Şimdi Ara

En İyi SİNEMA Sitesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
11.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hangi siteleri takip ediyorsunuz? Yorumlarını, puanlarını daha doğru buluyorsunuz?
    Hangisinin kullanımı kolay, görsel açıdan tatminkar veya artıları-eksileri neler sizin için?

Daha çok yerli sitelerden örnekler verelim lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxBlue -- 11 Aralık 2011; 14:17:55 >

• Sinemalar com u bende severdim ama dediğiniz gibi çocuk parkına döndü.Her yerde alacakaranlık resmi ve grupları görmekten fenalık geldi.Beyazperde.com en iyi alternatif gibi görünüyor.

divxplanet forumları iyimidir ? Önerirmisiniz ?
  • Ben genelde sinemalar.com u tercih ediyorum.Görsellik açısından çok güzel.
  • film.com.tr
  • IMDb'den başka yere takılmıyorum ben bu konuda. Yetiyor.
    Ha iyi mi? İyi. Süper mi? Hayır. Her yüksek puanlı filmi beğeniyor muyum? Hayır.
    Ama en azından 5'in altında puan alan filmler hep 5'in altında gibi geliyor bana da. Yani en azından 5'in altında puan alanlara elimi sürmüyorum. İyi de oluyor.
    Ha IMDb her şey mi? İşte onunla ilgili bir şeyler yazdıydım bir ara...

http://cineshoot.blogspot.com/2009/10/imdb-her-sey-mi-olmal-m.html
  • Bir film indireceğim zaman, konusu için öncelikle beyazperdeyi kullanıyorum. ayrıca ülkeler bölümü de bazen çok kullanışlı oluyor, ama yorumlar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.

Ayrıca anlam veremediğim şekilde, sinemalar.com da site puanı her zaman çok düşük oluyor imdb puanına göre, beyazperdenin aksine, o puan izleyicilerin verdiği puanların ortalaması sanırım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frick! -- 4 Nisan 2010; 14:40:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: materhan

Sinemalar com u bende severdim ama dediğiniz gibi çocuk parkına döndü.Her yerde alacakaranlık resmi ve grupları görmekten fenalık geldi.Beyazperde.com en iyi alternatif gibi görünüyor.

Sorma ya özellikle 14-16 yaş grubu resmen ele geçirdi sinemalar.com'u , dediğin gibi her tarafta Twilight falan günlük konuşmalarını site üzerinden yapar hale geldiler film sayfalarında...

Divxplanet forumları da iyi muhakkak ama tam bir sinema sitesinden çok aynı burası DH gibi bir forum ortamı yani. Yine de arada göz atmakta fayda var bence...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bir film adı duydum diyelim.
    Önce imdb den puanına ve oyunculara konulara şöyle bir bakarım, puan >6 ise diğer aşamaya geçerim(komedi filmleri için imdb de puana bakmam, komedi filmlerinin puanları düşük oluyor genelde)

Sonra sinemalar.com dan filmin konusuna, oyunculara vs. bakarım.

En sonda ekşisözlükten film hakkındaki yorumlara bakarım, tabii spoiler verenleri okumadan, burda da yorumların çoğunlugu iyiyse(her film için illa ki olumsuz yorumlarda olur o yüzden çoğunluga bakmak lazım) o filmi listeme alırım

Tüm bunlar 3-4 dakika mı alıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi compitir -- 4 Nisan 2010; 16:40:51 >
  • Kesinlikle konuya bakmadan film izlerim. Benim için konu önemli değil. Belli oranda sıkılmam da önemli değil.
    Bir filmi izleyeceksem birinin(zevkimizin uyuştuğu) ya da birilerinin(çoğunluğun) tavsiye etmesi önemli.
    Genelde IMDB ya da Sinemalar'dan tavsiye edilen filmleri izliyorum. Beyazperde'ye 2 kere mi ne baktım. 2'sinde de filmin sonunu ve bir sürü önemli yeri söyleyen yorumlar okudum, ilk çıkanlarda. Bir daha da yorumlara bakmadım orada. Çok çok nadir olarak puanlamaya bakıyorum. Puanlaması Sinemalar.com'a göre kat kat iyi.
    Sinemalar'da şöyle bir şey var: filmi neredeyse hiç kimse izlememişken bir bakıyorsun 50 tane oy gelmiş. Daha kimse izlemeden 5 ile başlayan bir sürü film var. O yüzden puanlaması iyi değil. Ve çok çoluk çocuk var. Ama gene de tavsiye olarak oraya bakıyorum arada.

