Şimdi Ara

Hayatta hiçbir şeyi başaramamış insan

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
5
Favori
9.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hangi işe kalkışsam başarısız oldum,istediğim bölüm için mezuna kaldım büyük bir ihtimalle kazanamayacağım.
    Karnımı doyurabilecek,sigara içebilecek kadar param var,sevgili yok çevremde arkadaşım da kalmadı resmen kendimi aşağılık bir insan olarak görüyorum işe yaramayan kaybeden değersiz biri olarak,birileri para içinde mutluyken,bu kadar çabaya rağmen bir kulpa sap olamadım geleceğim belirsiz ve karanlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANTİ BUG -- 29 Mart 2014; 2:38:19 >

• Bazen ne yapsan olmaz
  • Depresif bir hal yaşıyorsun.
    Dışarıya çıkıp bir şeyler yap.
    Bir şeyler yap dediğim bir işe gir.
    Yoksa beynin seninle çok makara yapar.
  • şikayet etme,sorunu büyütmek yerine çözüme yönel..sorun olacagına,çözüm ol.
  • Gel de intihar etme.
  • A,,,,m...k! Hepimiz burda depresif adamlarız, bitiğiz.
    Zaten olmayan adamın bu forumda, ya da en azından bu başlık altında ne işi olur?..

Kendimden bahsedeyim.
    Başarı yok!
    Yaşım 22 oldu, cinsel hayat yok!
    Geçen hafta ikinci kez depresyon teşhisi konuldu.
    Kim bilir kaç tane kişilik bozukluğu teşhisi konulacak bir süre sonra psikolog tarafından o da belli değil.
    Hiçbir şeye heves yok!
    Para yok!
    Üniversitede okuyorum, parasızlıktan üniversite hayatı yok!
    Gezme yok!
    Aile ile iletişim yok!

Kız konusunda benim için bu durumun en acı yönü ise yakışıklı olduğum halde kişilik sorunlarımdan dolayı kızlara yaklaşamamam, yaklaşsam da soğuk kalıp ilişki/iletişim kuramamam.

Bildiğin doğal seleksiyona uğradım/uğradık.

Ve son olarak nerden geldiği belli olmayan egom yüzünden hâlâ da kaybedecek bir şeylerimin olduğunu düşünüyorum, hiçbir adım atmıyorum.

Başlığı açan arkadaş, bunları okuduktan sonra hâlâ aynı şekilde düşünüyor musun?

• Hiç derdi olmayan insanlar da var. Allah onları pas mı geçiyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolf_263

A,,,,m...k! Hepimiz burda depresif adamlarız, bitiğiz.
    Zaten olmayan adamın bu forumda, ya da en azından bu başlık altında ne işi olur?..

Kendimden bahsedeyim.
    Başarı yok!
    Yaşım 22 oldu, cinsel hayat yok!
    Geçen hafta ikinci kez depresyon teşhisi konuldu.
    Kim bilir kaç tane kişilik bozukluğu teşhisi konulacak bir süre sonra psikolog tarafından o da belli değil.
    Hiçbir şeye heves yok!
    Para yok!
    Üniversitede okuyorum, parasızlıktan üniversite hayatı yok!
    Gezme yok!
    Aile ile iletişim yok!

Kız konusunda benim için bu durumun en acı yönü ise yakışıklı olduğum halde kişilik sorunlarımdan dolayı kızlara yaklaşamamam, yaklaşsam da soğuk kalıp ilişki/iletişim kuramamam.

Bildiğin doğal seleksiyona uğradım/uğradık.

Ve son olarak nerden geldiği belli olmayan egom yüzünden hâlâ da kaybedecek bir şeylerimin olduğunu düşünüyorum, hiçbir adım atmıyorum.

Başlığı açan arkadaş, bunları okuduktan sonra hâlâ aynı şekilde düşünüyor musun?

Bende de psikolojik sorunlar var son 2 sene içerisinde sürekli olarak izleniyorum hissine kapılıyorum ve üzüntü ve sıkıntı verici rüyalar görüyorum hiçbir işim rast gitmiyor nerde hata yaptım kimin kalbini kırıp bedduasını aldım diye düşünüyorum sonra kalbi kırılan hep ben olduğum aklıma geliyor belki bir gün bize de bir kapı açılır kim bilir ?

• Şanssız Herif kullanıcısına yanıt
    Derdi olmayan insan diye bir şey yok.

