Şimdi Ara

Dünya midye günü 8 Nisan 2018 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
6.280
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Giden var mı ? Herkese sınırsız veriyorlar mı ? Yoksa kişi başı 5-10 tane mi veriyorlar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatımda hiç midye yemedimkokoreçi de çok övüyorlardı,pek övülecek yanı yokmuş
  • ölücüler ilgisiz mi yoksa gömmeye devam mı ediyorlar elleri yağlı yazmıyorlar

• giden yok mu?
  • Ben gittim 1 kova veriyorlar herkese sira bayagi uzundu midyeci ahmetin onunden durumce durumun kosesinden basliyordu benim gittigimde yarim saat bekledik aldik 1 kova kisi basi kovada 12 15 tane filan midye vardi cokta bi numarasi yoktu besiktasa inmisken aksiyon oldu

• Beşiktaş ve Tuzla Şubesinin çok kalabalık olacağını düşünerek Çekmeköy Şubesine gittik. Saat 13:45 gibi uzun bir kuyruk vardı ve dağıtmaya başladılar. Kuyruğu görünce gözümüz korktu dönelim dedik ama o kadar yolu geldiğimiz için en azından tadımlık yeriz diye 5 arkadaş sıraya girdik. 5 dakika içerisinde sıra bize geldi. Küçük kovalarda herkese bir kova veriyorlar. İçerisinde 25-30 adet midye var. Kimine sıcak ve soslu olarak geliyor kimine soğuk olarak geliyor. Tamamen şansınıza kalmış. 5 kere sıraya girdik yarım saat içinde toplam 600 adet falan midye tükettik. Sonra yiyecek yerimiz kalmayınca döndük tabi. Millet arabaya, çantaya falan stoklayıp götürüyor. Kimse sen niye aldın, senin bu bilmem kaçıncı diye bir şey demiyor. Havanın yağışlı olması kötüydü sadece. Onun dışında başarılıydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Masdera -- 9 Nisan 2018; 12:45:32 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.