Şimdi Ara

DÜNYADA EN ÇOK BILINEN TR'DEKİ MAKINA MÜHENDISLIĞI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

HERKES GÖRSÜN HERKES BILSIN! ITU MAKINA ETIKETI HERKESE NASIB OLMAZ EVALLALLAH!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayrına up herkes görsün

• quote:

Orijinalden alıntı: telemens

Hocam dediginiz gibi, degisik bolumleri karsilastirmak biraz zor - bir cok parametre var. Bolum kac yasinda, kac ogrenci aliyor, hangi konulara yoneliyor vs. Sayilan okullarin hepsi guzide okullar... Ozel universite ile devlet universitesi farklarina ben de katiliyorum. Ozel universitelerde hocalar, ogrenci egitimine daha cok onem vermek zorundalar. Devlet de biraz hocasina kalmis - elbette orada da egitim isini ciddiye alan hocalar vardir, ama boyle bir zorunluluk yok biliyorsunuz.

Bu arada konu basligi, Makine muhendisliklerinin taninirligi. Bence bu kriterin iyi bir gostergesi hocalarin doktora aldigi okullar - eger bir bolumde, dunyanin en iyi okullarindan doktora almis hocalar varsa, makuldur ki, o okulun kalitesi de, taninirligi da yuksek olacaktir.

Ben diger okullari cok bilmiyorum, ama Bilkent Makine Hocalarinin doktoralari su okullardan: MIT, 2 tane UC Berkeley, Yale, Caltech, Michigan. Bunlar hep alanlarindaki en iyi okullardan.

Sen o dexter avatarlı arkadaş mısın?

• Makine müh. 1 numaradır! ülkede neredeyse her üniversitede var mükemmel.Hee bide 5000 az en az 10.000 ile başlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ee_35

quote:

Orijinalden alıntı: telemens

Hocam dediginiz gibi, degisik bolumleri karsilastirmak biraz zor - bir cok parametre var. Bolum kac yasinda, kac ogrenci aliyor, hangi konulara yoneliyor vs. Sayilan okullarin hepsi guzide okullar... Ozel universite ile devlet universitesi farklarina ben de katiliyorum. Ozel universitelerde hocalar, ogrenci egitimine daha cok onem vermek zorundalar. Devlet de biraz hocasina kalmis - elbette orada da egitim isini ciddiye alan hocalar vardir, ama boyle bir zorunluluk yok biliyorsunuz.

Bu arada konu basligi, Makine muhendisliklerinin taninirligi. Bence bu kriterin iyi bir gostergesi hocalarin doktora aldigi okullar - eger bir bolumde, dunyanin en iyi okullarindan doktora almis hocalar varsa, makuldur ki, o okulun kalitesi de, taninirligi da yuksek olacaktir.

Ben diger okullari cok bilmiyorum, ama Bilkent Makine Hocalarinin doktoralari su okullardan: MIT, 2 tane UC Berkeley, Yale, Caltech, Michigan. Bunlar hep alanlarindaki en iyi okullardan.

Sen o dexter avatarlı arkadaş mısın?

nope - o arkadaşın gerçekte kim olduğunu da bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telemens -- 10 Temmuz 2014; 20:17:44 >

• quote:

Koç Sabancı gibi yeni yetme holding üniversiteleriyle odtü-itü-boğaziçi gibi köklü okulları kıyaslamıyolar mı bi de...

hayatımda gördüğüm en saçma yorumlardan biri. git üniversiteleri tek tek incele ortamların lablarına yurtlarına bak. kütüphanelerini incele ne göreceksin. yeni yetme dediğin üniversiteler senin bütün devlet üniversitelerini üstüste koyar bi de sigara yakar. üniversitede en iyi eğitim her türlü özellerdedir (seçkin özellerde). profesörler memur zihniyetinde değildir özel olduğu için sürekli bir şeyler yapmak ister araştırma görevlileri.

edit sen boğaziçi istiyodun diyene peşin cevap vereyim: ben marka değeri olduğu için boğaziçi istiyorum ama en iyi eğitimin burada olmadığının farkındayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagmur adam -- 10 Temmuz 2014; 19:25:05 >

• Tabi canım itü makina 1 numaradır . Ama ne hikmetse boğazici makina bitirenler itü makina bitirenleri yönetir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engineer94 -- 10 Temmuz 2014; 19:32:12 >
  • Sizin tercih yapmaktan beyniniz sulanmış belli, adamın dalga geçtiğini anlayamıyorsunuz.
  • Konuyu acani gectim trolluk yapiyor iste akli sira ama ya ciddi ciddi cevap verenler var ya

Arkadas milyon tane konu acildi bu tarzda. Herkes gonlunde yatan yeri savunuyor iste , bosverin soylemeyiverin kendi dusuncenizi ne olacak ya. Birkac konuya bakip okul tercih edecek zeka seviyesine sahip insani da birakin hayal kirikligi yasasin neyin ne oldugunu ogrensin. Bosu bosuna sidik yaristiriyorsunuz. Bu gereksiz sidik yaristirmanin sonucu ne oluyor, koca bir hic.

• Evet bölüm çok iyidir bundan zerre kuşkumuz yok ama profların kendilerine gelen öğrencilerin ilk 10k dan olmasini istemelerinden dolayı değerin sanki sıralamayla olduğunu zannetmelerinden ituyu one çikarma çabalarindan bir başka konu. bakın itü makina bir tanedir tamam ama öve öve bitiremiyorsunuz ona artık yeter tek amaç sıralamalarını yükseltmek heralde... Bkz.noobdotaci

• @NoobDotacı yine getirmişsin fake'lerini, bıkmadın mı la
  • bu sene sıralaması yükselecek

Forza İTÜ makina
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagmur adam

quote:

Koç Sabancı gibi yeni yetme holding üniversiteleriyle odtü-itü-boğaziçi gibi köklü okulları kıyaslamıyolar mı bi de...

hayatımda gördüğüm en saçma yorumlardan biri. git üniversiteleri tek tek incele ortamların lablarına yurtlarına bak. kütüphanelerini incele ne göreceksin. yeni yetme dediğin üniversiteler senin bütün devlet üniversitelerini üstüste koyar bi de sigara yakar. üniversitede en iyi eğitim her türlü özellerdedir (seçkin özellerde). profesörler memur zihniyetinde değildir özel olduğu için sürekli bir şeyler yapmak ister araştırma görevlileri.

edit sen boğaziçi istiyodun diyene peşin cevap vereyim: ben marka değeri olduğu için boğaziçi istiyorum ama en iyi eğitimin burada olmadığının farkındayım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.