Şimdi Ara

kiz arkadasimin bakireligini çok kafama takiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
110
Cevap
6
Favori
7.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konunun detayini bilen bilir. Özetlemek gerekirse 4 aydir tanidigim 2 aydirda sevgili olduğum bir kiz var ve bakire değil. Seviyorum da. Tamam ben de birlikte olmasini bilirim de seviyorum ve bu konu kafama cok takiliyor. Kiza belli etmemeye calisiyorum ama o da anliyor rahatlasiz olduğumu. Her seferinde bana beni birakma, sen bana allahin bir lutfusun baskasi olsa kabul etmez falan diyor. Ben de birakmak istemiyorum ama içim içini yiyor. Baskasinin dokunmuş olması beni deli ediyor. Ne yapsam bilemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimsenin geçmişini dert etme, önemli olan senden sonrası bence
  • En ufak bi soru işareti bile kafanda yer ediyorsa geleceğe dair bu iş yürümez. Daha fazla uzatırsan kız iyice bağlanacak. Azad et gitsin yol yakınken ayrılın.
  • Kancayı sana takınca ister istemez "beni bırakma, sen benim için yaratıldın" kelimeleri uyman gayet normal düşünsene sen başkasıyla birlikte oluyosun ama kıza böyle diyosun? Mantık almaz dimi? Ee şutlayacaksın ağa yapacak bir şey yok.
  • İkide bir beni bırakma diye ciyaklıyorsa ve sen hep bunu düşüneceksen bu işi erkenden bitir. Aşktan kim ölmüş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

En ufak bi soru işareti bile kafanda yer ediyorsa geleceğe dair bu iş yürümez. Daha fazla uzatırsan kız iyice bağlanacak. Azad et gitsin yol yakınken ayrılın.

Sinava 2 ay kaldi sinav öncesi birakmak istemiyorum. Ben biraktim diye kazanamazsa ben hayatim boyunca vicdan yaparım

• sen şu dershanedeki kız konularını açan benden nefret ettiğini söylüyor diyen eleman değilmisin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caneycaney -- 24 Ocak 2014; 23:58:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kiz bir garip anliyamadim
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ya kırıcı bişeyler yazmak kınamak istemiyorum, herkesin başına gelebilir ve başıma gelmesini istememde ama insanların geçmişte yaptıkları hatalardan omur boyu sorumlu tutmak hiç adil değil bence.
    abi kız seni sevmiş hemde yazdığına göre baya sevmiş sen diyorsun bakire olmaması kafamı kurcalıyor. O kız geçmişine dair 1 gram bile bişey hatırlasa veya unutmamak istese zaten sen buraya bunları yazmazdın.
    benim fikrim

• quote:

Orijinalden alıntı: The Silver Surfer

Kancayı sana takınca ister istemez "beni bırakma, sen benim için yaratıldın" kelimeleri uyman gayet normal düşünsene sen başkasıyla birlikte oluyosun ama kıza böyle diyosun? Mantık almaz dimi? Ee şutlayacaksın ağa yapacak bir şey yok.

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: Nightwish

quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

En ufak bi soru işareti bile kafanda yer ediyorsa geleceğe dair bu iş yürümez. Daha fazla uzatırsan kız iyice bağlanacak. Azad et gitsin yol yakınken ayrılın.

Sinava 2 ay kaldi sinav öncesi birakmak istemiyorum. Ben biraktim diye kazanamazsa ben hayatim boyunca vicdan yaparım

Dostum 2 ay az bi zaman değil. Sen onu kırmadan dostça ayrılırsan bi sorun olacağını sanmıyorum. Başka türlü kendine işkence edip duruyorsun, ya senin hayatın? Senin duygularının hiç mi önemi yok?
  • Durum kötü. Seviyosun senin işin zor ama ben ne kadar seversem seviyim bakire olmayan bi kızla yapamam. Yani en azından ciddi düşünüyorsam olmaz yani. Bence dahada uzamadan ayrılın ama tabiki sana kalmıs bisey
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneycaney

sen şu dershanedeki kız konularını açan benden nefret ettiğini söylüyor diyen eleman değilmisin?

Dershaneki kiz konusu benim 1 tane actm zaten. Seviyoruz birbirimizi nefret yok.

• Hocam siz bakireyseniz bırakın bence o kızı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brad Pitt

Hocam siz bakireyseniz bırakın bence o kızı.

Evet ben bakirim.

• Ben ellenmemiş sem,bende ellenmemişini isterim bukadar basit.İlkin tadını hiçbiri veremez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inwwisible

Ya kırıcı bişeyler yazmak kınamak istemiyorum, herkesin başına gelebilir ve başıma gelmesini istememde ama insanların geçmişte yaptıkları hatalardan omur boyu sorumlu tutmak hiç adil değil bence.
    abi kız seni sevmiş hemde yazdığına göre baya sevmiş sen diyorsun bakire olmaması kafamı kurcalıyor. O kız geçmişine dair 1 gram bile bişey hatırlasa veya unutmamak istese zaten sen buraya bunları yazmazdın.
    benim fikrim

açıkçası ben kız olsam ve türk toplumunda yetişen biri olsam ilk ilişki yaşadığım elemanı unutamam.Bunu sevgi anlamında demiyorum ama o elemanın yüzü,sesini hiç unutmayacak kız.Çünkü doğuştan böyle yetişiyoruz toplum ahlakı gereği.Konuyu açan arkadaşada hak vermek gerek belki de kendisi hiç birliktelik yaşamamış ve kız arkadaşıyla beraber birbirlerinin ilk leri olmasını istiyor.Şimdi bu arkadaş bu kızla ilişkiyi girse kız o ilk ilişkisindeki adrenalini hissetmeyecek çünkü ilkler gerçekten farklıdır
  • Ayril gitsin sonunda olum yok ya

• kendine eziyet etme icinden ne geçiyorsa onu yap

• Dini açıdan kız kesin olarak tövbe ettiyse ve yürekten pişmansa sorun yok. Ha senin için rahat değilse orası ayrı tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Brad Pitt

Hocam siz bakireyseniz bırakın bence o kızı.

hacı erkekler bakire olmuyo bakir oluyo ekliyim istedim :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.