Şimdi Ara

• ° DÜNYACA ÜNLÜ MARKALARIN KOT PANTOLONLARI ° •

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
4
Favori
6.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    David Mayer Naman, CROCKER JEANS, strellson, C'N'C, HAMAKI-HO, FREEMAN T.PORTER, BLUGEOX gibi ünlü markaların kot pantolonlarını uygun bir fiyattan sizlere sunuyorum.

Bu markaların pantolonları istisnalar dışında 100 ile 120 euro arası bir fiyattan satılmaktadır. Bu fiyatlar da yurt dışı fiyatlarıdır.

Markaları kendi sitelerinden inceleyebilirsiniz. Bu sayede markaların durumları ve ürünlerin fiyatları hakkında fikir edinmiş olursunuz. Markayı bilmeyen müşterimiz sitelerden koleksiyonlarını ve moda anlayışlarını görünce nasıl markalar olduklarını daha iyi anlıyacaktır.

Ürünler taklit ya da replika değildirler. Yurt içinde kolay kolay bulunamayacak ürünlerdir. Sadece belirtilen beden vardır. Aynı üründen ya da farklı bedenden ürün gelme oranı çok düşüktür.

Ürünler genel olarak dar kalıptırlar. Bu sebeple küçük bedenleri kilosu az, beli ve bacakları ince olan müşterlilerimizin tercih etmesini öneriyorum.

Ürünlerin fiyatı gönderim ücreti dahil 89 liradır. İade durumunda kargo ücreti tarafınıza ait olup, sadece teslimattan itibaren 3 gün içerisinde gönderilen ve iade şartlarına uygun* ürünlerin iadesi kabul edilecektir.

Detaylı bilgi için lütfen 2. mesajda yer alan ALIŞVERİŞ REHBERİNİ okuyunuz. Alışveriş yapan herkesin ALIŞVERİŞ REHBERİNİ okuyup anladığı kabul edilecektir.

Hatalı ya da eksik olan fotoğraflar güncellenecek/eklenecektir.

Beden 48 - Bel 88 - Diz 21.5 - Paça 17

yeni ürün yeni ürün yeni ürün yeni ürün yeni ürün yeni ürün yeni ürün yeni ürün yeni ürün yeni ürün yeni ürün yeni ürün yeni ürün yeni ürün yeni ürün yeni ürün yeni ürün yeni ürün yeni ürün

Beden 46 - Bel 88 - Diz 21.5 - Paça 18

Ürünün yurtdışında bir satış sitesindeki ilanı için Tıklayınız.

FORUM DIŞINA VERİLMİŞTİR Beden 33 - Bel 89 - Diz 21 - Paça 20 FORUM DIŞINA VERİLMİŞTİR

Beden 30/34 - Bel 81 - Diz 20 - Paça 16 (bacaklar dar)

yeni ürün yeni ürün yeni ürün yeni ürün yeni ürün yeni ürün yeni ürün yeni ürün yeni ürün yeni ürün yeni ürün yeni ürün yeni ürün yeni ürün yeni ürün yeni ürün yeni ürün yeni ürün yeni ürün

Beden 32 - Diz 92,5 - Diz 18.5 - Paça 17 (

FORUM DIŞINA VERİLMİŞTİR Beden 34/34 - Bel 96,5 - Diz 22.5 - Paça 21 FORUM DIŞINA VERİLMİŞTİR

Beden 46 - Bel 88 - Diz 21 - Paça 17

FORUM DIŞINA VERİLMİŞTİR Beden 31 - Bel 91 - Diz 21 - Paça 17 FORUM DIŞINA VERİLMİŞTİR

Ürünü satın alacak müşterilerimiz, lütfen rehberi okuyunuz. Okumadan alışverişi gerçekleştirmeyiniz.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orhun -- 27 Şubat 2024; 8:47:32 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ALIŞVERİŞ REHBERİ

1) Lütfen adres bilgilerinizi eksikisiz ileitiniz.
    2) Satın almak istediğiniz ürünü fotoğrafıyla birlikte iletiniz.
    3) Ödeme Türkiye İş Bankası ya da Kuveyt Türk hesabıma gönderildikten sonra kargoya teslim edilecektir. Başka kanallarla ödeme kabul edilmemektedir.
    4) Kırmız fon bulunan fotoğraflar ürünlerin tarafımdan çekilmiş fotoğraflarıdır.
    5) Ürünlerin bedenleri daha net anlaşılabilmesi adına aşağıda belirtilen şekilde ölçülerek ürünlerin ölçüleri iletilmiştir. Lütfen bu ölçüleri dikkate alınız.
    6) Size tam olan bir kot pantolonunuzu aşağıda anlatıldığı şekilde ölçünüz. Elde ettiğiniz ölçüleri beğendiğiniz ürün ile karşılaştırınız. Bu sayede satılan pantolonların size olup olmayacağı bir nebze belirlenmiş olacaktır.
    7) Beğendiğiniz ürünün ölçüleri ile elde ettiğiniz ölçülerin çok yakın olması gerekmektedir. Beğendiğiniz ürünün 2-3 cm büyük olması sorun oluşturmayacaktır.
    8) Ürünler 30 derecede, ağırtcı, kurutucu kullanmadan, düşük ısıda ütülenerek kullanılmalıdır.
    9) Ürünler kullanılmamış, zarar görmemiş ve 3 gün içinde gönderilmişse iadesi kabul edilecektir. İade ücreti tarafınıza aittir.

