< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 29 Kasım 2017; 18:50:13 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 29 Kasım 2017; 18:50:13 > |
Amerika'da 1 ay, İngilterede 1 ay kaldım, 15'ten fazla ülke gezdim. Bizi sevmemelerinin sebebi tarihte aldığım zaferler vs değil arkadaşlar. Kendi kendimizi gaza getirmeyelim.
Viyana'da kapalı havuzlara Araplar ve Türkler'i almıyorlardı. İkinci sınıf insan muamelesi gördüm hep. Sonra oturdum gözlem yaptım, yurtdışında gördüğüm Türkler çoğunlukla, başı kapalı, 4-5 tane çocukla sokaklarda gezen, sefil görünümlü insanlardı. Avrupalılar yolda tanımadıkları insanlara selam verirken, Türkler ya para istiyorlardı, yada ters ters bakıyorlardı. Bir de bunların üzerine, ülkede 100 suç işleniyorsa, bunun %80'ini araplar ve Türkler işliyorsa, e bu sefer adamlara da ister istemez hak vermeye başlıyorsunuz. yurtdışında yaşan medeni Türk sayısı çok az. Sizin bizim gibi insanları Dünyada herkes seviyor tanıyınca, ancak sürekli Türkleri kötü gösteren, fırsatçı, bencil, iyi niyetli olmayan Türkler var dünyanın dört bir yanında.. |
Sebebi basit
Kavimler göçü Malazgirt savaşı İstanbul'un fethi ve doğu roma imparatorluğunun tarih olması Sultan Süleyman dönemi Türk devleti haritası Ve dünya tam Türkleri yendik derken çıkıp gelen bi kahramanla verilen Kurtuluş Savaşı. |
ortadoğuya döndü artık ülke niye sevsinler bizi. avrupa amerika bizi işidli gibi görüyor. birileri saolsun!!
|
Left 4 dead 2 oynuyordum 2 kisi yabanciydi. Oyuna turk biri girdi bir ise yaramiyor ama herkese ana baci kufur ediyor. Bana da ediyordu yabanci sanip. Profilinde reisin resmi 2 kelime inglizce konusamaiyor. Heali neredeyse full olmek uzere olan kisilere degilde kendine heal basiyor.
Kim n3den sevsin? Yabancilarla kufursuz yardimlasmali oynarken. Turklerde kufur, bencillik girla... Internet gibi mecrada bile herkes nefret ediyor haklilarda. |
ula Türkler Türkleri sevmiyor, başkası neden sevsin ki?
|
Önemli olan Allah'ın sevgisini kazanmaktır.Bizim devletimiz her gittiği yere kaos getirmediği için pek sevilmiyor.Bak emperyalistlerin hayranları ne kadar fazla?
|
Dünyada türkleri hiç kimsenin umursamaması...
|
Bylr kizlar bni sevmior
Bylr ailem beni svmiyor Byle Türkleri kimse svmiyorr Lan yeter be ağlamayın artık. Önce kendinizi sevin |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACB5B9068 -- 29 Kasım 2017; 18:42:6 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhafız. -- 29 Kasım 2017; 19:1:30 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi em2018 -- 30 Kasım 2017; 1:43:38 > |
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|