Şimdi Ara

Dünya markaları vede Panasonic

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Burada candoğan gibi bir kaç bilinçli arkadaşın söylemlerine bakarsak her marka herşeyi yapamaz, ama ben panasonic firmasına bakınca maşallah ne yaparsa mükemmel yapıyor diyorum,

örneklersek,

tv,
    klima,
    traş makinesi,
    tansiyon aleti,
    fotoğraf makinesi (Lumix)

vb gibi adamlar ne yaparsa harika,

benmi böyle biliyorum yoksa gerçekmi bu düşüncelerim.

• Ürüne göre değişir bence. Her marka her ürünün en iyisini yapamaz belki, ama belki şöyle diyebiliriz, Panasonic te ve Japon markalarında bu oran çok yüksek. Bu biraz da Japonların kaliteli mal ürün üretme ve üretimi adeta bir sanat olarak görme sevdasından geliyor, sanırım. Birkaç örnek vermek gerekirse, klima alacak olsam ben kesinlikle Mitsubishi alırım. Plasma TV derseniz (ki evde kullanıyorum) Panasonic en iyisidir. Fotoğrafçılık konusunda ben olsam Nikondan şaşmam. Tıraş makinesi, epilasyon aleti, tansiyon aleti gibi ürünler yine pek çok kişi bilmese de Panasonic in dünyada en iyi olduğu ürünlerdir. Tereddütsüz hemde. Elektrikli süpürgede favorim bir iskandinav markası olan Nilfisk dir. Çok randımanlı ve sağlam.
    Ütü olarak Rowentanın Made in Germany serisi ütüleri (diğer markalardan 3 ütü eskittikten sonra) benzersiz bence. Çamaşır makinesinde Miele ürünleri çok harika . Liste uzar gider.....
    Aslında arkadaşlar herkes kendi deneyimlerinden çok memnun kaldığı, vazgeçemediği, yüksek kaliteli ürünleri yazarsa yol göstermesi bakımından süper olur.

• Acaba?
    Mesela Panasonic plazmalar çok kaliteliyken, lcd tvler bence çok vasat.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.