Şimdi Ara

Dünya PES 5 Şampiyonu Bu çocuk ! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
0
Favori
18.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hep aynı hareket çalışdıkdan sonra herkez yapar bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: My_TrapP_77

Hep aynı hareket çalışdıkdan sonra herkez yapar bence

Yap o zaman kamil o kadar kolaysa
  • quote:

Orjinalden alıntı: HeRo_MeRT

yaw beyler çocuk olduğunu nerden biliyosunuz belki kazık kadar adam

• Gelsin ps3 pes2009 kapışalım evine arabasına her türlü
  • Konami'de çalışan biri felan olmasın bu ?..

Çok profesyonelce...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • açık ara fake yaa

hep aynı hareket yapıo ama o direk biraz ....
  • F
  • Yuh ya direk hareketine ağzım açık kaldı !
  • helal
  • direk olayı bariz Fake, ama diğer hareketlerde bi hile yoksa gerçekten müthiş bir yetenek helal olsun
  • Çalımlar bişi diilde o direk olayına takıldım. bu bana ypıcak o direk olayını öldürürdüm
  • anca bok atın zaten fake fake..direk olayı belki fake ama o çalımları atmak o kadarda zor olmayabilir biraz çalıştıktan sonra..
  • çok güzel harketler hele çalımlar süperdi
  • ps2 yada ps3 de gelsin karsıma da artistlik nasıl yapılıyor ogreteyim arkadaşa
  • az pes oynayanlar bilir bu videoda o adamı indiriler hemen aşağı .... tamamen fake
  • Çalım olayı fake falan değil.Gamepade baya hakim bi arkadas olduğu belli.Ama bu direkten sürekli topun geri dönmesi konusunda şaşırdım.Gerçekden böle bi olay olsaydı bu kadar insan şimdiye kadar bunu uyguluyor olurdu zaten.
  • bana göre bu video tamamen gerçek fakat oyunun kodlarıyla oynanmış olabilir yani şuta basınca belli bi yere kadar gösterge dolunca direk direğe odaklanıyo olabilir ayrıca çalım atan oyuncuyuda dokunulmaz gibi bişey yapmıştır sonuçda kodla olmucak şey yok bence bunu yapanlar baba hackerlar yada belli bi programcık yazıp oyunu bu hale sokmuşlar mümkün değil o topu öle tutması adam geliyo direk indiriyo yere o kadar adamın arasından geçmesi saçma vücut koydumu direk yere iniyosun o kadar ince çalım atmak mümkün deil oyun daha o kadar gelişmedi bence bu tamamen bi kodlama başka bişey değil ne malum konamiden bi elemanın olmadığı açar madem o kadar iyi oynuyosa hiç videoyu kesmeden canlı canlı oyunu orjinal dvd den kurar direk oyuna girer yapar öle kim olduğu bile belli deil belkide tamamen yapay zekadır o çünkü karşı rakiplerin hamlelerini anlık hesaplayabilmek imkansız bana biraz yapay zeka gibi geldi bana katılanlar olurmu bilmem ama bunun kişisel bi beceri olduna inanan oyundan anlamayan adamdır :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sdkfz181 -- 22 Ocak 2009; 16:37:49 >

• Bence fake !
  • O direk işini görmemeliydim
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.