Şimdi Ara

kiz arkadasimin bakireligini çok kafama takiyorum (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
6
Favori
8.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • O kızdan sana hayır gelmez sebebine gelince pişmanım demiş kendi aklı fikri var kimse zorla birşey yaptırmamış ona iradesini kullanamamış ilerisini düşünemememiş bunları yapamayan insan sana gelecek mi verecek ? Bakir adamsın bul helalin olan bir kız adam gibi kur geleceğini sana kapak atmaya çalışan bir kızla ne işin var senin kız sana bildiğin kapak atıyor yok sensiz olamam yok bilmem neyimsin yapamam edemem ayakları bunlar traş hep bir tatlı yüze iki güzel söz kanma bu tiplerin alayı aynı.
  • Konuyu çok yanlış yere açmışsın
  • niye bu kadar takıyorsunuz bu bakire olayını bir zar için mi her şey yani anlamakta güçlük çekiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nightwish

Konunun detayini bilen bilir. Özetlemek gerekirse 4 aydir tanidigim 2 aydirda sevgili olduğum bir kiz var ve bakire değil. Seviyorum da. Tamam ben de birlikte olmasini bilirim de seviyorum ve bu konu kafama cok takiliyor. Kiza belli etmemeye calisiyorum ama o da anliyor rahatlasiz olduğumu. Her seferinde bana beni birakma, sen bana allahin bir lutfusun baskasi olsa kabul etmez falan diyor. Ben de birakmak istemiyorum ama içim içini yiyor. Baskasinin dokunmuş olması beni deli ediyor. Ne yapsam bilemiyorum

O senden başkasını bulsa şutlar seni :) kadın milleti böyledir be yazık ki. Sende bakir değilsen olur neden olmasın.

ama 4 ayda ne sevgisi aşkı bu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimki grup bile yapmıştır, çok fazla takılma sen de yap bişeyler ileride evlencem yapmam gözüyle bakma öyle kolay değil evlenmek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öncelikle bakire olmadığını nasıl öğrendin ? (kız geldi açık açık söyledi mi?)

ayrıca beni bırakma falan bunlar saçma şeyler...

sevmiş olabilirsin ama bu değil ki gelecek günlerde başka seveceğin kız önüne çıkmayacak....

bence her ne kadar sevsende ayrılmalısın.. (hatta onunla yaparak...)

hem sevdiğin birisiymiş daha zevk alırsın...
  • Bir yerde okudugum bir arastirmada bayanlar ilk iliskiye girdikleri kisiyi asla unutmuyormus kardesim.Hatta esleriyle iliskiye girerken o kisi genelde akillarna geliyormus. Buna burda inanmayacak arkadaslarda vardir nerde okudugumu hatirlamaiyorim kaynak veremem ama bu bir arastirma sonucu boyle bir seyle sende karsilasmak istemiyorsan ve kafama cok takarim diyorsan birak kızı kendinede onada yazık etme. Iliskilerde hep karsi tarafin duygularini dusunmeyin kendi duygularinizida dusunun sizde bir insansiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unbqlqnced -- 25 Ocak 2014; 7:44:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

En ufak bi soru işareti bile kafanda yer ediyorsa geleceğe dair bu iş yürümez. Daha fazla uzatırsan kız iyice bağlanacak. Azad et gitsin yol yakınken ayrılın.

+1453

• Çok kötü bir durum gerçekten , eğer çok sorun ediyorsan bunu bence yol yakınken ayrılın.Çünkü ilerde kafaya takacaksın büyük ihtimalle.
  • Sen tut hayatında bir kez yaşayabileceğin ve erkeğine yaşatabileceğin bir şeyi elin zıpırıyla yaşa,sonra da bul iyi niyetli bir çocuk ''Sen bana Allah'ın lütfusun''bilmem ne de.Vallahi iyiymiş.Oğlum açın gözünüzü.Kız ne kadar iyi niyetli olursa olsun,o en önemli ilkini birine verdiğine göre belli ki onu çok sevmiş.Ve kimseyi de onun kadar sevemeyecek emin ol.İlktir o,kızın aklından hiç çıkmayacaktır.Hadi tüm bunları geç.İlerde sen bu kıxla evlendin diyelim.Sonra adamın biri çıksa deseki benim senin karınla yapmadığım kalmadı,şunu şunu yaptım diye,gider kendi kafanı taşa vurursun.Ona göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkcombil -- 25 Ocak 2014; 7:57:45 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.