Şimdi Ara

Dünyada Prison breaktan daha güzel dizi var mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
2.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Professional Geek

Transporter'ın dizisi var hocam izlemedim ancak PB'den fazla aksiyon olduğuna eminim

salt aksiyon hiçbir işe yaramaz hocam pb çoğu şeyi harmanlayarak zirvede kalmış bir dizidir :d
  • Hemen sayayim

Banshee
    Lost
    Hannibal
    Bms

İyi guzel pb'de saglam dizidirde 2 3 dizi izleyen pb'yi bisey saniyor.. Ha bu arada sherlock tokatlar hepsini

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sherlock ve Lost'a tavımda diğerleri ne ya
  • Bence arkadaş çok sevdiği için biraz etkisinde kalmış PB için en iyisi mi bence değil kişiden kişiye değişir . Arkadaşların dediği gibi PB nin ilk sezonu en kral ilk sezon olabilir ama gittikçe kötüleşen ve sonra sezonunda artık konuyu saçmalayarak bağlayan hatırladığım kadarıyla 1-2 bölüm film gibi bölümlerle toparlayan diziydi.Dünyanın en iyi dizileri derseniz Tabiki OZ,Wire,Sopranos,Breaking Bad,Sons of Anarchy en sağlamlarındandır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beşiktaş

Sherlock ve Lost'a tavımda diğerleri ne ya

Bahsettigin digerlerini izledin mi peki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hzyato

quote:

Bms ve Hannibal izledim.
  • forumda hiç seyredeni yok sanırım ama ''The Good Wife'' ta çok kaliteli bir dizi..

ayrıca sadece 6 bölüm dahi olsa ''Mob City'' de fena değil..
  • Bu diziyi izleyip hasta olmayan bi tek ben varmisim anladim..benim hayatimin dizisi losttur..braeking bad de cok iyidir..son donemdede hangi diziye baslasam yarim birakiyodum..taki daredevil i izleyene dek..saglam olmuş gayet ama asiri nolan batmani araklamasi bi hava var dizide..okadar benzerlik varki zaten ikisinide izleyenlerin gozunden kacmamistir..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hzyato

quote:

Bms ve Hannibal izledim.

Banshee kesinlikle cok kaliteli bir yapimdir fazla bilinmez mutlaka izle.

Komedi tür'ünden bms'in ustune tanimam ben hic bir dizinin 2sezonunu 1gunde bitirmemistim..

Hannibal karakter olsun senaryo olsun işleyişleri olsun pb'den daha üstün.En azindan BENİM için

• PB'yi bu kadar abartmayın..
  • Pb kurgu ve senaryo açısında gayet başarılı bir dizi ama eksikleri var. Bu diziyi beğendiysen bence Breaking Bad'e başla. İlk sezon sıkacaktır büyük ihtimal ama sonra açılıyor. Baya dizi izlemiş biri olarak Pb'ye güzel dizi diyen biri Breaking Bad bitince 1 hafta kendine gelemez, sigara gibi dizi.
  • Finalindeki Scofield in konuşmasi bile ayrı bir güzeldi...
    Ama pb gibi beğendiğim 2 dizi daha var . Dexter ve Lost. Bu ikisi de pb'den asagi kalmaz

• Sadece OZ diyorum...
  • Lost
  • Sadece ilk sezon için konuşursak izlediğim diziler arasındaki en iyisi derim.
  • Kişiden kişiye değişir ondan bir şey diyemeyeceğim.Bana göre True Detective daha iyi mesela
  • herkes breaking bad diyor ama Breaking bad de 2.sezonun ortasındayım. Hiç o kadar efsane denilebilcek bir dizi degil
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanOguzhan

herkes breaking bad diyor ama Breaking bad de 2.sezonun ortasındayım. Hiç o kadar efsane denilebilcek bir dizi degil

Devam et devam. Dizi bitince görürüz seni de. Abi bb'den sonra hiçbir dizi zevk vermiyor konusu açarsın sen de.
  • İnş. öyle olur hocam. Şuan resmen zorla izliyorum diziyi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.