Herkesin derdi var ama biz ya fazla dert içinde kaldık ya da yapısal olarak çok zayıfız.
  • ANTİ BUG kullanıcısına yanıt
    Psikologa gidiyor musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

Hangi işe kalkışsam başarısız oldum,istediğim bölüm için mezuna kaldım büyük bir ihtimalle kazanamayacağım.
    Karnımı doyurabilecek,sigara içebilecek kadar param var,sevgili yok çevremde arkadaşım da kalmadı resmen kendimi aşağılık bir insan olarak görüyorum işe yaramayan kaybeden değersiz biri olarak,birileri para içinde mutluyken,bu kadar çabaya rağmen bir kulpa sap olamadım geleceğim belirsiz ve karanlık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • clopin C kullanıcısına yanıt
    Troll geldi.
  • quote:

Troll geldi.

Hayat benim içinde anlamsız ot gibi yaşıyorum arkadaşın yaZıyı okuyunca kendimi gördüm kendime güldüm

• Önce cefa, sonra sefa.
    Önce emek, sonra yemek.
    Dostlar, biz bu hayatta bir kavrama bağlı kalmayı kendimize, bünyemize, sûretimize yediremiyoruz. Sımsıkı prensiplerimiz olmalı.
    Bir şeylere inanmalıyız.

• ben de kendimi hep başarısız bulmşumdur. ben radyocu olmak isteyen bi insanım ama zorla tarih bölümü yazdırdılar üniversite tercihlerinde(sözelciyiz bu bile başarısızlık göstergesi). okul bu sene bitiyo ama dershanelerin de kapatılmasıyla tarih bölümü mezunu olarak gidecek hiçbir kapım yok. kpss çalışsam 90 almadan düz memur bile olamam. radyocu olmak için geç değil ama birilerinin elimden tutması gerek bu da çok zor. öyle işte. başarısızlık deyince hep kendim gelir aklıma
  • quote:

Psikologa gidiyor musun?

Psikolojik rahatsızlığım olduğunu bildiğim halde aileme açıklayamıyorum kendime yediremiyorum.
  • quote:

quote:

Psikologa gidiyor musun?

Psikolojik rahatsızlığım olduğunu bildiğim halde aileme açıklayamıyorum kendime yediremiyorum.

Yedirememe bende de vardı.
    Tren kalkmadan hallet derim.
    Ben de senin durumundan geçtiğimden dediklerimi belki yapmayacaksın ama kesinlikle ve kesinlikle psikologa git.
    Yukarıda yazdıklarım sadece birkaçıydı başıma gelenlerin.

Zekan gerileyecek.
    Sorumsuzluk duygun tavan yapmış, köklü bir alışkanlığa dönüşecek.

Şu an benim görünüş hariç sokaktaki bir şarapçıdan farkım yok.
    Gerisini sen düşün.

Tren kaçtıktan sonra yolu yürüyerek kat etmek zorunda kalma sonra.

• quote:

quote:

quote:

Psikologa gidiyor musun?

Yedirememe bende de vardı.
    Tren kalkmadan hallet derim.
    Ben de senin durumundan geçtiğimden dediklerimi belki yapmayacaksın ama kesinlikle ve kesinlikle psikologa git.
    Yukarıda yazdıklarım sadece birkaçıydı başıma gelenlerin.

Zekan gerileyecek.
    Sorumsuzluk duygun tavan yapmış, köklü bir alışkanlığa dönüşecek.

Şu an benim görünüş hariç sokaktaki bir şarapçıdan farkım yok.
    Gerisini sen düşün.

Tren kaçtıktan sonra yolu yürüyerek kat etmek zorunda kalma sonra.

Saç sakal birbirine girdi günde 1 paket sigara içer hale geldim aile ilişkilerim bile bitti en son yazın intihar girişiminde bulunmak üzereyken kapının zili çaldı bu ay içinde psikolağa gidecem hocam.
    Ilgin için teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Knıght

Hayat bizler için bir imtihan. Seçimlerin ne kadar doğru yanlış olursa olsun Allah seni sınamak ve makamını yükseltmek için sana dert verebilir. Sevdiklerinden olur, sağlığından olur, çekmiş olduğun şuanki sıkıntılar olur vb hayatımızda ne varsa. Bunlar hep bir araç.. Mühim olan sabrıyla ayakta durabilmek, ve bu imtihan da hak tealâ nın bizlere vermiş olduğu derdi,sıkıntıyı isyan etmeden hoş karşılamak. Deneniyoruz, bakalım bu kulum yaptığı işler de başarısız olduğun da ne yapacak? el açıp benden yardım isteyip Dua mı edecek? yoksa isyan mı edecek? İşte bu sebepten sen 2.ci şıktaki olup kendini sakın olaki, isyan edenlerden eyleme Dua edip sabreyle bol bol sabreyle.

Allah'a hep dua ettim çabaladım ama buraya kadarmış artık herşeyi oluruna bıraktım.

• ANTİ BUG kullanıcısına yanıt
    Bu ay içinde değil, hemen yarın git.
    Ertemeleye devam edersen yine aynı kısır döngüye düşersin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.