Şimdi Ara

dünyada türkleri hiç kimsenin sevmemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla neden bilmiyorum ama bütün dünya bizden nefret ediyor. sanki topluca yok olsak bütün dünya bayram edecek gibi

araplar bizi sevmiyor. almanlar, avrupalıların tamamı sevmiyor.

çinliler japonlar sevmiyor.

anadolu halklarınında sevdiğini düşünmüyorum. (osmanlı imparatorluğunda bir arada yaşayıpta bizi sırtımızdan vurmayan bir tane halk yok.)

hint avrupalılar ne güzel aryan kardeşliği yapıp ırkçılık yaparak birbirlerini tutup seviyorlar ama bizim sığınacak bir dalımız yok.

orta asyanın verimsiz bozkırlarında çin belasından kaçtık anadoluya buradada istenmiyoruz

orada kalanlar zaten kırımı tatarı sovyet rusyasının soykırımına uğradı uygurlar ise çin tarafından baskı altında

kaderimiz yahudiler gibi çizilmiş kimseye yaranamıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 29 Kasım 2017; 18:50:13 >

• Amerika'da 1 ay, İngilterede 1 ay kaldım, 15'ten fazla ülke gezdim. Bizi sevmemelerinin sebebi tarihte aldığım zaferler vs değil arkadaşlar. Kendi kendimizi gaza getirmeyelim.

Viyana'da kapalı havuzlara Araplar ve Türkler'i almıyorlardı. İkinci sınıf insan muamelesi gördüm hep. Sonra oturdum gözlem yaptım, yurtdışında gördüğüm Türkler çoğunlukla, başı kapalı, 4-5 tane çocukla sokaklarda gezen, sefil görünümlü insanlardı. Avrupalılar yolda tanımadıkları insanlara selam verirken, Türkler ya para istiyorlardı, yada ters ters bakıyorlardı.

Bir de bunların üzerine, ülkede 100 suç işleniyorsa, bunun %80'ini araplar ve Türkler işliyorsa, e bu sefer adamlara da ister istemez hak vermeye başlıyorsunuz. yurtdışında yaşan medeni Türk sayısı çok az.

Sizin bizim gibi insanları Dünyada herkes seviyor tanıyınca, ancak sürekli Türkleri kötü gösteren, fırsatçı, bencil, iyi niyetli olmayan Türkler var dünyanın dört bir yanında..
    Left 4 dead 2 oynuyordum 2 kisi yabanciydi. Oyuna turk biri girdi bir ise yaramiyor ama herkese ana baci kufur ediyor. Bana da ediyordu yabanci sanip. Profilinde reisin resmi 2 kelime inglizce konusamaiyor. Heali neredeyse full olmek uzere olan kisilere degilde kendine heal basiyor.

Kim n3den sevsin? Yabancilarla kufursuz yardimlasmali oynarken. Turklerde kufur, bencillik girla... Internet gibi mecrada bile herkes nefret ediyor haklilarda.
  • Önemli olan Allah'ın sevgisini kazanmaktır.Bizim devletimiz her gittiği yere kaos getirmediği için pek sevilmiyor.Bak emperyalistlerin hayranları ne kadar fazla?
  • o ulkelerin halkları seviyor ama siyaset olarak bakıp yorum yapmıssın avrupda senelerce yaşadım oyle turkleri sevmiyoruz diye bişey yok
  • Arap halkı seviyor, hükümetleri sevmiyor. Japonlar da seviyor. Avrupalıların tamamı sevmiyorda yanlış bir söylem. Siyasi tutumla halkın tutumu bir değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACB5B9068 -- 29 Kasım 2017; 18:42:6 >
  • Sebebi basit

Kavimler göçü

Malazgirt savaşı

İstanbul'un fethi ve doğu roma imparatorluğunun tarih olması

Sultan Süleyman dönemi Türk devleti haritası

Ve dünya tam Türkleri yendik derken çıkıp gelen bi kahramanla verilen Kurtuluş Savaşı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halklari icin konusursak;

-almanlarin cogu sever. Arada cikan irkci tipleri almanlarin kendileri bile sevmez.

