Şimdi Ara

Hiç Konuşmadigim Kiza Nasil Acilabilirim ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
13.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar hayatimda ilk kez aşık oluyorum bin kere reddedilcegimi bilsem bile cikma teklifi edecegim.
    Fakat kizla hic konusmuslugumuz yok kisaca sadece gozler konustu.Bu kıza çıkma teklifi etmek istiyorum ama hic konusmadigim birine cikma teklifi etmek cok sacma geliyor.Peki bu kizla ne demeliyim ? Aklima tek iyi fikir Tanisabilir miyiz ? Sorusu geliyor.Bu konuda yardiminiza ihtiyacim var

bu islerde hic tecrubem yoktur.eger kabul ederse Birbirimizi tanimak icin nereye davet edebilirim?Kafeye mi ? Nereyeeee ?

Yardiminizi bekliyorum DH

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F113A1C22 -- 21 Kasım 2012; 19:42:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hiç Konuşmadığın Bir Kıza Nasıl Açılırsın?

Hiç konuşmadığın bir kıza açılmak zor olabilir ancak doğru yaklaşımla bunu başarıyla gerçekleştirebilirsin. İşte izlemen gereken adımlar:

1. Kendine Güven: Öncelikle kendine güvenmen oldukça önemli. İçgüdülerine güven ve ona karşı olan duygularının samimi olduğuna inan.

2. Ortak Noktalar Bul: Olası ortak ilgi alanlarınızı araştır ve bunları açılma konuşmanda kullan. Sosyal medya profillerine göz atarak veya ortak arkadaşlarınız varsa onlara sorarak bilgi edinebilirsin.

3. Dostane Bir Yaklaşım Sergile: Bir konuşma başlatırken dost canlısı ve güler yüzlü ol. Ona adıyla hitap et ve kendini kısaca tanıt.

4. Kısa ve Öz Konuş: Açılma konuşmanı kısa ve öz tut. Ona karşı hislerini ifade et, ancak aşırı duygusal veya yoğun olma.

5. Doğrudan Ol: Açık ve dürüst ol. "Senden hoşlanıyorum" veya "Seni tanımak isterim" gibi doğrudan ifadeler kullanabilirsin.

6. Redde Hazırlıklı Ol: Herkesin duyguları farklıdır ve o da aynı şekilde hissetmeyebilir. Redde olgunlukla yaklaş ve onun kararına saygı duy.

7. Takip Et: Açıldıktan sonra ona biraz zaman tanı. Dilersen bir süre sonra tekrar iletişime geçmeyi teklif edebilirsin, ancak ısrarcı olma.

Anahtar Kelimeler Kullanımı:

• Hiç konuşmadığın bir kıza nasıl açılabilirim?
    • Bir kıza nasıl açılır?
    • Hiç konuşmadığım bir kıza nasıl açılabilirim?
    • Kıza nasıl açılır?
    • Muhabbetin olmayan kıza açılmak
    • Bir kıza nasıl açılırsın?
    • Bir kıza nasıl açılabilirim?
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sakin cafeler vardır konuşabileceğiniz masaların birbirinden uzak olduğu fondan verilen müzikle kimsenin konuşulanları duyamayacağı uygun yerler. Tanışma için en uygun mekanlar bunlardır.
  • onun arkadaşlarıyla falan takıl ortamlara takıl falan direk tanışalım mı dersen hayırı yersin Senin için de en hayırlısı bu olur ( Atalay Demirciden geldi :D )
    Ortamlara gir onun takıldığı falan muhabbetlere gir nelerden hoşlanıyor onları gözlemle falan derken tanışmaya gir. Benim böyle durumum oldu ki şuan hala Aynı kızla birlikteyiz ALLAH'a şükür aramızda çok iyi. 5 ay boyunca ortam da bulunup onu tanımıştım falan sonra 5.aydan sonra tanıştık falan herşeyini biliyordum falan filan derken 1 Sene oldu çıkalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: semih.son

onun arkadaşlarıyla falan takıl ortamlara takıl falan direk tanışalım mı dersen hayırı yersin Senin için de en hayırlısı bu olur ( Atalay Demirciden geldi :D )
    Ortamlara gir onun takıldığı falan muhabbetlere gir nelerden hoşlanıyor onları gözlemle falan derken tanışmaya gir. Benim böyle durumum oldu ki şuan hala Aynı kızla birlikteyiz ALLAH'a şükür aramızda çok iyi. 5 ay boyunca ortam da bulunup onu tanımıştım falan sonra 5.aydan sonra tanıştık falan herşeyini biliyordum falan filan derken 1 Sene oldu çıkalı.

