quote:Orjinalden alıntı: respiro quote:Orjinalden alıntı: akaras X-gen i dövecek miyiz? Hayır seni imha edecez. Hatta hatta bertaraf da edebiliriz. respiro da olur.
bende varım alla allla alllla hücumm akaras sen arkadan dal,respiro sen önden,bende allah ne verdiyse hücumm
quote:Orjinalden alıntı: respiro quote:Orjinalden alıntı: Kagancephe bende varım alla allla alllla hücumm akaras sen arkadan dal,respiro sen önden,bende allah ne verdiyse hücumm X-GeN'e değil Akaras'a dalınacak. Hedefi şaşırtmayın. Millet X-gen i istiyor.
büyük bi zevkle çiğnerim :D:D quote:Orjinalden alıntı: akaras quote:Orjinalden alıntı: respiro Cesetimi çiğnemeleri lazım. Bir gün inşallah.
quote:Orjinalden alıntı: respiro Akaras topluma nasıl örnek olduğunu görüyor musun Kagancephe insanı sen nereden çıktın sorması ayıp beni beğenmiyörmüsün?
quote:Orjinalden alıntı: respiro quote:Orjinalden alıntı: Kagancephe quote:Orjinalden alıntı: respiro Akaras topluma nasıl örnek olduğunu görüyor musun Kagancephe insanı sen nereden çıktın sorması ayıp beni beğenmiyörmüsün? Evet beğenmiyorum. sebep?Ölümüne kanka olmadığımız bi durumda sen hangi hakla benim cesetimi çiğneme konusunda bu kadar istekli olabilirsin. beni kırıyörsün
quote:Orjinalden alıntı: respiro quote:Orjinalden alıntı: Kagancephe quote:Orjinalden alıntı: respiro Akaras topluma nasıl örnek olduğunu görüyor musun Kagancephe insanı sen nereden çıktın sorması ayıp beni beğenmiyörmüsün? Evet beğenmiyorum. Ölümüne kanka olmadığımız bi durumda sen hangi hakla benim cesetimi çiğneme konusunda bu kadar istekli olabilirsin. Bilo işim vardı uğraşamayacaktım seninle şuan, ben tuttum onu. İyi davran çocuğa