Şimdi Ara

En İyi SİNEMA Sitesi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
11.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyazperde'nin puanlaması facia görünüyor, 2dk baktımda

Harry potter Mementoyu geçmiş,
    Hızlı ve öfkeli'de City of God'ı

• Imdb'de fragmanları nereden izliyoruz. Mesela Inception'a girdim. Ama fragmana nerden bakıcam bilmiyorum ?
  • Imdb fragman konusunda çok kötü,http://www.traileraddict.com/ kullan
  • filimadami.com

Yaklaşık bir seneden beri kullanıyorum.Gözlemlediğim kadarıyla film arşivi geniş.Eğer aradığınız film yoksa kendiniz ekleyebiliyorsunuz.Sitede bir film hakkında sözlükler ve wikipedia bulunan yazılara kolayca ulaşabiliyoruz.Tavsiye ederim.
  • http://antraktsinema.com/

Türkiye'nin IMDB'si.
  • Film hakkında bilgi almak için sinemalar.com yorumlara bakmak için beyazperde
  • Sadece imdb'yi kullanırım, beyazperde, sinemalar.com gibi siteleri sadece duymuşluğum var girmedim pek o sitelere , ayrı olarak özenle takip etmesem de sitede dolaşırken rastlarsam divxplanet forumlarındaki yorumları da okurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiLo!

Beyazperde'yi takip ederim genelde..İMDB'nin yeri ayrı zaten
  • beyazperde tercihimdir.
  • IMDb'yi sadece filmin popülerliğini ölçmek için kullanırım. Başka bir amaçla da herhangi bir siteyi kullanmam. Sevdiğim oyuncu veya yönetmenlerin filmografisini açarım, izlemediğim varsa onu indirip izliyorum artık. Ya da sinemaya gittiğimde takip ettiğim bir oyuncu yoksa afişe göre seçiyorum.

Film izlemek için tavsiye alacak olsam bile DH-ekşi gibi puansız siteleri tercih ederim. En azından puana kılıf uydurmak için saçmalanmıyor. Puan kıstasları çok değişken olduğu gibi oylayanların ılımlısı açısından, diğer yandan da filmi beğenmeyip yekten 1 verenler var. Misal, Beyazperde; American Beauty 8,3 - The Prestige 9,2.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odinn#21

IMDb'yi sadece filmin popülerliğini ölçmek için kullanırım. Başka bir amaçla da herhangi bir siteyi kullanmam. Sevdiğim oyuncu veya yönetmenlerin filmografisini açarım, izlemediğim varsa onu indirip izliyorum artık. Ya da sinemaya gittiğimde takip ettiğim bir oyuncu yoksa afişe göre seçiyorum.

Film izlemek için tavsiye alacak olsam bile DH-ekşi gibi puansız siteleri tercih ederim. En azından puana kılıf uydurmak için saçmalanmıyor. Puan kıstasları çok değişken olduğu gibi oylayanların ılımlısı açısından, diğer yandan da filmi beğenmeyip yekten 1 verenler var. Misal, Beyazperde; American Beauty 8,3 - The Prestige 9,2.

aynen dh de 2 konu takip ediyorum biri uzak doğu filmleri diğeride adı duyulmamış filmler
  • Imdb'dir benim için. Biraz ingilizcen varsa başkasına ihtiyaç duymazsın.
  • fullhdfilmizle.com
  • Imdb.
  • Öncelikle Imdb daha sonra sinemalar.com
  • IMDB : film hakkında bilgi ve izleyici yorumları(daha kapsamlı ve tatmin edici yorumlar oluyor)...

FirstShowing.net : son dakika haberleri için...

HDtrailers.net : HD kalitesinde son çıkan fragmanları izlemek için...

Beyazperde.com ve DH FORUM sinema : Türk izleyici yorumları ve güncel bilgileri takip etmek için...

hddizifilm.com : HD kalitesinde netten film izlemek için...

Onun dışında sinemalar.com , empireonline.com takip ettiğim siteler arasında...

• http://movtr.blogspot.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NarKo_ -- 28 Aralık 2011; 13:36:49 >
  • Beyazperde yeni dizaynıyla çok kötü oldu bence.aArşivi çok geniş olmasa bile düzenliydi şu an siteye girmek gelmiyor içimden.Ayrıca 5 üzerinden puanlamak nedir yahu?
  • IMDb'ye bakarım, yetmiyorsa ekşisözlükten de bir kontrol ederim. DH Sinema bölümünde de bir çok kişinin yorumu önemlidir benim için.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.