Birine aşık olsam fln onu elde etmem imkansız :( hayatım boyunca hep böyle kalacak eminim artık mesela bazı kızlar aşık olup sevdiriyor kendini ama benim sevilecek bir özelliğim yok hep aşkımı içimde yaşayıp unutup giderim. çok üzülsem de benim gerçeğim bu |
Asla Bir Erkeğe Kendimi Sevdiremem
-
-
Sizlere baya talep var bu kadar karamsar olmayin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hayatım boyunca hiç çıkma teklifi almadım reelde 23 yaşındayım.
bir erkek yanıma gelip en ufak seni tanımak istiyorum vs demedi yani
kilom var şu an ama balık etli olduğum dönemlerde bile yoktu
-
Oluruna bırak. Her insanın bir vakti zamanı var. O vakit gelince sırayla oluyor herşey. Eğer nasibinde yoksa olmuyor zaten bunun için de üzülmemeye çalış.
Bu süreçte kendine yatırım yap. Spor yap güzel beslen, kendini geliştir. Emin ol bu şeylerle istediğin hedeflere de ulaşırsın hayata pozitif bakmaya başlarsın. En önemlisi de kendini tanımaktır bu hayatta. Ben ne istiyorum, neyi başarabilirim diye sor kendine ve o yolda ilerle. Gerçekçi ol hayallere kapılma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaYWaLkeR -- 3 Ağustos 2024; 11:7:6 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sana Zero değil The One gerek.
-
Zero nun kıymetini bilemedin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anan baban sevsin seni niye bir erkek sevsin ki,
-
Zeronun kıymetini bilemedin
Aradığın şey aklı pipisinde, parada, siyasette, sosyal medyada, mış'gibi görünmekte, mutluluğa inanıp hayat sarhoşu olanlarda, var olduğunu sandığı mutluluğu kadınlarda arayanlarda olan bir tebaada ise hiç bir zaman dediğin gibi olmayacak. Kimse için olmayacak. Yani evet aptallar cenneti trde neredeyse kimsenin yazdığına benzer bir ilişkisi yok. İlimi, bilimi hayatının merkezine koymuş her konuda rasyonel olabilen toplum içinde belki bulursun bu istediğini.
Tabii senin de oralara layık olman lazım. Yaş daha ufakmış, kim bilir belki gelişirsin de bana erkek bakmıyor demezsin bir gün.
-
Seven olunca: OMO SON FOKORSON, OMO OMO SON OZON DOGOLSON.
Sen, seni seveni kaybettin bir daha kimse benim kadar sana ne iyi davranır ne başka bir şey yapar.
Tüm olumsuzluklara rağmen, imkansızlıklara rağmen ben seni sevmiştim, yeri geldi trene atlayıp geldim yanına, yeri geldi zor zamanlarında yardımcı oldum sana.
Sen elinde olanların kıymetini bilmedin.
Her şey bu hayatta mükemmel olmak zorunda değil.
Bir erkek kadını sevmemesi Lazım zaten hatta erkek adamın kadınla kızla ne işi olur anlamam oldum olası
Bir başkasının sevgisine kaldıysan hiç kimse sevmez seni zaten. Kendine yatırım yapmadan hiçbir şey elde edemezsin.
Bu işler de sosyal medyadan olacak gibi değil, reel ortamdan bulmak daha iyi. Neden kendine yatırım yapmalısın kısmına gelince: sen kendinle ilgilendikce, bir bakim rutini oturttukca, sağlıklı beslenince ve spor yaptıkça, dil öğrendikçe, mesleğinde ilgili seminerlere katildikca zaten gerisi geliyor. 23 yaşındayım demişsin ben de 22 yaşındayım daha yürüyecek çok yolumuz var. Ben de akademik alanda kendisini geliştirmiş biri istiyorsam, fit birisini istiyorsam ben de o şekil olmalıyım. Sanılanın aksine benzer benzerle birlikte olur. Bu böyledir.
Yahu bu işin sosyal medyası, reeli yok.
Ben insan gibi ona iyi davranırken bana yapmadığı pislik kalmadı siğneye çektim eziklik algıladı.
Kendisi hicbir şeyden memnun olmayan birisi.
Neymiş benim evim arabam yokmuş, maaş azmış boyum 1.90 değilmiş.
Evi, arabayı, statüyü halledebilirim. Boy uzatma amelyatı ol diyor bana ben neden boy uzatma amelyatı olayım? Kendi sağlığımı sırf şekil için neden riske atayım?
Boyumun 1.90 olması, çok malımın, mülkümün olması bir anlam ifade etmiyor. Önemli olan zor zamanlarda satmamak ben bunu yapabilen insanım. Değerimi anlamıyorsa burada zırlamasıda boşa
Malı mülkü olup karaktersiz olan çok insan var.
He benim derdim zengin olabilmek rahat yaşamak, sonumun ne yasaklı adam ne 4f3 gibi olmasını isterim.
Şu ana kadar ona kimsenin davranmadığı kadar iyi niyetle yaklaştım ve bunu eziklik gördü.
Bana saldırınca ben diş gösterince vay efendim zero kötü oluyor.
Duvarın dibine kediyi sıkıştırırsanız ve tehdit edersneiz kaçacak alanı kalmazsa 5 dakika önce tatlı dediğiniz kedi sizi hastanelik edebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-60DA53D0F -- 4 Ağustos 2024; 19:31:27 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Umutsuz olma hanımefendi, talibin sizi bir yerlerde bekliyordur
Hocam ben zaten sizin ilişkiniz üzerinde konuşmadım, konuya çok hakim değilim. Sadece bakış açısını degistirmesini ve biraz kendine odaklanmasini, ayrıca bir hobi edinmesi gerektiğini düşünüyorum. Hiçbir maas zengin olmaya yetmez zaten.
Şu konuda dönen muhabbet gerçekse tiksindim senden ne sevilmesinden bahsediyorsun nefret etmesinler yeter.
Zero haklı dağılın
Bu kadın kafayı yemiş böyleleriyle zaman kaybetme tek yapman gereken şey go next
Kendi tipine kılığına bakmadan bir de 1.90 istiyor hanımefendi sokakta görsem yüzüne tükürmeyeceğim kadınların isteğine bak
Te allahım ne insanlar var dünyada
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Anan baban sevsin seni niye bir erkek sevsin ki, |
Zeronun kıymetini bilemedin
|
Benzer içerikler
- akşam ezanı neden hızlı okunur
- dikiş varken duş alınır mı
- 250 gram ne demek
- uşak nasıl bir yer
- ton balığı ile yoğurt yenir mi
- dünyanın en büyük vinci
- prompt mühendisliği nedir
- telegram indirim kanalları
- suudi arabistan
- çay emojisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X