Şimdi Ara

DÜNYA SAVAŞI Z

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dünya savaşı Z izleyen var mı? önerilirmi gidelimmi

• kaçırma derim
  • Klasik zombi filmi.hatta i am legend ve 28 days later filmlerinin tam karmasi..ama gorsel efekt cok.izlemesi keyifli.bu soyledigim iki filmi begendiysen bu filmide kesin izlemelisin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk yarı gayet güzel ama 2. yarı gayet basit tv de izlenecek bir havası var.
  • bi ton film var bundan başka ha ben Brad Pitt için izlerim diyorsan iyi seyirler
  • şahsen ben beğenmedim gittiğime pişmanım brad pitt var dedik adam yaşlanmış ve hiç güzel değildi ona göre ölümcül deney serileri daha güzel.
  • Film guzel degil , klasi amerikan filmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kaçmaz bu film brad pitt akıyor
  • Bence git.Pişman olmazsın.Biz 11'de çıkmıştık.Fena gaza getiriyor.Mal mal action yapa yapa geldik yollarda
  • Parana ve zamanına yazık.
  • hocam kaçırma derim... film güzel..
  • fragmanını izledim gayet hoş ama klasik zombi filmi brad bitt filmi sırtlıyor sanırım....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infection

Parana ve zamanına yazık.

+1

Bu filmi bende hiç beğenmedim Bratt Pitt bile bu filmi kurtaramadı. Şansın varsa Süpermen'i veya Star Trek'i izle derim bunlar çok daha güzel filmler.
  • film çok güzel, özellikle bu türü sevenler için. aslında konu çok daha iyi işlenebilirdi ama çok güzel sahneler var. kesinlikle devamı gelmeli.
  • Hiç beğenmedim diğer zombi filmlerinden bir farkı yok.Parana yazık olmasın Man of Steel a git.
  • Sör Aragorn kullanıcısına yanıt
    demir adama gittim gerçekten çok eğlenceli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tserce

demir adama gittim gerçekten çok eğlenceli...

Iron Man 3 hala vizyonda mı Nerede oturuyorsunuz hocam?
    SANIRIM MAYIS AYNDAYDI GİTİTİĞİMDE :) VİZYONDAN KALKTI DVD YE DÜŞTÜ HATTA
  • Şimdi yazınca bende ona gittiniz sandım hocam bence Man of Steel a gidin.Eğer gittiyseniz Star Trek tavsiye ederim.Will Smith'in yeni filmi After:Earth beğenmedim ben.
    STAR TREK HEM 3 BOYUTLU HEM BENİM İÇİN KÜLT BİR FİLM, MUHTEMELEN HAFTA SONU GİDERİM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.