Nasıl ölçmeliyim?

Size tam olan pantolonun düğmelerini ilikleyiniz. Daha sonra terzi metresi ile bel kısmını içinde kendinize bir nokta belirleriyiniz. Ben düğmenin belin içindeki metalini başlangıç olarak alıyorum. Daha sonra sanki belin içinden kemer geçiriyormuş gibi parça parça ilerleyerek başlangıç noktasına ulaşıyoruz: Bu şekilde bel ölçüsünü ede etmiş olduk. Diğer ölçüleri daha kolay artık. Dizi ve paça ölçüleri için pantolonu yere kokuyoruz. Daha sonra paça ve diz kısmlarını düzeltip ölçüsünü alıyoruz.

Karışık geldiyse sizin için küçük bir vidyo hazırlardım. Umarum anlaşılır olmuştur.

Vidyo ekleniyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orhun -- 23 Haziran 2013; 22:16:10 >

• İlerisi için....

• Pek rağbet göreceğini sanmıyorum.bizim halkımız kabine girip aynada bakması lazım abi..hatta yanındakine de sorması lazım..."nasıl yakistimi"diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkcolak

Pek rağbet göreceğini sanmıyorum.bizim halkımız kabine girip aynada bakması lazım abi..hatta yanındakine de sorması lazım..."nasıl yakistimi"diye.

Yapacak bir şey yok. Markayı bilen ve giyinmekten anlayanlar için güzel bir fırsat olduğunu düşünüyorum. En azından markaları araştıran bile anlıyacaktır fırsatı. Rahat bir alışveriş olsun diye ölçülerini de yazdım. Bakalım artık kısmet.

• inşallah satarsın kardeşim...beden ölçulerinide bayağı açıklayıcı yapmışsın...dediğin gibi markayı bilenler için iyi bir fırsat olabilir...
  • Bilen için sıcak fırsat, bilmeyen içinde fırsat diyebilirim. Dışarıda düz, model olmayan standart belkide standart altı bir kumaşa sahip pantolonlar 60-70 lira civarı satılıyor. Üstüne markaydı birde tasarımı iyi bir ürün olursa 160 liraları buluyor fiyat. Sattığım ürünler belli, satış fiyatları belli. Ortalama yurtdışı fiyatı 275 lira civarı. Artık tartıp yorumlamak müşteriye kalmış.

Teşekkürler, iyi günler...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • jean dedin mi akla diesel gelir. gerisini tanimam ben. hayirli satislar
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeanCarlo

jean dedin mi akla diesel gelir. gerisini tanimam ben. hayirli satislar

Diesel elbette kötü bir marka değil ancak ele ayağa düşmüş bir markadır.

Ayrıca başka markaları tanımamak sizin görüşünüz ancak sağlıklı bir görüş değil.

Teşekkürler...

• Beden olsa begendigim kot vardi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek Kişilik Aşiret

Beden olsa begendigim kot vardi :)

Beden sıkıntısı var ne yazık ki. Dediğim şekilde olan bir pantolonu ölçüp ürünlerle karşılaştırınca bir uyum yoksa elden bir şey gelmiyor.

• xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 20 Mayıs 2020; 13:47:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hams

bedenleri anlamadım . birinde beden 48 bel 88 , beden 33 bel 89. kot bedeni olarak geçmiyor mu.

Kalıp ölçüleri ve bedenleme mantıkları markadan markaya değiştiği için markalar arası bir standart aramamak lazım. Birde farklı ülkelerden markalar var. Markalar Fransa'dan, İtalya'dan, İsviçre'den vs. şeklinde olduğu için bu tarz farklılıklar olabiliyor.

Bu sebeple zaten ben teker teker bel/diz/paça olarak ölçüp ilana ekledim.

• quote:

Orijinalden alıntı: JeanCarlo

jean dedin mi akla diesel gelir. gerisini tanimam ben. hayirli satislar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.