< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
birinin sizi asla sevmeyeceğine inanmak
-
-
buna inanırsan boyle de olur dostum. cidden buna inanıyorsan birinin seni sevmesini bekleme. bilincaltını buna gore kodlamıssın. verdigin enerji buna gore olur.
-
benim bilinçaltım da bunu düşünüyor.
yıllar boyunca bişeyler başardım ama kendimi sevmeyi başaramadım.
sanırım bu yüzden de sevilmiyorum.
bazen aşıyorum, süper bi insanım ben sevilmeye layığım diyorum ama yok. kimseler yok.
-
aile durumunuz nasıl problemli mi
-
Aynaya her baktığımda bu gerçek yüzüme vuruyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
babam çalışmıyor yıllardır. hep küfür eder. hep memnuniyetsiz. 10 lafından 8'i küfür.
annem de çok sesini çıkarmıyor.
evde genel olarak huzursuzluk hakim.
-
25+ olunca evde kaldım korkusu ile birileri yamanır size çok da dert etmeyin.
-
Bilmiyorum kral hep iyi çocuk oldum bir iki sene içerisinde kendimi olabildiğince geliştirmeye çalışacağım ancak bu süreçte beni seven beni olduğum gibi kabul eden birini istiyorum gerçekten ama kimse ne boyumdan ne de tipimden dolayı hep ön yargı ile yaklaşık şans vermiyor bende mal gibi kalıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arada yanlışlıkla ön kameraya basar tüm günüm mahvolur benimde
Halende gelip tip önemsiz kendini geliştir özgüvenli ol vs vs yazanlar var
1.65 boyunda kel göbekli tipsiz biri sevilir mi ?
Yalnızlık allaha mahsustur.
Hocam sevilir tabii ki bu nasıl bir bakış açısı. Çevrenize hiç bakmıyor musunuz?
Bir diğer şık da 1.65 boyunda olmayı siz secmediniz ama göbekli olmayı siz seçiyorsunuz. Durumlar düzelince ya da şuan maddi durun düzgünse kellige de çözüm var.
Bol bol kitap okuyun. Kendinizi geliştirin. Bir mizah anlayışına sahip olup. Her daim pozitif olun. Kültürlü olun. Hersey değişecektir. Buna emin olun.
Benim boyum 1.78 ve göbekli değilim hocam örnek olarak verdim
Yaş 27 daha önce sevgilim olmadı boyum 1.74 en son işyerinde boyumdan dolayı dalga konusu oluyordum. Yöneticim (erkek) 1.80 olduğu için laf sokup mobbing uygulardı tek suçum elimde olmayan nedenlerden dolayı boyumun 1.74 olmasıydı. Bunu her yaptığında az kalan özgüvenimin kalmadığını gerçek anlamda hissettim. En son artık müdüre şikayet ettim gözüm dönmüştü, kafayı yemek üzereydim. Bütün yöneticileri toplantı odasına toplayıp onu sağlam bir şekilde gömdüm. Ama eski çalışan ve araları iyi olduğu için hiç bir şey olmadı.
-
Yöneticinin kendine güveni yokmuş ki bu denli sana boyunu kullanarak mobing yapmış. Acınacak olan o
Evet biliyorum ancak bir hatam olmadan durduk yere bu şekilde laf sokması çok karaktersizce,
Üstelik her şeye sahip evli, çocukları var, arabası ve evi var. Maddi durumu yerinde bense bunlara sahip değilim. Peki nasıl olurda böyle bir kişinin kendine güveni olmaz. Diğer bir şeyse egoist olması. Herkesi aşağı olarak görmesi, kıskanç olması.
Herkes bana yağ yaksın. Egomu tatmin edeyim kafasında olması. Maalesef şuana kadar toksik ortamı olmayan bir firmaya denk gelmedim. Böyle ortamlar hep bana mı denk geliyor anlamıyorum.
-
Zeyn Motivationyoutube"Parasız erkeği sadece annesi sever." #andrewtate #motivasyonvideolari #motivationalspeech #batuzhttps://www.youtube.com/shorts/OCctnj5tEsg?feature=shared
-
Hocam siz daha güzel kafa dengi birini bulsanız şu anki sevgilinizi bırakırsınız izlenimim bu yönde ama yanılabilirim tabi
-
Ciddimisiniz alt tarafı 6 cm
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- kelimeleri unutmak ve bilsen de cümle kuramamak
- uzun süredir konuşmadığın birine mesaj atmak
- ara makas nedir
- eski sevgilinin sürekli akla gelmesi ne anlama gelir
- kadının avuç içini okşamak ne anlama gelir
- sodyum iyon batarya
- prompt mühendisliği nedir
- çay emojisi
- 5g nedir zararları
- suudi arabistan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X