quote:Orjinalden alıntı: respiro Metborn o söz yıllardır ortalıkta dolaşıyor yaw. Hatta orijinali şöyle. "Dünya yuvarlak ozon delik. Abi ne sapık bi gezegende yaşıyoruz ya" Çok farklıymış hakkaten orjinali Madem biliyordun niye söylemedin bize
quote:Orjinalden alıntı: respiro Akaras hep aynı geyikten bıkmadın mı yaw Ben senden kaç yaş küçüğüm alla alla 3
quote:Orjinalden alıntı: respiro quote:Orjinalden alıntı: metborn Madem söylemiyorsun, bilmiyor musun sen diye dalga geçme Tamam Metborn özür dilerim. Yaptım bi eşeklik. /> Neyse olmasın bir daha
quote:Orjinalden alıntı: akaras quote:Orjinalden alıntı: respiro Akaras hep aynı geyikten bıkmadın mı yaw Ben senden kaç yaş küçüğüm alla alla 3
quote:Orjinalden alıntı: respiro Metborn abartma bi uçan tekme gönderirim buradan sana görürsün o zaman bana sopa sallamayı. Sopa sallanmazlığın mı varmış senin
quote:Orjinalden alıntı: metborn quote:Orjinalden alıntı: respiro Metborn abartma bi uçan tekme gönderirim buradan sana görürsün o zaman bana sopa sallamayı. Sopa sallanmazlığın mı varmış senin Bir tek ben sallayabiliyorum. Elim taş olursa da olur. Sopa ya gerek kalmaz.