Şimdi Ara

Dünya sinema tarihinin en iyi yapımı ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sizce hangisi beyler ? Böylelikle sinemanın hangi düzeyde olduğunuda görmüş oluruz ...

• Bu bence çok zor bir soru çok yönlü değerlendirmeler mevcut öte yandan filmin çekildiği tarih ten tutun da diğer bir çok etkene kadar.

sinema tarihinin en iyi filmini söyleyemem ama bu övgüye layık filmleri sayarsam;

2001:a space odyssey sağlam filmdir kanımca

esaretin bedeli ve yeşil yol u da bu listeye sokabiliriz.

Matrix serisinin 1.filmi hem çekim tekniği hem senaryo hem işlediği felsefeyle sinemadaki ilklerden biridir.

2000'li yıllarda güzel film çok fazla ama efsane film söylemek çok zor.Günümüzde sinema efekt,ünlü oyuncu olayına döndü.
    yüzüklerin efendisi serisi ni örnek verebilirim.
    no country for old men ve there will be blood filmleride bana göre güzel filmler.

cast away ve terminal filmleri de izlenmeli harika filmler.

Bu yazdıklarımın dışında dünya sinema tarihinde çok daha başarlı filmler var.Bu saatte tek tek bakmak istemedim bu filmler benim şahsi kaanatim.

not:Fataflex kusura bakma sen tek bir film sormuşsun da ben öyle tek bir filme indirgeyemedim olayı yazdım gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thepersonyouhavecalled -- 5 Temmuz 2012; 9:12:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: can1117

Bu bence çok zor bir soru çok yönlü değerlendirmeler mevcut öte yandan filmin çekildiği tarih ten tutun da diğer bir çok etkene kadar.

sinema tarihinin en iyi filmini söyleyemem ama bu övgüye layık filmleri sayarsam;

2001:a space odyssey sağlam filmdir kanımca

esaretin bedeli ve yeşil yol u da bu listeye sokabiliriz.

Matrix serisinin 1.filmi hem çekim tekniği hem senaryo hem işlediği felsefeyle sinemadaki ilklerden biridir.

2000'li yıllarda güzel film çok fazla ama efsane film söylemek çok zor.Günümüzde sinema efekt,ünlü oyuncu olayına döndü.
    yüzüklerin efendisi serisi ni örnek verebilirim.
    no country for old men ve there will be blood filmleride bana göre güzel filmler.

Bu yazdıklarımın dışında dünya sinema tarihinde çok daha başarlı filmler var.Bu saatte tek tek bakmak istemedim bu filmler benim şahsi kaanatim.

not:Fataflex kusura bakma sen tek bir film sormuşsun da ben öyle tek bir filme indirgeyemedim olayı yazdım gitti

aksine bir kaç yapım yazmıs olman daha iyi , kacırmıs olduklarımı görürüm hem

• ilk aklima gelen sey avatar oldu.ama benim icin nasil bir cekim teknigi kullandiklari onemli degil.benim icin onemli olan kaliteli seneryo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük salonda batman kara şövalye yi izlediğim zamanı unutamam hiç bişeyin eksikliğini hissetmedim, büyük bi efsane olmasada sinemada izlenecek en iyi filmdi bence.
  • Lord of the rings...
  • LOTR !!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: DantesAwakening

Lord of the rings...

+1
    Bana gore acik ara 1.

Edit: no country for old men neden bu kadar begeniliyor? Siradan hollywood filmi gibi gelmisti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schwifty -- 5 Temmuz 2012; 4:00:30 >
  • LOTR
    Fight Club
    The Man From Earth
    Naked
    Star Wars
  • İnto the wildide unutmayın
  • Herkeze göre değişen bir olaydır bu,lakin en iyi film sinemacılara göre çoğunlukta.

• Inception (konu olarak).
  • Yok öyle bir şey kardeşim.Bir film sana bütün duyguları yaşatabilir mi ?Hayır yaşatamaz.Anca Mahsun Kırmızıgül çıkar bir filmde elli tane mesaj vermeye çalışır ve işin bokunu çıkarır.Yaşatamadığı için hayatının filmi veya sinema tarihinin en iyi filmi diye bir şey yoktur.Ama en beğendiğiniz film diye sorarsan şu,şu diyebilirim.
  • tarzdan tarza değişir aslında ama tek filim dersen back to the future
  • esaretin bedeli
  • Lord of the Rings serisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rumuz Perfect

quote:

Orijinalden alıntı: fuzbing

Esaretin bedeli diyen bebelere bakmayınız.

IMDB'ye bebe mi dedin?

• forrest gump
  • Bence
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.