Şimdi Ara

Dünya küre ise eğim nerede? (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
871
Cevap
5
Favori
15.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
Giriş

Gökkubbeyi gözüne soktuk onu bile kabul etmedin her zaman olmuyor diye, her zamanı az zamanı mı var? bir yerde deprem az oluyor diye depremi de kabul etme o zaman işine nasıl gelirse öyle.

Sana dümdüz uçuş da koyduk göremedim diyorsun, göremezsin tabi uçak indi sen bakana kadar

• Bana şurada eğim gösterin hadi. Yok, eğim meğim yok işte dünyanın küre olması imkansız

Dünya küre ise eğim nerede?
    Dünya küre ise eğim nerede?x (formerly twitter)
    ALTERNATİF AKIM (@alternakim) on X
    https://x.com/alternakim/status/1781367036204961799?t=BZsFsV4skTWcJnb1nw3xLw&s=19
  • Novagate N kullanıcısına yanıt
    İstisnalar kaideyi bozmaz dite bir tabir var. Sen hep istisnalara takmışsın kafayı. Ama işin aslını kaçırıyorsun. Bir an önce bu kafadan kurtul.

O sundog gök kubbenin ispatı değil çünkü sürekli olmuyor. Güneşse sürekli batıdan sıfır ufuk çizgisinden batıyor. Aynı şekilde senin bulacağın uçakta süreklil değil. Benim baktıklarım he yay çizmiş. Yani istisnalar kaideyi bozmuyor. Gerçek kaide orada gözümüzün önünde.
  • Miraclescape kullanıcısına yanıt

Al bak bu mesajı sen yazdın.

Sana yay çizmeyen uçuş gösterdim, şimdi de çıkmış istisnalar kaideyi bozmaz diyorsun cevabı yiyince burası soytarılık yapacak yer değil yay çizmeyen uçuşu da gözüne soktum gökkubbeyi de.. cevap veremiyorsan edebinle sus bari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 22 Eylül 2024; 20:26:19 >
  • Novagate N kullanıcısına yanıt
    İşi hakarete çekiyorsun. Uğrşmam saçma sapan insanlarla saçma sapan forumlarda. Nedense siz tarikatçı yada şeriatçıların savcılıkta tanıdığı oluyor. Verirsin merirsin mahkemeye boş ver değmez. Kendine iyi bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 22 Eylül 2024; 20:39:54 >
  • Yay olmayan uçuş göster bana dedi.. gösterdim..hala konuşuyor utanma da yok, gökkubbe gösterdik onu da kabul etmedi.. burası soytarılık yapacak yer değil.

Rezil kepaze olunca başladı yok tarikat bilmem ne yay olmayan uçuş gösterdik tarikatçı olduk..hadi yürü ya senle mi uğraşacak millet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 22 Eylül 2024; 21:2:3 >
  • Kubbe nerede kubbe nerede diyenler baksın.

Kubbeye çarpan roket görüntüsü

Dünya küre ise eğim nerede?x (formerly twitter)
    ALTERNATİF AKIM (@alternakim) on X
    https://x.com/alternakim/status/1786416592676442432?t=4XMdZ0RpG6dczg4a44sNNQ&s=19
  • Bir başka kubbeye çarpan roket

• Yukarı çıkıp fotoğraf çeksinler dünyanın düz olduğunu ispatlasınlar diyenler vardı.

Görüldüğü gibi dünya düz.

• Dünya küre ise eğim nerede?
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.