Kizla ayni ortamda bulundugumuz tek okul kulupleri vardi hoca beni baska kulube aldi.Ve kizla ayni yasta degilim onun icin ortak arkadasimiz hic yok :(

• Lutfen cvp verin kismetse yarin ona acilacagim

• dostum eğer kızda sana karşı bir ışık görüyorsan, yardır gitsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Byfe

dostum eğer kızda sana karşı bir ışık görüyorsan, yardır gitsin.

Hemde ne diyosun... Asik olmaya bilir ama bunu aklinda gecirdigi kesinlikle muhtemel ama ben hic konusmadigim kiza tanisabilir miyiz diye mi acilsam ne desem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kiz bir garip anliyamadim
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLeasT

quote:

Orijinalden alıntı: Byfe

dostum eğer kızda sana karşı bir ışık görüyorsan, yardır gitsin.

Hemde ne diyosun... Asik olmaya bilir ama bunu aklinda gecirdigi kesinlikle muhtemel ama ben hic konusmadigim kiza tanisabilir miyiz diye mi acilsam ne desem

tek yakaladığın bir anda ' beraber şuraya kadar yürüyelim mi ?' gibisinden bir soru sor mesela. zaten bunu sorduğunda kız mevzuyu çakıcak. Kabul ederse gerisi senin kendini anlatmana bağlı gerisini getirmen önemli, kabul etmezse ve niye diye sorarsada ordan sonrasıda artık sallama becerine kalmış

• @byfe Guzel bir oneri ama bu sadece okuldan cikista olabilir. Birde onu tek basina yakalamak var bu guzel bir oneri ama kizi kimse kapmadan ben ona acilmak istiyorum. Eger çikisa kadar acilamassam bunu deneyecegim de ya gerisi gelmesse :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F113A1C22 -- 21 Kasım 2012; 20:20:38 >
  • ya banada tavsiye verin bari

geçen yıl hiç tanımadığım bir kız arkadaş aracılığıyla benden hoşlandığını sölemişti face ten falan eklemişti ama kzıa hiçbirşey yazmamıştım hiçbirşey dememiştimde aradan yaz tatili geçti kız güzelleşmiş şimdi ben bu kızla tanışmak istiyorum ama kızı her gün okulda görüyorum koridorda reddederse falan koridorda onu her gördüğümde utanma duygusu olucak napiyim
  • Hacı açılma diye bir şeyi kafandan sil bence. Baştan yanlış bir düşünce olur fazla açılırsın boğulursun falan.

Şaka bir yana kızın yanına git yanında arkadaşları varsa ismi her neyse çağır bir dakika bir şey konuşabilir miyiz? De... Tekse bir dakika bakar mısın de müsaitsen biraz konuşalım mı? De. Konuşmaya başlayınca ben senden hoşlanıyorum, belki bu hoşlantının da ötesinde. Sana kendimi tanıtmak müsade edersen senide tanımak istiyorum. Gibisinden tanışmaya başlıyabilirsiniz...
  • @Shinku GeceGezer cok iyi anlatmis.

