Dünya savaşı Z izleyen var mı? önerilirmi gidelimmi
kaçırma derim
Klasik zombi filmi.hatta i am legend ve 28 days later filmlerinin tam karmasi..ama gorsel efekt cok.izlemesi keyifli.bu soyledigim iki filmi begendiysen bu filmide kesin izlemelisin..
quote:
Orijinalden alıntı: 2ner
Klasik zombi filmi.hatta i am legend ve 28 days later filmlerinin tam karmasi..ama gorsel efekt cok.izlemesi keyifli.bu soyledigim iki filmi begendiysen bu filmide kesin izlemelisin..
ilk yarı gayet güzel ama 2. yarı gayet basit tv de izlenecek bir havası var.
quote:
Orijinalden alıntı: III I II III I I
ilk yarı gayet güzel ama 2. yarı gayet basit tv de izlenecek bir havası var.
Alıntıları Göster
bi ton film var bundan başka ha ben Brad Pitt için izlerim diyorsan iyi seyirler
quote:
Orijinalden alıntı: Mulwray
bi ton film var bundan başka ha ben Brad Pitt için izlerim diyorsan iyi seyirler
Alıntıları Göster
şahsen ben beğenmedim gittiğime pişmanım brad pitt var dedik adam yaşlanmış ve hiç güzel değildi ona göre ölümcül deney serileri daha güzel.
fragmanını izledim gayet hoş ama klasik zombi filmi brad bitt filmi sırtlıyor sanırım....
quote:
Orijinalden alıntı: Infection
Parana ve zamanına yazık.
+1
Bu filmi bende hiç beğenmedim Bratt Pitt bile bu filmi kurtaramadı. Şansın varsa Süpermen'i veya Star Trek'i izle derim bunlar çok daha güzel filmler.
quote:
Orijinalden alıntı: Aseuz
quote:
Orijinalden alıntı: Infection
Parana ve zamanına yazık.
+1
Bu filmi bende hiç beğenmedim Bratt Pitt bile bu filmi kurtaramadı. Şansın varsa Süpermen'i veya Star Trek'i izle derim bunlar çok daha güzel filmler.
Alıntıları Göster
film çok güzel, özellikle bu türü sevenler için. aslında konu çok daha iyi işlenebilirdi ama çok güzel sahneler var. kesinlikle devamı gelmeli.
quote:
Orijinalden alıntı: neilblack
film çok güzel, özellikle bu türü sevenler için. aslında konu çok daha iyi işlenebilirdi ama çok güzel sahneler var. kesinlikle devamı gelmeli.
Alıntıları Göster
Hiç beğenmedim diğer zombi filmlerinden bir farkı yok.Parana yazık olmasın Man of Steel a git.
Sör Aragorn
kullanıcısına yanıt
demir adama gittim gerçekten çok eğlenceli...
quote:
Orijinalden alıntı: tserce
demir adama gittim gerçekten çok eğlenceli...
Iron Man 3 hala vizyonda mı Nerede oturuyorsunuz hocam?
Sör Aragorn
kullanıcısına yanıt
SANIRIM MAYIS AYNDAYDI GİTİTİĞİMDE :) VİZYONDAN KALKTI DVD YE DÜŞTÜ HATTA
quote:
Orijinalden alıntı: tserce
SANIRIM MAYIS AYNDAYDI GİTİTİĞİMDE :) VİZYONDAN KALKTI DVD YE DÜŞTÜ HATTA
Şimdi yazınca bende ona gittiniz sandım hocam bence Man of Steel a gidin.Eğer gittiyseniz Star Trek tavsiye ederim.Will Smith'in yeni filmi After:Earth beğenmedim ben.
Sör Aragorn
kullanıcısına yanıt
STAR TREK HEM 3 BOYUTLU HEM BENİM İÇİN KÜLT BİR FİLM, MUHTEMELEN HAFTA SONU GİDERİM
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme