Şimdi Ara

Dünya Savaşına Hazırlıklı Olun Belkide Saatler Kaldı Çıkmasına !! Türkiye Büyük Risk Altında !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hala kendini orta çağda sananlar dışında kimse bu tongaya düşmez. Savaşlar artık masa başında....

Hedef ülkeye sokarsın bir truva atı. O halleder zaten, aynen Türkiye de olduğu gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iran anca Red alert 2 de kafa tutar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bildiğim kadarıyla İran'da cumhurbaşkanının bir önemi/vasfı yok. Süs diye oturuyor. Asıl yöneten dini lider. Başkomutan ve istihbaratın şefi. Aynı zamanda tüm kolluk kuvvetlerinin başı. Kağıt üstünde cumhurbaşkanı en yüksek mevki olsada, onun vazodan bir farkı yok diye biliyorum. Yanlışım varsa düzeltin. Helikopterde dini lider olsaydı, belki derdim. Ama şu durumda pek bir değişiklik olmaz gibime geliyor.

• Bence olay iran iç hesaplaşmasıyla ilgili. İçeriden birisi reisiyi bitirmek istedi. Tahmin bu tabii ki.

• iran geçen ne yaptıki şimdi yapsın.Dünya Savaşına Hazırlıklı Olun Belkide Saatler Kaldı Çıkmasına !! Türkiye Büyük Risk Altında !! 

• Şuan yıllardır zaten 3.Dünya Savaşı içindeyiz... Covid19 ile global seviyeye çıktı ... Şuan da proxy vekalet savaşlar ile hedef şaşırtmaca savaşları vs var.

• Kaç saat kaldı tam olarak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çabuk Nallart'ı çağırın, Godzilla Kardeşimi meydana davet ediyorum.

• Çıktımı?
    Çıktımı?

Bişey kaçırmadım umarım ;)

• Hadi ciksin savas artik şerefe Dünya Savaşına Hazırlıklı Olun Belkide Saatler Kaldı Çıkmasına !! Türkiye Büyük Risk Altında !!

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.