@GeceGezeR Yorumun icin tesekkurler bunu denemek istiyorum.Eger cesaretimi toplayamazsam cikista tek bulmaya calisam :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F113A1C22 -- 21 Kasım 2012; 20:58:32 >
  • @bLeasT
    @GeceGezeR

cevap bana mıydı anlamadım ama banaymış gibi yazıyım
    kızı sevmiyorum hoşlanma falanda yok kız benden hoşlandığını söylediğinde başka birisinden hoşlanıyodum ben + kız o akdarda güzel değildi bu sene hem önceki hoşlandığım kız yok hemde baya güzelleşmiş. o yüzden tanışmak istiyorum. kızdan hoşlanmıyorum ve bu yıl lisede son senem olduğu için liseyide boş geçmek istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

@bLeasT
    @GeceGezeR

kızı sevmiyorum hoşlanma falanda yok kız benden hoşlandığını söylediğinde başka birisinden hoşlanıyodum ben + kız o akdarda güzel değildi bu sene hem önceki hoşlandığım kız yok hemde baya güzelleşmiş. o yüzden tanışmak istiyorum. kızdan hoşlanmıyorum ve bu yıl lisede son senem olduğu için liseyide boş geçmek istemiyorum

Biri senin kardesine dalga gecer gibi sevgili olsaydi hosuna godermiydi bence bir kizin duygulariyla oynama :D

• quote:

quote:

@bLeasT
    @GeceGezeR

Biri senin kardesine dalga gecer gibi sevgili olsaydi hosuna godermiydi bence bir kizin duygulariyla oynama :D

dalga geçmiyorum ki . hoşlanmama durumu şöyle. kızla hiç sohbetim falan yok bana arkadaş sölemeden önce kızın varlığından bile habersizdim yani. hiç tanımadığım sohbetim olmayan birindende hoşlanamam yani. ama tarzı falan hoşuma gidiyo

dalga geçme duyguları incitme vs. olmicak öyle biri değilim

• Yaşlar kaç kıza bir yerde yürüyelimmi yada bir kahve içebilir miyiz tarzı bir teklif götür kabul ederse direk ıkma teklifi etme sadece seninle tanışmak seni tanımak istiyorum de ve bir kaç yerde de hoşlandığını belirt
  • quote:

quote:

@bLeasT
    @GeceGezeR

Bleast yorum için rica ederim bu konularda cesaret toplamak çok zordur bilirim. Fikir yürütebildiğim için yorum yaptım. Ben kendim yapamam bunu bir kez yapmayı denedim kızın yanına yaklaşırken kalp krizi geçiriyordum geri döndüm. Ama yapacak olursan en mantıklısı bu olur kafana takılan başka şeyler varsa pm at yardımcı olurum.

@Shinku... Kızlara iyi davran hoşlanmıyorsan çıkma sırf acıdığın için birinle çıkma. Hiçbir kızın duygularınla oynama gün gelir bir kızın duygularına muhtaç olursun

• quote:

Orijinalden alıntı: GeceGezeR

quote:

quote:

@bLeasT
    @GeceGezeR

Bleast yorum için rica ederim bu konularda cesaret toplamak çok zordur bilirim. Fikir yürütebildiğim için yorum yaptım. Ben kendim yapamam bunu bir kez yapmayı denedim kızın yanına yaklaşırken kalp krizi geçiriyordum geri döndüm. Ama yapacak olursan en mantıklısı bu olur kafana takılan başka şeyler varsa pm at yardımcı olurum.

@Shinku... Kızlara iyi davran hoşlanmıyorsan çıkma sırf acıdığın için birinle çıkma. Hiçbir kızın duygularınla oynama gün gelir bir kızın duygularına muhtaç olursun

yahu niye acıyim kıza .şu anda ben acıncak haldeyim. geçen sene benden hoşlanan kızdan bu sene ben hoşlanıyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GeceGezeR

quote:

quote:

@bLeasT
    @GeceGezeR

yahu niye acıyim kıza .şu anda ben acıncak haldeyim. geçen sene benden hoşlanan kızdan bu sene ben hoşlanıyorum

Git açıl o zaman kardeşim inşallah mutlu olursunuz beraber olup

• Zaten bir şey yapmışsan bile bir şey olacağı yoktu. Kızla aynı yaşta değiliz diyorsun, senden büyük mü?
    Tanımadığın kıza direkt açılırsan eğer haybeden ilişki yaşayan biri değilse cevap muhtemel olumlu olacağı varsa bile olumsuz olacaktır.
    Güzel gördüğünüz her kıza gidip açılmak mecburiyetinde olmadığınızı hatırlatırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.