Şimdi Ara

Dünyada Prison breaktan daha güzel dizi var mı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
2.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BB yide amma abarttiniz. Bende tamamını izleyip bitirdim, tamam çok iyi dizi ama , bbden sonra artık başka hiçbir dizi tat vermiyor muhabbeti çok fazla abartı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingStark

quote:

Orijinalden alıntı: Kairros.

Ya abartmayı ne çok seviyorsunuz be. Prison Break'in ilk sezonu hariç diğer sezonları tamamen çöp,ilk sezona hiç bir şey demiyorum belki bütün diziler arasında ki en efsane sezondur ama diğer sezonlar çok traş. Bunu inkar eden dizinin ağır fanıdır.

Sonraki sezonları beğenmiyorum desen kişisel görüştür saygı duyarım derim ama çöp nedir arkadaş? Sonraki sezonlar konu tekrar etmiş olabilir ama çöp filan söz konusu bile değil.Herşeyi abartmayı çok seviyorsunuz.

Çöp reis hatta çöp oğlu çöp

• OZ

Bir şekilde uğraşıp 1080p'sini çıkarsalar tekrar tekrar izlerim.

HBO'nun en kısa zamanda el atması dileğiyle.
  • Var, OZ.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ya abartmayı ne çok seviyorsunuz be. Prison Break'in ilk sezonu hariç diğer sezonları tamamen çöp,ilk sezona hiç bir şey demiyorum belki bütün diziler arasında ki en efsane sezondur ama diğer sezonlar çok traş. Bunu inkar eden dizinin ağır fanıdır.

Sonraki sezonları beğenmiyorum desen kişisel görüştür saygı duyarım derim ama çöp nedir arkadaş? Sonraki sezonlar konu tekrar etmiş olabilir ama çöp filan söz konusu bile değil.Herşeyi abartmayı çok seviyorsunuz.

Çöp reis hatta çöp oğlu çöp

Bu kişi blok listesinde "block" ve mesajı bloklandı.
    Bu kişinin mesajını görmek için bloğunu kaldır..(Başka kimler bloklu?)

Hmm

• Bende ariyorum cevabini daha 4 gun oldu bitireli etkisindeyim daha napalim

• Galiba yok Yeni bitti tavsiye lazim

• Pb ilk sezon 10/10 2.sezon 10/8.5 gerisi vasat saçmalık izlenmeye değmez vakit kaybı.Sen git 2 tane efsane sezon çek sonra bunu uzat olur mu öyle iş.
  • Kriter eğer suç-dram ise OZ'dan daha iyi bir dizi var mı diye sormak lazım. O tarz dizilerin atası OZ'dur.
  • KendineAteist kullanıcısına yanıt
    24 de var

• Prison efsanedir
  • var (net)
  • cogu yabanci diziyi izledim ve izliyorum pbye yeni basladim 2.sezona gectim yeni su ana kadar süperdi ama abartmaya gerek yok ozellikle dizide mantik hatalarini sacmaliklari gormezden gelemem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pb nin ilk sezonu harici diğer bütün sezonları ortalama üstüydü.ilk sezon ise neredeyse kusursuzdu .o yüzden benim ilk 5 ime dahi giremez ama ilk 20de kendine yer bulur

Spartacus , house md ,person of interest , Alias , Lost , Breaking Bad , Vikings , Game Of Thrones gibi diziler varken pb yi ilk sıraya mümkün değil koymam ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 26 Haziran 2015; 16:17:02 >
  • PB kadar olmasa da benim gözümde bir tık altında Alias var. Kurgu, oyunculuk, entrika, aksiyon, dram, sci-fi ne ararsan var dizi de. J.J. Abrams'ın Lost'tan önceki dizisi. Klişe olacak ama Lost'un ilk 3 sezonu da PB kadar efsanedir ayrıca. Ek olarak Stargate serisi, özellikle Stargate Atlantis. Eskiden TRT1'de Cumartesi günleri saat 01:00'da verilirdi, onu izlemeden uyumazdım. Daha sonra complete season indirip günde 1 sezon izleyerek toplam 5 sezonu 5-6 günde bitirmiştim. (asosyelliğin dibine vurduğum zamandı )
  • Tamam çok güzel ama çok abarttın
  • Prison Break'in ilk sezonu > dünya tarihinde yapılmış tüm dizilerin toplamı
  • Bence dünyada 1 numaradır Prison Break.
  • Prison ben gec izledim ama hayatimda izledigim en iyi diziydi..mukemmeldi ozellikle ilk ve 2 sezon..diger sezonlar biraz eski zekayi aratir oldu cok tesaduf sans olmaya basladi ve abartti.gerceklikten uzaklasti.finaldede ters kose olmadi 4 sezonda finalde nasil bisey olcagi belliydi. o bakimdan yetersiz buldum..
    4/4 luk dizi derdim ama son sezonlar ve finali bana sacma geldiginden 3/4 luk dizidir.

• Belki Sherlock.

Bana Prison Break haricinde günde 9-10 bölüm izletebilen bir dizi gelmedi. O kadar kaliteli oyuncu bir arada olunca böyle bir dizi ortaya çıkması normal.

Scofield
    T-Bag
    Lincoln
    Mahone
    Sucre
    Franklin
    Sara

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.