Şimdi Ara

En İyi SİNEMA Sitesi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
11.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: The Swamplord

IMDb'ye bakarım, yetmiyorsa ekşisözlükten de bir kontrol ederim. DH Sinema bölümünde de bir çok kişinin yorumu önemlidir benim için.

Sözlük kısmı hariç aynen böyle.
  • bende imdb arşiv bölümünden yıl ve ay sıralamasına bakarak film elemeleri yapıyorum. akabine beyazperde den üye yorumlarına. sonra da imdb veya youtube'dan trailer izleme sonucu karar veriyorum da.

Yalnız en gıcık olduğum yer şurası.

Bir filmi imdb den gözüme kestirdim. akabine beyazperdeye baktık fakat ismin esamesi bile okunmuyor veya varsa bile 0 yorum ve puanlama mevcut.

dönüyoruz sinemalar.com adresine fakat orda da aynı şekilde 0 yorum.

Keşke sadece sinemaseverlerin yorumladığı yazılar ve puanlamaları içeren SADE Bir site olsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gonulbas

bende imdb arşiv bölümünden yıl ve ay sıralamasına bakarak film elemeleri yapıyorum. akabine beyazperde den üye yorumlarına. sonra da imdb veya youtube'dan trailer izleme sonucu karar veriyorum da.

Bir filmi imdb den gözüme kestirdim. akabine beyazperdeye baktık fakat ismin esamesi bile okunmuyor veya varsa bile 0 yorum ve puanlama mevcut.

Keşke sadece sinemaseverlerin yorumladığı yazılar ve puanlamaları içeren SADE Bir site olsa.

www.turkcealtyazi.org

film sayfalarında, yorumlar sekmesine kolayca ulaşarak bunu deneyebilirsiniz isterseniz.

mesela

http://www.turkcealtyazi.org/mov/0780504/drive.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxBlue -- 15 Aralık 2011; 19:31:30 >

• www.meteliksizler.net
    www.fullhdfilmizle.com
  • Burda kı en son izledıgınız film den lısteme alıyorum artık , eskıden imdb sonra da sinemalar.com dan bakardım ama dh den guzel fılmler cıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinemania

quote:

Orijinalden alıntı: gonulbas

bende imdb arşiv bölümünden yıl ve ay sıralamasına bakarak film elemeleri yapıyorum. akabine beyazperde den üye yorumlarına. sonra da imdb veya youtube'dan trailer izleme sonucu karar veriyorum da.

www.turkcealtyazi.org

film sayfalarında, yorumlar sekmesine kolayca ulaşarak bunu deneyebilirsiniz isterseniz.

mesela

http://www.turkcealtyazi.org/mov/0780504/drive.html

teşekkür ederim. bu site gerçekten alternatif sayılabilecek bir site oldu. arşiv ve yorumlar beyazperde ve sinemalar.com sitelerine göre daha güzel.

• Bence burası en iyisi şu an.
    Sinemalar.com ve beyazperde.com kendi kendilerini yok ettikten sonra...

film.com.tr de iyidir.
  • Film izle
    Film izle
    Film izle
    Film izle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NarKo_ -- 3 Mart 2012; 18:24:28 >

• Genelde filmleri IMDb puanlarına göre izliyorum. Sinemalar.com'da ise konusuna bakıyorum.

IMDb'de liste yapıyorum hangi filmleri izlemişim unutmuyorum

Edit : DH'nin yeri ayrıdır. Bakıyorum 2-3 kişi bir filmi beğenmişse diyorum "güzel birşey demekki" atlıyorum direk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nipponese -- 1 Ocak 2012; 12:16:16 >
  • sinemalar.com bencede
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.