Şimdi Ara

Dünya'nın en şanslı insanı mıyım? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
3.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynı gün binayıda boyayıp gittiler galiba

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • emre_3579 E kullanıcısına yanıt
    Ev sahibi evi boyuyordu.

Kimseye yalan borcum yok. Binanın girişini de ss atarım.

Edit : 3.kat yapıldığı için ev sahibi 1 haftadır binanın boyası ile uğraşıyordu. Kutu konulduktan sonra uğraşmış demek ki.

İster inanın,ister inanmayın kimseye ispat etme zorunluluğum yok. Ben internetimi kullanır geçerim.

İsteyene olayı anlatıyorum.

1 hafta fln önce ev boya işlemi başladı. Dış cephe bitti ve bir ekip geldi,bizim binanın önünde uğraşmaya başladı. Başta TT ekibi sandım ama değildi,üniforma vs. yoktu. Binanın içine kablo çektiler,bende 3.kat yeni olduğu için oraya çektiler sandım. Dün de yerde fiber makinelerini görünce sordum,Turknet fiber getiriyoruz dediler. Sohbet,muhabbet,sonrası içeri girdim. Evin sahibi de elinde fırça girişi boyuyordu.

Ekibe bizzat kutunun yerini bile söyledi. Sonrası boyadı gitti. Kutuya da boya bulaşmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 4 Ekim 2022; 11:48:52 >
  • Piyango bile daha kolay çıkar, çok şanslısın vesselam.

• marseltalon M kullanıcısına yanıt
    Çok sağol hocam. Darısı tüm isteyenlerin başına inşAllah.

• @TurkNetDestek'e yaz hocam.

Giga keyfini herkes çıkarabilmeli.

• Forumun Sherlock Holmes ları iş başında. Dünya'nın en şanslı insanı mıyım? @Ö1f1 @emre_3579

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 4 Ekim 2022; 16:56:36 >
  • Ne demek istediğinizi anlamadım?

• Dediğinizi şu an anladım fakat söylediğiniz yöntem hiç güvenilir değil bir fiber için. Yerin altından geçen fiber kablo aşırı kalın ve ağır birşey. Bunu havadan geçirirlerse görüntü kirliliği olur ve ayrıca genelde hava koşullarından ötürü fiberde kırılma vs olabilir. Şuana kadar havadan geçen fiber kablo görmedim zaten.

• Erdem the mixer kullanıcısına yanıt

Erdem nasıl görmedin, elli tane havadan giden fiber fotoğrafı ekledim konulara geçmişten bugüne. Dünya'nın en şanslı insanı mıyım? Sen iyi okumuyorsun o halde forumda paylaşılanları. Dünya'nın en şanslı insanı mıyım? 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 4 Ekim 2022; 17:13:52 >
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Dikkat eksikliğim ve hiperaktivite bozukluğum da var teşhiste. Sadece asperger otizmden ibaret değil. O da var, bu da var...

Dikkat eksikliğim ve hiperaktivite bozukluğum da var teşhiste. Sadece asperger otizmden ibaret değil. O da var, bu da var...

Ayrıca havadan fiber hızlı ve kolay oluyorsa, o halde TürkNet neden hala GigaFiber getirmedi evime? izmire zaten yakın Didim.

Keşke açmasaydım şu konuyu ya,ayakta CSB'ci olduk.

• Alın buyrun,kutu yepisyeni. Daha hiç abonelik yok. Ortada CSB'lik bir olay da yok. Fiber havadan geliyor yer altından değil.

Dünya'nın en şanslı insanı mıyım? Dünya'nın en şanslı insanı mıyım? Dünya'nın en şanslı insanı mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 4 Ekim 2022; 17:24:4 >

• İnsanlar iki satır gülüşecek konu bulmuşlar, bırak gülüşsün herkes. Bir başka gün sen bir konuda gülüşürsün. Dünya'nın en şanslı insanı mıyım? 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 4 Ekim 2022; 17:26:49 >
  • Bu arada Türk Telekom'un bize koyduğu fiber kutusunun içi neden UPC kurulum? TürkNet ise doğru olanı yapıp APC kurulum yapmış.

• Valla ben UPC-APC anlamam.

İkis pires müzik 34 hoca anlar.

@XpressMusic34 Yetiş nescafe express.

• Bu arada ben yine de havadan geçen fiberin çok güvenli olacağını sanmam. Koruması da ince ise, bakır kablo gibi görünüyor zaten... Yani, elektrik kablolarının arada koptuğunu biliyoruz. Aynısı fiberede olursa ne olacak? Arıza onarmak için aletler var fakat maaliyeti yüksek. Onarırlar ama sonuçta o fiber ilk ek'ini yiyecek. Fiberde ek yapılması, sinyal gürültüsünü arttırıp, performansı düşürmez mi?

• Erdem the mixer kullanıcısına yanıt

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/154063158

Burada havai fiberlerin fotoğrafını eklemiştim birkaç tane.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.