunya kupasi olucaktir. onun icin brezilya yazdim . Futbolun gelis gecmis en iyisiydi bence ( zindane ile beraber ) ...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X