Şimdi Ara

DÜNYA SAVAŞI Z

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dünya savaşı Z izleyen var mı? önerilirmi gidelimmi

• kaçırma derim
  • Klasik zombi filmi.hatta i am legend ve 28 days later filmlerinin tam karmasi..ama gorsel efekt cok.izlemesi keyifli.bu soyledigim iki filmi begendiysen bu filmide kesin izlemelisin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2ner

Klasik zombi filmi.hatta i am legend ve 28 days later filmlerinin tam karmasi..ama gorsel efekt cok.izlemesi keyifli.bu soyledigim iki filmi begendiysen bu filmide kesin izlemelisin..
    ilk yarı gayet güzel ama 2. yarı gayet basit tv de izlenecek bir havası var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: III I II III I I

ilk yarı gayet güzel ama 2. yarı gayet basit tv de izlenecek bir havası var.

Alıntıları Göster
    bi ton film var bundan başka ha ben Brad Pitt için izlerim diyorsan iyi seyirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mulwray

bi ton film var bundan başka ha ben Brad Pitt için izlerim diyorsan iyi seyirler

Alıntıları Göster
    şahsen ben beğenmedim gittiğime pişmanım brad pitt var dedik adam yaşlanmış ve hiç güzel değildi ona göre ölümcül deney serileri daha güzel.
  • Film guzel degil , klasi amerikan filmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: fireboy62

Film guzel degil , klasi amerikan filmi
    Kaçmaz bu film brad pitt akıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arnold Schwarzenegger

Kaçmaz bu film brad pitt akıyor

Alıntıları Göster
    Bence git.Pişman olmazsın.Biz 11'de çıkmıştık.Fena gaza getiriyor.Mal mal action yapa yapa geldik yollarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jim Carrey

Bence git.Pişman olmazsın.Biz 11'de çıkmıştık.Fena gaza getiriyor.Mal mal action yapa yapa geldik yollarda

Alıntıları Göster
    Parana ve zamanına yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman

Alıntıları Göster
    hocam kaçırma derim... film güzel..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4007

hocam kaçırma derim... film güzel..

Alıntıları Göster
    fragmanını izledim gayet hoş ama klasik zombi filmi brad bitt filmi sırtlıyor sanırım....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infection

+1

Bu filmi bende hiç beğenmedim Bratt Pitt bile bu filmi kurtaramadı. Şansın varsa Süpermen'i veya Star Trek'i izle derim bunlar çok daha güzel filmler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aseuz

quote:

Orijinalden alıntı: Infection

+1

Bu filmi bende hiç beğenmedim Bratt Pitt bile bu filmi kurtaramadı. Şansın varsa Süpermen'i veya Star Trek'i izle derim bunlar çok daha güzel filmler.

Alıntıları Göster
    film çok güzel, özellikle bu türü sevenler için. aslında konu çok daha iyi işlenebilirdi ama çok güzel sahneler var. kesinlikle devamı gelmeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: neilblack

film çok güzel, özellikle bu türü sevenler için. aslında konu çok daha iyi işlenebilirdi ama çok güzel sahneler var. kesinlikle devamı gelmeli.

Alıntıları Göster
    Hiç beğenmedim diğer zombi filmlerinden bir farkı yok.Parana yazık olmasın Man of Steel a git.
  • Sör Aragorn kullanıcısına yanıt
    demir adama gittim gerçekten çok eğlenceli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tserce

demir adama gittim gerçekten çok eğlenceli...

Iron Man 3 hala vizyonda mı Nerede oturuyorsunuz hocam?
    SANIRIM MAYIS AYNDAYDI GİTİTİĞİMDE :) VİZYONDAN KALKTI DVD YE DÜŞTÜ HATTA
  • quote:

Orijinalden alıntı: tserce

SANIRIM MAYIS AYNDAYDI GİTİTİĞİMDE :) VİZYONDAN KALKTI DVD YE DÜŞTÜ HATTA
    Şimdi yazınca bende ona gittiniz sandım hocam bence Man of Steel a gidin.Eğer gittiyseniz Star Trek tavsiye ederim.Will Smith'in yeni filmi After:Earth beğenmedim ben.
    STAR TREK HEM 3 BOYUTLU HEM BENİM İÇİN KÜLT BİR FİLM, MUHTEMELEN HAFTA SONU GİDERİM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.