< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Dünya küre ise eğim nerede? (43. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hadi yay çizmeyen kıtalar arası uçuş bul koy.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 22 Eylül 2024; 12:48:26 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nadir olunca olmamış mı oluyor? Yok mu sayılıyor?
Gözünüze sokuyoruz hala inkar ediyorsunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeşim hafif yay çizse ne? Çizmese ne? İster küre ister düz dünya olsun çiz cetvelle düz İstanbul Chicago rotası ne fark edecek saçma sapan şeyler bence.
Çok fark eder. Dünya Yuvarlak olduğu için daha kısa mesafe uçuşu için ağ çizmesi lazım. Kısa mesafe çok önemli hava yolları için.
Yay çizerse mesafe daha fazla uzar zeka. Bu rotanın dünyanın küre olmasıyla uzaktan yakından alakası yok. Yüzlerce binlerce uçak uçuyor havada şu an, hepsinin rotası aynı olsa havadan yüzlerce kaza olur kafayı çalıştır biraz daha fazla bu saçma argümana cevap vermeyeceğim
Aklın almıyor. Küre dünyada mesafe daha kısa olur. Kaza falan olmaz. Farklı irtifalarda uçar uçaklar bunun için zaten. Hepsi de aynı yayı çizmiyor. İşine gelmeyince cevap vermezsin tabi hadi naaaaş.
-
Anaokul seviyesinde arkadaşlara foruma yazdırmamaları gerek. Senin düz dünyana göre düz çizgi daha kısa. Küre dünyada yay daha kısa oluyor.
Küre dünyada yay nasıl daha kısa oluyor anlat da gülelim biraz daha
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 22 Eylül 2024; 13:25:18 >
-
-
Düz dünyaya göre atış yapılmaktaysa hocam bu hesaplamalar nedir ? Küre dünyaya göre bir hesaplama var. Yani düz dünya varsayım olduğunu kabul ediyorsak ; hangi ülke düz dünyaya göre hesaplama yapmaktadır. ? Rusya , Ukrayna , Amerika ve bir çok ülke dünyanın geoit olduğunu söylüyorlar bilim adamları fizikçiler vs. Ama sen diyorsun ki düz dünyaya göre atış yapılıyor. Bu kanıya nereden ulaştınız. Doküman sunabilirsin elbette , ancak bende sana doküman sunuyorum. ( Tüm ülkenin bilim adamları yalan söylüyor , soytarı diyorsun ; ama iş savaşa gelince düz dünyayı kabul ediyorlar )
sen çözmüşsün bu işi reis. o kadar bilim adamı yapamadı , sen yaptın valla helal olsun. Şöyle bir şey yazmışsın ; Hani eskiden gemi koyuyordunuz geminin önce gövdesi sonrası direkleri kaybolur diyorsunuz noldu o çöp oldu tabi bunlar nedir ? cevaplaya bilir misin ?
-
Gizem Çoban (@astronomystery) on Xtwitter
'Deli' lakaplı 'Düz Dünya Teorisyeni' Mad Mike Hughes, kendi gibi düşünen insanlardan topladığı bağışlarla, Dünya'nın düz olduğu fikrine göre tasarladığı roketi ile kaza yaparak dün hayatını kaybetmiş.https://x.com/astronomystery/status/1231500904089706496?s=19Daha öncede paylaşıldı ancak , neden denemekten vazgeçtiniz.
-
Hep aynı şeyleri yazmaktan koymaktan sıkıldım kusura bakma. Bana yarısı gözükmeyen tek sayfalık resim koyuyorsun, bunlara video çekip zoom yapıyorlar cisimlerin hepsi baştan aşağı görünüyor diyorum haalaaaaa bana tek resimde yarısı gözükmeyen cisimler koyuluyor.
Valla sıkıldım yeter biraz konuyu mevzuyu anlamaya çalışın.
Mermi konusunda diyeceğim birşey yok benim kaynağımda da dünya sabiteve düz olarak alınır yazıyor işte gördün.
Cevapların düzgün değil dostum. Cevapların düzgün olsa bu kadar insan yazma gereksinimi duymayacak. Düz dünyayı kabul ediyor ülkeler savaş halindeyken ona göre atış yapıyorlar. ancak savaş yokken ülkeler Geoit dünya ya göre takılıyor.
bizde mi sorun var ? sende mi onu çözmeye çalışıyoruz. Kendin diyorsun ülkelerde yalan söylüyor ediyor. sonra iş formüle gelince konu tıkanıyor. Dünya düz ise neden ülkelerdeki bilim insanları Geoit diyor ?. çünkü düz dünyaya ve geoit dünyaya göre bir hedefe ateş ettiğin zaman farklı noktalar çıkıyor.
-
Sende bize aynı resimleri ve videoları koyuyorsun , Sıkılmıyorsun. Bizim cevaplarımız da seni sıkmamalı bence
-
Başka varmı. Çünkü o uçuşu bulamıyorum.
Burada konan hiçbir karşı kanıtı kabul etmiyor uyduruk sebeplerle. Kendi uyduruk kanıtlarını bizim kabul etmemizi bekliyor. Ne ala memleket.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X