-avusturyalilar da genelde iyi bakiyor. Oyle cok karsisini gormedim.

-Japonlar ve koreliler bizleri severler.

-ruslar ve araplarla da genelde anlasiriz.

-iranlilar genelde bizi sever. Cogu Turk asilli zaten.

-afrika kokenliler de nedense seviyor. Cok karsilasmadim genelleme yapacak kadar ama oyle sevmeyenini gormedim.

-kanadali bir kac kisi ile tanistim. Gayet normaldi muhabbetleri.

Sonuc olarak, genelde oyle bir antipati yok. Ha durum biraz soyle sen bir fransiz ile mi komsu olmak istersin yoksa afgan ile mi sorusundaki cevap gibi.

Bizi sevmiyor degiller. Olay sadece bazi nedenlerden 1. tercih degiliz.

• Avrupayı tehdit eden Müslüman bir kavmi Frengler neden sevsin? Hepsi köklerine kadar Hristiyan.

Topraklarında yıllarca hüküm sürdük! Ah keşke biz de birazcık akıl olsaydı da hepsini asimile etseydik.

Afrika'da şimdi kaç kişi Fransızca konuşuyor. Fransa kaç sene durdu orada. Bizim balkanlarda durduğumuzun çeyreği değil. Keşke biz de ecnebi lisânları yasak edip küffarlığa devam edenin kellesini alsaydık.

Mâmâfih ekseriyâ Araplar bizi sever. Duyduğum, gördüğüm, şahit olduğum kadarıyla böyle. Afrika Müslümanları sever. Japonlar Koreliler ortada diyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhafız. -- 29 Kasım 2017; 19:1:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ula Türkler Türkleri sevmiyor, başkası neden sevsin ki?
  • Arnavutlar ne zaman sırtımızdan vurmuş?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kişiden kişiye değişir. Öyle toptan bir sevmeme durumu yok.
  • üstte olan şeyleri kimse sevmez örneğin bir okulda herkes müdürden nefret eder veya bir şirkette herkes üst mevkide bulunan kişiyi eleştirir
  • Ben bu durumu dinsel bir durum olarak görüyorum. Ülkemiz Müslüman bir ülke yerine Hristiyan bir toplum olsaydı bırakın AB kapısında beklemeyi, Avrupa Birliği'nin kurucu ülkelerinden biri olurduk.

• örnek iskender bey.https://tr.wikipedia.org/wiki/%C4%B0skender_Bey

diğer örnek ali paşa:
    quote:

Tepedelenli Ali Paşa (Arnavutça: Ali Pashë Tepelena; 1744 – 24 Ocak 1822), Osmanlı Devletine isyan etmiş olan Yanya valisi. Yanya Aslanı olarak anılırdı

Tepedelenli Ali Paşa'nın oğullarıyla birlikte bağımsız bir devlet kurma aşamasına gelmesi üzerine II. Mahmut mühürdarı Mehmet Sait Halet Efendi'nin de etkisiyle Tepedelenli Ali Paşa'yı görevden aldı. Fener Rum Patrikhanesi'nin de II. Mahmut'un bu kararı üzerinde etkili olduğu söylenir. Tepedelenli Ali Paşa bu kararı dinlemedi ve bir isyan başlattı. Bu isyanı bastırmak üzere II. Mahmut sadrazam Hurşit Ahmet Paşa'yı Tepedelenli Ali Paşa'nın üzerine gönderdi. Bulunduğu yerden ayrılmama yasaklarını çiğnedi ve Osmanlı Devleti'ne gard aldı. Hurşit Ahmet Paşa, Tepedelenli Ali Paşa'nın işgal ettiği yerleri geri alarak Tepedelenli Ali Paşa'nın oğullarıyla birlikte ordusunu yendi. Canına dokunulmaması şartıyla 24 Ocak 1822'de teslim olsa da, ilerde tekrar isyan çıkarma riskine karşı olarak bu karar bozuldu ve idam edilmesi kararına varıldı. Bu haberi alınca silahına davrandığı için, kurşunla vurularak öldürüldü. Daha sonra da başı kesilerek İstanbul'a gönderildi.

