Şimdi Ara

Dünya trophy birincisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 173 trophy = Rakun gibi bakan gözler artık gözündeki ışık bile gitmiştir :D + Pekmezi çıkmış bir beyin + Altüst olmş bir sosyal hayat tabi hayatı kaldıysa :) + 5-6 hafta duş almamıştır kesin :D + çokta tın

Kardeşim trophy kasıcağıma 1-2 oyun alıp eğlenceme bakarım :)

Sanki Ferrari veriyorlar
  • Kendisi uzun süredir çok merak ettiğim biri, yaşam tarzını gerçekten merak ediyorum.
  • Bir videosunda bir platinum için 2000 saat uğraştığını söylemişti.Hangi oyun olduğunu göremedim.Video çok kaliteli değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: FERFEROS

Bir videosunda bir platinum için 2000 saat uğraştığını söylemişti.Hangi oyun olduğunu göremedim.Video çok kaliteli değil

dynasty warriors bu oyun icin demis ama 200 saat demis 2000 deil

bide arkadaslar kimse adama b.k atmasin hepsini bileginin hakkiyla toplamis

ayni zamanda o asosyel dediginiz adam cektigi videolarda odasina 10 kisiye yakin arkadasini toplayabilmis onlarca insandan oyun bagisi alabilmis

bencede bu kadar emek ve enerjiyi daha dogru islerde kullanip insanliga katkida bulunabilirdi fakat 7.5 milyarda bir boleleride cikip turunun en uc noktasi olmali

yani ne kadar bos bi isle ugrasiyor gibi gorunsede saygiyi hak ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keos61 -- 11 Eylül 2010; 0:04:44 >
  • tek başına yaptıysa ... Ne diyelim bilmem ama bence grup olarak yapmışlardır gibime geliyor mesela 5-15 kişi hepsi aynı accountan farklı oyunlar olarak son trophy ye kadar oynamışlardı ki anca öyle yada bunun bir hilesi var ama her oyunda olmuyor %100 bitmiş bir oyunun savegameni ps3e atıyorsun sonra oyunu açınca bütün trophyler açılıyordu youtube da videosunu görmüştüm ama gta 4 için yapamamıştım
  • bu adamın yaptıgı delılık her oyunu almıs 0-7 yas oyunlarını bıle oynamıs okadarı abartı ama adamın aldıgı cooook zor platın trophy lerı var Demons Souls-Darksiders-world cup2010 bu oyunları her baba yıgıt bende dahıl olmak uzere alamazz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacak24 -- 11 Eylül 2010; 0:22:04 >
  • quote:

Bir videosunda bir platinum için 2000 saat uğraştığını söylemişti.Hangi oyun olduğunu göremedim.Video çok kaliteli değil

80 günden fazla ediyor.
  • http://ps3trophycard.com/profile/RadHeero

Bu arkadaşta Türkiye nin en iyisi...
  • Bizim forumda daha iyisi var.
  • pes 2010 ve gta4 ü ilk aldığım zaman çok güzel trophy veriyordu ancak şimdi hiç bir şey vermiyor bu sorun nasıl giderilir ?
  • Sacmalik. bari belli bir tropi kazananlara PSNden bedava bir icerik indirme sansi verseler, hem boylece insanlari daha cok oyun oynamaya tesfik ederler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightmare666

Sacmalik. bari belli bir tropi kazananlara PSNden bedava bir icerik indirme sansi verseler, hem boylece insanlari daha cok oyun oynamaya tesfik ederler.

Aynen katılıyorum kardeş.
  • bazı oyunların save dosyasını ps3 e atınca trophy ler tık tık kendi geliyo, örnek; Fuel ilk aklıma gelen oyun, var böyle hatalı oyunlar, bu 1, diger bir konu da adamlar kesin psikolejik problemli ve kompleksli bir halde uzun süredir, amaçsız birşey için oyun grubu kurup trophy kasıyolar sürekli, belli ki saplantı olmuş artık beyninde, keyif için degil de trophy için oyun oynuyor, amacı; "ben şampiyonum" demek, Allah akıl fikir ve 1 tane kız arkadaş versin diyorum....
  • tek diyecegim sey
    asosyal
  • ortak kullanıyorlar psn i.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keos61

quote:

dynasty warriors bu oyun icin demis ama 200 saat demis 2000 deil

bide arkadaslar kimse adama b.k atmasin hepsini bileginin hakkiyla toplamis

ayni zamanda o asosyel dediginiz adam cektigi videolarda odasina 10 kisiye yakin arkadasini toplayabilmis onlarca insandan oyun bagisi alabilmis

bencede bu kadar emek ve enerjiyi daha dogru islerde kullanip insanliga katkida bulunabilirdi fakat 7.5 milyarda bir boleleride cikip turunun en uc noktasi olmali

yani ne kadar bos bi isle ugrasiyor gibi gorunsede saygiyi hak ediyor

Az önce baktım.Evet yanlış duymuşum. 200 saat de az değil yine

• quote:

Orijinalden alıntı: xtaha7x

birincinin listesi dolu ikinciyi ekledim simdilik trophlerini karsilastiraim dedim dondu ps

.Patlıyor falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: __HB__

quote:

birincinin listesi dolu ikinciyi ekledim simdilik trophlerini karsilastiraim dedim dondu ps

.Patlıyor falan

Bu arada limit 100müş.
  • quote:

Bu adamın tüm trophyleri offline aldığınızı düşünsenize. Senkronizede çöker alet aldığı tüm trophyler boşa gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 11 Eylül 2010; 12:05:44 >
  • Şimdi şu Arap çocuk hakkında bir yorum yapim. Hepimiz gibi bende oyun oynuyorum herhangi bir sıradan oyunda bile tüm achivement veya trophyleri almanın ne kadar zor olduğunu biliyorum. Tek bir trophy için saatler harcanabilir. 6-7 saatte bitecek oyunu %100 yapmak için belki 20-30 saat oynamayı gerektirir, heleki multiplayer trophysi varsa yandın. Şimdi bu adam 160 tane oyundan platinium yapmışsa bunun tek açıklaması var bu adamın hayatı yok. Evet hayatı yok paso oyun oynuyor, hemde durmadan. Bu kadar oyunun yarısına para vermişse bile yazık o paralara, süper ortamlara girilirdi o paralarla neyse. Bu herifin sosyalleştiği tek ortam belliki evini ziyaret eden şu apaçilerden öteye gitmiyordur. Birde bir marifet gibi kendini videoya çekmiş koymuş maymun suratlı. Hakoom'mu ne zıkkımsa olm şeyhten paramı istiyon, karımı istiyon ne yapıyosan yap bırak oyun oynamayı sosyalleş biraz ergen gerisi sefil!!!
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.