Şimdi Ara

dünyada türkleri hiç kimsenin sevmemesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben türk olmama rağmen türklerin yarısından fazlasını sevmiyorum elalem niye sevsin?
    bunun başlıca nedenleri de çocukların organlarını kesip kısmen sakatlamaları, kadınlara ve erkeklere zorbalık yapmaları, mutluluk arayışı hakkı, ayrılma hakkı ve cinsel özgürlük te dahil tüm temel insani hak ve özgürlüklere karşı olmaları gibi nedenler. kısacası din kültürü ve ahlak anlayışı yüzünden sevmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1135B01C2 -- 30 Kasım 2017; 22:07:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • OoZzXx kullanıcısına yanıt
    Tamam pm atın telefon numaranızı arayacağım.Yaş sanırım -15 vs olması lazım,annenin telefon numarasını istersin artık.Çok sürreal tiplersiniz yahu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimse kimseyi sevmez çıkarlara göre hareket eidyor herkes
  • Bunlar hep ensest firavun soyunun oyunlari.

• Neden sevsinler? Sevmeleri için bir sebep gösterebilir misin?

• bence bu sevmeme konusu değişken bir durum macaristan , italya ve polonya'ya gitme fırsatım oldu. 3 ülkede de gayet iyi sohbetlerim , arkadaşlıklarım oldu. Türkleri karışık olarak tanımlıyorlar ülke olarak çok seviyorlar insanları olarak fazlaca karışık bir yapıya sahip olduğumuzu hep söylediler. ancak benim için genelleme yapınca Türk'lere öyle herkes düşmanmış gibi bakmayın. Türklere en büyük düşmanlık i.ö'den önceden beri hakim olan anadoluya sahiplik çabası. bu asurlular zamanında da böyleydi urartular zamanında da , misal ki urartular anadoluya hakim iken 4 uygarlık bir olup urartuları anadoludan atma çabaları bundan 2500-3000 yıl önce de durum aynıydı bu topraklar da ne halt var ise ve burada kim yaşıyorsa onlara düşmanlık ülkece var olan bir durum ancak millet olarak gayette sevildiğimiz anlaşabildiğimiz toplumlar var. tabi yobaz kesimimizi saymıyoruz
  • Ayna kullanmasını bilmediğimizdendir. Ayna nöron

İnsan insanın aynasıdır.

Şuraya nasıl insanları sevmiyorsunuz yazsam herkes aynadakini tarif eder aynadakinin kendisi olduğunu bilmeden

• Sivri Biber kullanıcısına yanıt
    Bunlar geçmişte kaldı, itibar denen bir şey var. Adamlar az çok Türk insanını tanıyor bence.

Nasıl yönetildiğimize bakınca, bireyselliğimiz, dinciliğimiz, hayata yaklaşımımız, hasetimiz, kollektif hareket edemeyişimiz vs vs... kendi insanımız bile birbirini sevmiyor, her şey ortada.

Adamların aldıkları göç de çoğunlukla müslüman nüfus olunca bunlar da negatif etki yapıyor..

Bu söylediklerin kolaya kaçmak sadece, cumhuriyet döneminden beri eldeki itibar yerle bir oldu. Sen yahudiye, ermeniye alenen küfür edersen, avrupalıya gavur dersen turisti yıllarca delersen onlar da sana küfür eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 1 Aralık 2017; 0:59:4 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.