Şimdi Ara

Dünya trophy birincisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birincinin listesi dolu ikinciyi ekledim simdilik trophlerini karsilastiraim dedim dondu ps
  • Adam uçmuş ya resmen. Bu trophylere harcadığı zaman kimbilir nedir ?
  • adama oha demek lazım da benim ufak bir sorum bazı oyunlarda % 100 yapmadan platinum almış eleman nasıl oluyor bu olay genelde bütün trophy leri açmadan platinum alınmıyor?
  • Allah akıl fikir versin
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheUnderTaker-

adama oha demek lazım da benim ufak bir sorum bazı oyunlarda % 100 yapmadan platinum almış eleman nasıl oluyor bu olay genelde bütün trophy leri açmadan platinum alınmıyor?

Ek paket ile gelen trophyler platinum almak için gerekmiyor. O nedenle %100 olarak gözükmüyor bazı oyunlar...
  • Trophy işi iyi yav oyunu on kere oynamak için sebep oluyor, eldeki oyuna değer katıyor. Özellikle ekonomisi kısıtlı olup üç beş oyunla idare edenler için nimet bence
    Trophy olmasa GoW'un challenge'leriyle uğraşmazdım mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 10 Eylül 2010; 21:04:52 >
  • İnanılmaz ama o bir kişinin yapacağı iş de değil tabi ki.Muhtemelen 5-6 kişi vardiyalı olarak çalışıyorlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NecronLord

İnanılmaz ama o bir kişinin yapacağı iş de değil tabi ki.Muhtemelen 5-6 kişi vardiyalı olarak çalışıyorlardır.

• uyumamaları lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: FERFEROS

Hakoom has earned 58.46% of all available PlayStation 3 trophies.

Helal valla.

Yuh. Hem o kadar parası var, hem o kadar zamanı hem de yeteneği.
    Tüm trophyleri Ps4 çıkınca falan çöpe gitse intihar etmez mi bu adam?
  • quote:

Yuh. Hem o kadar parası var, hem o kadar zamanı hem de yeteneği.

Bahreynli olması tesadüf olmasa gerek
  • @C-TRanger
    7 ay sonra yeni video eklemiş.160.platinumu alırken.

Bu arada bu kadar çok oyunu olmasının sebebi;2-3 kişi 40 - 50 oyun bağışlamış.Bunun yanında 1er -2şer bağışlayan da var.Ama 1 kere dolandırılmış aşağıda videosu var

• FIFA 10'u pek becerememiş
  • Muhtemelen ayni hesabi bir grup olarak kullaniyorlar. Oflline takilip belirli zamanlarda hesabi senkronize ediyorlar. Sonrada durum bu oluyor. Bir degil 10 kisinin yapacagi is degil bu bunada eminim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

Muhtemelen ayni hesabi bir grup olarak kullaniyorlar. Oflline takilip belirli zamanlarda hesabi senkronize ediyorlar. Sonrada durum bu oluyor. Bir degil 10 kisinin yapacagi is degil bu bunada eminim.

Benim de aklıma böyle bir şey geldi; %58 ne demektir tüm oyunlarda ya. Ben senaryoyu bitirir kapatırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Xbox360 Achievement sıralamasında da Amerikalı Stallion83 481198 puan ile 1. sırada.

http://profile.mygamercard.net/Stallion83

=481 platinum...
  • yanlız adam sorunlu profiline bakarsanız mesela GI Joe nun hem avp hemde abd versiyonunu oynamış.. yani aynı oyun ama trophyleri 2 ye katlamış böylece
  • quote:

Orijinalden alıntı: VuLTuRe*

yanlız adam sorunlu profiline bakarsanız mesela GI Joe nun hem avp hemde abd versiyonunu oynamış.. yani aynı oyun ama trophyleri 2 ye katlamış böylece

Nasıl ya, regionı değiştirince 2 farklı oyun mu oluyor? Bunu bilmiyordum ben.
  • Beyin Bedava

Ben de severim trophyleri de .. Sırf trophy için oyun alınmaz, o kadar para bulamam zaten Aldığım oyunları %90 üzeri yapmaya çalışıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

Muhtemelen ayni hesabi bir grup olarak kullaniyorlar. Oflline takilip belirli zamanlarda hesabi senkronize ediyorlar. Sonrada durum bu oluyor. Bir degil 10 kisinin yapacagi is degil bu bunada eminim.

Bence de dediğin mantıklı tek başına bunları kazanması baya zor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.