Şimdi Ara

En İyi SİNEMA Sitesi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
11.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sinemalar.com'da spoiler veren geri çok.
  • sinema.com
  • Filigi.com kişiye ozel raiting sunan. ayrıca ozel kategorileri ile filmleri tam istediginiz şekilde filtre etmeye saglayan bir arama motoru var.
  • Bende birtek imdb yi kullanıyorum..Bi film indiriceksem ilk oraya girerim oyuncularına falan bakıyorum yönetmenine falan..Puan sistemi de iyi bence..
    Saçma puanlamaları da var ama..Çok fazla ona bakmamak lazım..Filmler hakkında orada güncel bilgilere ulaşabiliyorsun.İngilizce olması biraz kısıtlıyo olabilir ingilizceniz iyiyse bi sorun yok ama.
  • Beyazperde en iyisi bana göre de . Gerçi bazı filmleri bulamıyoruz dediğin gibi .
  • Sinemalar.com kullanım açısından çok rahat istediğiniz bilgiye ulaşabiliyorsunuz. Ancak sitesinin son zamanlarda bir çok reklam alması yavaşlattı ve insanı biraz rahatsız ediyor. Yorum yapanların çoluk çocuk olması önemli değil ben mantıklı yorumları okuyorum ancak beyazperde deki yorumlar daha kaliteli. Ben yinede sinemalar.com diyorum
  • sinematurk.com
  • Beğendiğim ve sıklıkla kullandığım sinema sitesi beyazperde.com'dur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midlake -- 17 Haziran 2010; 12:31:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Samét

Beğendiğim ve sıklıkla kullandığım sinema sitesi beyazperde.com'dur
  • sinemalar.com iyidir.
  • sinemalar.com güzel ben kullanıyorum ancak beyazper dedki yorumlar daha aklı başında
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamez

http://www.rottentomatoes.com/

aynısnı yazmaya girmiştim
  • Beyazperde.com şüphesizki en kalitelisidir..Fakat en büyük eksiği,aradığınız her filmi bulamıyorsunuz.Gerçi son zamanlarda biraz toparlandılar ama sinemalar.com arşiv bakımından gerçekten çok daha iyi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chev -- 21 Haziran 2010; 16:38:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chev

Beyazperde.com şüphesizki en kalitelisidir..Fakat en büyük eksiği,aradığınız her filmi bulamıyorsunuz.Gerçi son zamanlarda biraz toparlandılar ama sinemalar.com arşiv bakımından gerçekten çok daha iyi..

Aynen katılıyorum. Beyazperde'den yorum , film konularını okumak istiyorum ama genel olarak bulamıyorum filmi o yüzden Sinemalar.com'u tercih ediyorum.
  • vallawww.sinemalar.com tercihim.

Eğer online izlersemwww.sinemabol.com sitesinden izliyorum..
  • 1. aşama : IMDB'de bir film bulurum.
    2. aşama : Sinemalar.com'a girer konusunu okurum.
    3. aşama : Beyazperde'den yorumlara bakarım.
    4. aşama : Ekşi'den olumlu eleştriler varsa '' OK. '' derim.
    5. aşama : İzleyip, kapatırım
  • torrenten film bulurum.... imdb puanına bakarım beyaz perde yorumuna okurum ve seyrederim.

bana beyazperde ve imdb yetiyor ,, forumda biraz kurtarıyor
  • Sadece imdb'deki yorumlarını okurum.Filmi izlemeye ya da izlememeye ondan sonra karar veririm.
  • Puanlama olarak beyazperdenin puanları çok mantıklı geliyor bana arada istisnalar olsa da genel olarak puanlama sistemi çok iyi.Yorumlar iyi

Sinemalar.com arşiv olarak çok geniş aradığınız her filmi bulabiliyorsunuz,fragman seyredebiliyorsunuz.Yorumlara oy verme sistemi güzel bir düşünce Kötü yanı ise her önüne gelenin saçma sapan yotumlar yazması

gencsinema.com da idare eder.

1- beyazperde.com
    2- sinemalar.com
    3- gencsinema.com

tercih ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tony. Montana. -- 13 Kasım 2011; 0:32:48 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.