Turknet, tek a4 reklam yapmıyor fizikselde, çok bekler talep geldin diye. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dünya'nın en şanslı insanı mıyım? (2. sayfa)
-
-
Tek talep ile geldi ya. Şaka gibi, Turknet'e kurban olayım. Yavaş yavaş sana da gelir,beraber takılırız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Lokasyon neresiydi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İzmir.
Diğer şehirlerde yeni kentleşmeler olduğu için altyapı kolay yapılıyor. Ama İstanbul'da özellikle eski semtlerde altyapı yatırımı 0
Mesela bizim sokağa en son ne zaman kazı yapılıp altyapı çekildi derseniz 1985 li yıllarda PTT Telefon kanalları yapılmış, daha sonrasında hiç çalışma yapılmadı.
2013 yılında bu kanallardan 1 tane Fiber çekip VDSL dolap kuruldu o kadar.
İlçe belediyesinde çalışma fırsatım oldu, hiçbir şekilde kazı izni vermiyorlar, 1 tane kaldırım taşını bile söktürmüyorlar İstanbul içinde, zaten her yer keşmekeş halinde, bir de altyapı için mi kazacaksınız falan diyorlar.
TürkNet belki havai kablo ile daha kolay şekilde Fiber ulaştırabilir ama zor, bulunduğum yerde 80 Mbit VDSL var, ayrıca Kablonet ile 100Mbit alınabiliyor, bu ikisi olan yere TürkNet gelmez, onlar sadece ADSL gibi çok düşük hız alınan semtlere gidip müşteri kapıyorlar.
-
Kesinlikle, mevcut altyapı ADSL idi. Turknet gigafiber geldikten sonra broşürler dağıtıldı. Şu an abonelikler bekleniyor.
Mahalle de komple altyapı ADSL-VDSL. Turknet'in gelmesi iyi hamle oldu. Şimdi diğer ISP'lerde kudurup her yeri köstebek gibi kazıp fiber getirmeyi deneyecektir.
Ptt'den kalma altyapı mevcut. Rahmetli dedem ile yaşıt kablolardan internet alıyoruz ya.
İlçe neresidir?
Buca
Güzel reklam çalışması olmuş yıllardır ne kullananı gördüm ne de bize geldi
Really?
Hocam reklam fln değil haberiniz olsun. 2 katlı müstakil evime fiber getiren tek firma. Gerekirse reklamını bile yaparım. Zaten çevre mahallelerde altyapısı kurulmuştu, projeye bizim mahalleyide almışlar ve sonuç olarak evime geldi. Bu kadar basit,niye reklam olsun.
Türk telekom'da taahhütüm devam ediyor, 4 ay sonra başvuracağım. O zaman screenshot vs. atacağım.
Ayrıca il-ilçeniz belki gigafiber ile dolu değildir. Yavaş yavaş gelir.
İstanbul-İzmir-Ankara büyükşehirler özellikle gigafiberin merkezi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 4 Ekim 2022; 8:28:49 >
Döşemelerine bile gerek yok. Türk telekom'un havadan giden bakır hattı ile aynı şekilde havai fiberleme yöntemi ile fiberi çok kısa sürede ulaştırabilirler. Belediye kazı izni,köstebek gibi kazma saçmalığı olmadan. Sonrası çok basit,bina içi kurulum. Sonra abonelik,sonra da 1GBIT internet keyfi.
Turknet kendi kendini bitirdi boşuna uğraşmasın bu kafa ile tarihin tozlu raflarında kalırlar.
Tam olarak nasıl bitirdi hocam?
Neyi eksik,neyi yanlış yaptılar,sizi dinlemek istiyorum.
169TL'ye herkese 1GBIT vererek mi?
Yoksa TurkTelekom gibi 1GBIT'e 529TL fiyat çekip müşterilere vermediği için mi?
TurkTelekom'da şu an 35MBIT'e kadar internet 234TL'den veriliyor.
Zam yok deyip zam yaptılar,
ayrıca 35 mbit hız alanlardan 180 lira, 1000 mbit alanlardan 135 lira istiyorlar, adalet yok.
Ben de Türknet kullanıyorum ama gigafiber sırf yayılsın diye ucuza veriyorlar, ileride uçar fiyatı
Tamam hocam evim istanbul Avcılar’da iş yerim Istanbul’un göbeği Fatih’te her ikisi için de yıllar önce Gigafiber’e başvurdum hadi ikisine de bağlat bende dua edeyim.
Ben Turknet Proje Amiri değilim. Başvurduysan değerlendirmeye alınmıştır,uygunsa planlamaya başlanır. Değilse zaten hiç gelmez.
TurkTelekom veya diğer ISP'lerden başvurunu yap. Onlarda gelmiyorsa demek ki fiber işi yaş. Burda Turknet'e yüklenmenin bir mantığı yok. Adamlar 3 kuruş bütçeleri ile Türk telekomun yapmadığını yapmaya çalışıyor.
-
Şunu iyi bil ki Turknet her zaman Telekomdan ucuz olacaktır. 1000MBIT için 200-300 bile uygun derim.
-
Boş reklam bunlar Turknet ne yapacağını şaşırdı çok müşteri kaybetti ve kaybetmeye devam edecek kimse bunlara güvenip internet bağlatmaz artık gidip kendi kumlarında oynasınlar.
bizim de sokak başlarında turuncu kablo çektiler öylece duruyor aylardır. ne bağlanan var ne bişey. başvuru da yaptık ama gelen giden yok.
-
Fiber internet isteyen ev değiştirip Fiber olan semte gitsin. Yoksa birçoğumuz 2035 yılına kadar Fiber alamayacağız. Ev değiştirmek, 12-13 sene beklemekten daha kolaydır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X