Keşke hocam ancak bitmiyor işte. |
Dünyada Omicron kaynaklı ilk ölüm gerçekleşti (3. sayfa)
-
-
Hocam haklısınız ne desek boş. Bu arada geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşmeniz dileğiyle.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Diyorum ve demeye de devam edeceğim. Hepsi Türkçesinden daha güzel kusura bakma. Kötüye kötü, iyiye iyi derim.
Gençliğe Hitabe’nin orijinaline ve Türkçe kelimelerle yazılmış versiyonunu buraya bırakıyorum. Fark ortada.
biomaten.metu.edu.trODTÜ | Biyomalzeme Ve Doku Mühendisliği Mükemmeliyet Merkezi | Gençliğe Hitabehttp://biomaten.metu.edu.tr/genclige-hitabe
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben de animegirl varyantı olmuşum çok kötü burnum akıyor, her köşede animegirl görüyorum bir de miyokardit çıkmış bende animegirl doktoru söyledi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 14 Aralık 2021; 22:3:0 >
Hepsi Türkçesinden daha güzel, Türkçe kötü diyorsan Arapçayı bu denli seviyorsan neden Arabistan'a ya da Mısır'a gitmiyorsun :)
Genliğe Hitabe ??? "Gençlige Sesleniş" bence daha güzel.
Adriana Lima güzel diye Brezilya’ya mı gideyim yani?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben de rihannaya bayılıyorum hohjam ne yapmam lazım @vonderplanitz ne dersin rihannayı reyhana çevirebilir miyim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu çileyi bitirmeyecekler
Çevirin hocam ama orijinali gibi olmaz.
-
Yani Diyorsun ki hocam uslu bir çocuk olursan belki bir gün rihannayı görebilirsin hatta belki elleyebilirsin hatta belki daha başka şeyler
Hocam görürsen senin insafına kalmış artık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok rahatlattın ya sağolasın, senin gibi kalp hastasına bile bir şey yapamayan virüsten korkanlar var ya, ne desek az.
Ben de bugün kırmızı ışıkta karşıdan karşıya geçtim, yanımdan vızır vızır son hızla arabalar geçti, ama hiç sorun yaşamadan karşıya geçtim, herkese kırmızı ışıkta geçmesini tavsiye ederim bir şey olmuyormuş, yeşili bekleyip boşa zaman kaybı yaşamayın.
-
"bugün kırmızı ışıkta karşıdan karşıya geçtim, yanımdan vızır vızır son hızla arabalar geçti, ama hiç sorun yaşamadan karşıya geçtim,"
80km/h hızla giden otomobile yaya olarak çarpmak başka, havada dolaşarak kişileri hasta ettiği öne sürülen, görülmez virüsler başka.
Beni engellemişsin. Nitekim bu ileti, bilgilenmek isteyenlere, sana değil :)
19.yy boyunca biyoloji alanında yapılan deneyler çalışmaları aktaran 250 yapraklık "le sang et son troisiémé elément anatomique" belgesinin 232. yaprağıdan bir görüntü:
Kırmızı cerceve içinde:
26. L'air normal ne contient point de germes préexistants, ni ce quel'on a a appelé improprement microbes, qui remonteraient d'âge en âge à des parents semblables à eux.
Türkçesi:
"Normal hava ne önceden oluşmuş virüs ne de (yanlış bir adlandırmayla) mikrop denilen şeyleri içermez."
Medyada dolaşan propaganda bilgilerine "daha yok mu" derken geçmiş yüzyıllardaki klasik bilgileri yok sayıyorsunuz. Neyse ki bunu bi tek kendiniz için yapabiliyor, başkalarını klasik bilgilere erişmekten engelleyemiyorsunuz :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu ne şimdi? Bu kitap Allah'ın emri mi? Eski olunca ne oluyor? Güncel olmayan eski teknolojiyle yapılmış deney sonuçları vs. eee ne yani? çok enteresan olaylar, tekrar bloklandın, bir daha cevap falan yok, artık kendi kendini eğit haha
-
Hoppala "bu ileti, bilgilenmek isteyenlere, sana değil" dememe ragmen zortak iletiyi kendisine sanmış :) Engeli kaldırıp bi geri vites yapmış, sonra vitesi yine ileri takmış :) Bi ileri bi geri :) Yaptığı yapabileceği bi bloklamak, onu bile beceremiyor :) :) :)
Söylediğin belirtiler sinüzit belirtileri. Covid olmayabilirsin. Test yaptırmaman hata olmuş.
-
Siz yetkili birine benziyorsunuz hohjam.
Test yaptırmadım çünkü pozitif olduğumdan eminim. Bilmediğimden soruyorum. Sinüzit ; tat ve koku kaybı, 39 derece ateş, ishal, halsizlik , burun tıkanıklığı, baş ağrısı, akıntı yapar mı ve benden 4-5 gün sonra eşimde de aynı belirtileri gösterir mi yani bulaşır mı? Kendimi iyi hissetmeye başladım cuma cumartesi test yaptıracağım sonra işe güce bakacağım.
-
İşte onun aşıdan vazgeçmesini istediğimizi zanneden bir "aşısever" daha.
Bunlar cidden ilginç bir zihniyete sahip.
Birilerinin hep onların aşı olmasını engellemeye çalıştığını sanıyorlar.
Sen istediğin kadar aşı ol birader. Tutan yok.
Ben daima bana aşı dayatılmasına karşı oldum, ve hep olacağım.
Hatta covidi de geçirdim ya, artık kralınız gelse bana aşı yapamaz.
Lütfen aşıyı çok seviyorsanız kendiniz 20 doz olun. Ama bana veya millete zorla aşı dayatmayın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X