Tepedelenli isyanının sonuçları
    Bu isyan böylece bastırılmış olmasına rağmen ortaya çıkan kargaşalık bağımsızlık isteyen Rumların işine yaradı. Gitgide örgütlerini güçlendirdiler ve taleplerini arttırdılar. Sonunda 1829 yılında Yunanistan, Rusya'yla yapılan Edirne Antlaşması'yla bağımsızlığını kazandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi em2018 -- 30 Kasım 2017; 1:43:38 >

• Dünyada türkleri hiç kimsenin umursamaması...
  • Demek ki zamanında atarımız iyi koymuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sivri Biber

Sebebi basit

Kavimler göçü

Malazgirt savaşı

İstanbul'un fethi ve doğu roma imparatorluğunun tarih olması

Sultan Süleyman dönemi Türk devleti haritası

Ve dünya tam Türkleri yendik derken çıkıp gelen bi kahramanla verilen Kurtuluş Savaşı.

Yıllarca Avrupanın bu kadar gerisinde kaldığımıza göre zaten yenildik. Adamlar istanbulu işgal etti. Lozan anlaşmasına bıraktılar.

• ortadoğuya döndü artık ülke niye sevsinler bizi. avrupa amerika bizi işidli gibi görüyor. birileri saolsun!!
  • Left 4 dead 2 oynuyordum 2 kisi yabanciydi. Oyuna turk biri girdi bir ise yaramiyor ama herkese ana baci kufur ediyor. Bana da ediyordu yabanci sanip. Profilinde reisin resmi 2 kelime inglizce konusamaiyor. Heali neredeyse full olmek uzere olan kisilere degilde kendine heal basiyor.

Kim n3den sevsin? Yabancilarla kufursuz yardimlasmali oynarken. Turklerde kufur, bencillik girla... Internet gibi mecrada bile herkes nefret ediyor haklilarda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amerika'da 1 ay, İngilterede 1 ay kaldım, 15'ten fazla ülke gezdim. Bizi sevmemelerinin sebebi tarihte aldığım zaferler vs değil arkadaşlar. Kendi kendimizi gaza getirmeyelim.

Viyana'da kapalı havuzlara Araplar ve Türkler'i almıyorlardı. İkinci sınıf insan muamelesi gördüm hep. Sonra oturdum gözlem yaptım, yurtdışında gördüğüm Türkler çoğunlukla, başı kapalı, 4-5 tane çocukla sokaklarda gezen, sefil görünümlü insanlardı. Avrupalılar yolda tanımadıkları insanlara selam verirken, Türkler ya para istiyorlardı, yada ters ters bakıyorlardı.

Bir de bunların üzerine, ülkede 100 suç işleniyorsa, bunun %80'ini araplar ve Türkler işliyorsa, e bu sefer adamlara da ister istemez hak vermeye başlıyorsunuz. yurtdışında yaşan medeni Türk sayısı çok az.

Sizin bizim gibi insanları Dünyada herkes seviyor tanıyınca, ancak sürekli Türkleri kötü gösteren, fırsatçı, bencil, iyi niyetli olmayan Türkler var dünyanın dört bir yanında..

• Türklerin dünyadaki yegane amacı dünyayı fethetmektir,her ırkta az çok vardır ama bir Türk'ün yaşama sebebidir(AĞLASANIZ DA KUDURSANIZ DA BİZ BUNUN İÇİN YAŞIYORUZ,ŞU ANDA BUNU YAPAMIYOR OLUŞUMIZ BU GERÇEĞİ DEĞİŞTİRMİYOR)

Ve bu durumun kendi içlerinde kardeş kardeş yaşamak isteyen veya emperyalist ırkların hoşuna gitmeyeceği malum

IŞİD ve benzerleri sebebiyle oluşan İslamofobi 2.etken(Ateist bie olsanız çoğunluğu müslüman bir ülkeden geldiğiniz için bu muameleye ister istemez maruz kalacaksınız)

Küçük bir etken ama e-sporlarda trollük yapanlarda bunun sebepleri arasında

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.