Tabii ki de en iyi sinema yorum sitesi divxplanet. Kesinlikle çok kaliteli. Çoluk çocuk gördüğüm kadarıyla az.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armasova -- 4 Nisan 2010; 16:09:28 >

• Beyazperde en sevdiğim ve sinema severlerin yorumlarına güvendiğim tek site fakat arşiv olarak kısıtlı... Sinemalar.com ise film arşivi çok geniş fakat çoğu filmin arşivde olmasına rağmen konuları yazılmıyor bazı filmlerde üyeler filmin konusunu yarumlarda kendileri yazıyor e haliyle buda insana saçma geliyor, yorum yapan kişilerinde yorumları pek iç açıcı değil...

Sonuç olarak filmlerin tanıtımları, yapılan çoğu mantıklı yorumlardan dolayı ve göze hoş gelen teması ve site düzeniyle kısacası her yönden çok beğendiğim Türk sinema sitesi Beyazperde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastenc -- 4 Nisan 2010; 16:45:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: compitir

bir film adı duydum diyelim.
    Önce imdb den puanına ve oyunculara konulara şöyle bir bakarım, puan >6 ise diğer aşamaya geçerim(komedi filmleri için imdb de puana bakmam, komedi filmlerinin puanları düşük oluyor genelde)

Sonra sinemalar.com dan filmin konusuna, oyunculara vs. bakarım.

En sonda ekşisözlükten film hakkındaki yorumlara bakarım, tabii spoiler verenleri okumadan, burda da yorumların çoğunlugu iyiyse(her film için illa ki olumsuz yorumlarda olur o yüzden çoğunluga bakmak lazım) o filmi listeme alırım

Tüm bunlar 3-4 dakika mı alıyor...

imdb ve ekşisözlük benim kullandığım iki site...
  • Beyazperde'yi takip ederim genelde..İMDB'nin yeri ayrı zaten
  • Imdb ve Beyazperde'ye takılırım
    sinemalar bazen 1000'de 1 diyebilirm
  • filimadami.com
  • sinemalar.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARLAS TURAN

quote:

Orijinalden alıntı: materhan

Sinemalar com u bende severdim ama dediğiniz gibi çocuk parkına döndü.Her yerde alacakaranlık resmi ve grupları görmekten fenalık geldi.Beyazperde.com en iyi alternatif gibi görünüyor.

Sorma ya özellikle 14-16 yaş grubu resmen ele geçirdi sinemalar.com'u , dediğin gibi her tarafta Twilight falan günlük konuşmalarını site üzerinden yapar hale geldiler film sayfalarında...

Divxplanet forumları da iyi muhakkak ama tam bir sinema sitesinden çok aynı burası DH gibi bir forum ortamı yani. Yine de arada göz atmakta fayda var bence...

en iyi 50 film diye bir olay var sinemalar.com'da çoluk çocuk alacakaranlık'ı listeye sokmayı başardı valla.

ben de severim sinemalar'ı film dizi oyuncu ekleyip katkı da yapabiliyorsun ama dediğiniz gibi üye kalitesi aşağılarda. aslında her sitenin sorunu bu çoluk çocuk biz de zamanında çocuk olduk tabiki ama internet olmadığından o zamanlar sakıncalı düşüncelerimizi fazla yayamıyorduk.

• ekşiden mutlaka yorumlara bakarım. onun haricinde sinemalar.com
  • www.sinemalar.com
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.