Şimdi Ara

kiz arkadasimin bakireligini çok kafama takiyorum (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
6
Favori
7.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kendi isteği ile olmuşsa kesinlikle kabul etmem masumiyet önemli bir olay hem ucu açık belkide birden fazla kişi ile birlikte oldu.

yok tecavüz varsa işin içinde işte o zaman işler değişir gerçekten çok değişir elimden geldiğince destek olurum çok zor bir olay çünkü.

Doğru düşündüğümü söylemiyorum ama düşüncem bu yönde
  • hocam çok zor bi durum ama sana tavsiye hareketlerini gözlemle eğer gerçekten pişmansa ama ona pişmanmısın diye sorma sakın halinden belli eder kendini eğer pişmansa sana beni kimse almaz tek seçeneğim sensin modunda değilse yani seni araç olarak kullanacaksa az bi geri durunca belli eder kendini hemen her fırsatta bunu sayıklamıyorsa gerçektende seviyorsa geçmişini düşünme herkes hata yapar belki ilki olmazsın ama mutsuzda olmazsın sonucta bunu sadece sen ve o bilecek ama gel görki seni arac olarak kullandıgını fark ediyorsan emin ol bunu fark edersin ama kendine inkar edersin direk kızı bırak yol yakınken dön sınav falan bahane sen suan acaba sınavdan sonrayamı bıraksam veya sonramı düşünsem diye kafanı taşlara vuruyorsundur emin ol karar ver 1 şeyi düşün 2 3 seye kafa yorma
  • Hocam ben hala sizden tavsiye bekliyorum pm yoluyla
  • Benim anlamadıgım su soruyu kızlara nasıl soruyonuz direk bakire misin mi diyonuz?
  • Namusu Bacak Arasinda Arama..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senden oncesinde ne yasadigini bos ver, seninleyken nasil ona bak

• quote:

Orijinalden alıntı: md_42

buralar değerlenir istanbulda veya ankarada taksi veya dolmuş hattıyla takas yapılır

Ciddi ciddi yorumları okurken mesajını görünce kahkahayı patlattım
  • Yanlış anlama da bu soruyu sorman bile başlı başına hata.. Aşkdan kimse ölmedi,ölmez de. Kısacası, AYRIL..
  • Beni brakma diyor ise iş sakat çok pis kapak atmış sana dikkat et sen kardeşim.

• quote:

Orijinalden alıntı: onurb3

Benim anlamadıgım su soruyu kızlara nasıl soruyonuz direk bakire misin mi diyonuz?

Su dolu leğene oturtup kabarcıkları kontrol ediyoruz kardeş

• Simdi dusunsene eski sevgilisiyle ne pozisyonlar yapmistir? Birde bu yonden dusun kararini ver.

• bak ilerde de bu sorunu cekecegini dusunuyorum o anı hayal etmek bile can yakici sen daha simdiden dusunuyorsun bu iliski yurumez, sonu husran bak sinavin var

yine de senin dusuncen neyse o yone git bizden yorum ve onerileri aldin 6 sayfa icinde

• değişik bir durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: scaryscreen

Kim bilir kaç kez geçmişlerdir üstünden

yazık sana...evlendikten sonra yapmaya kalkarsa hiç bilemeyeceksin, tavsiyem sayaç takman yönünde olacak, yoksa için içini yer durur ömrün boyunca...kim bilir belki de...
  • Türkiyede bunu bastan deft ediyorsan sikinti olur bastan bunu kabul et hiç bir zaman kabullenenezsin ha onemsemesen zaten sorun yoktu dogru yada yanlış ama durum bu

• quote:

Orijinalden alıntı: md_42

quote:

Orijinalden alıntı: Nightwish

quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

En ufak bi soru işareti bile kafanda yer ediyorsa geleceğe dair bu iş yürümez. Daha fazla uzatırsan kız iyice bağlanacak. Azad et gitsin yol yakınken ayrılın.

Sinava 2 ay kaldi sinav öncesi birakmak istemiyorum. Ben biraktim diye kazanamazsa ben hayatim boyunca vicdan yaparım

Garanti bandını yırttırmış kendine problem etmiyorsa sınavı hiç problem etmez

Gazı kaçmış kola,kaymağı alınmış yoğurt,rektefiye görmüş motor, daha ne örnek veriyim

evlenince sayaç taktır, yoksa hiç bilemeyeceksin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi köftepiyaz -- 25 Ocak 2014; 3:29:24 >
  • evlenmeyeceksen neden bu kadar kafana takıyorsun ?
  • Yazılanların hepsini okudum gözden kaçırmadıysam kimse yazmamış.Kıza birlikte olmayı teklif et kabul ederse ayrıl yada bakirliğini bırak gene ayrıl ama kabul etmezse bence kız dersini almıştır devam et .Birde bunu düşün derim

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SimurgFC -- 25 Ocak 2014; 3:55:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nightwish

quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

En ufak bi soru işareti bile kafanda yer ediyorsa geleceğe dair bu iş yürümez. Daha fazla uzatırsan kız iyice bağlanacak. Azad et gitsin yol yakınken ayrılın.

Sinava 2 ay kaldi sinav öncesi birakmak istemiyorum. Ben biraktim diye kazanamazsa ben hayatim boyunca vicdan yaparım

sınav dediğin öss mi?

umarım değildir
    öyleyse baya komikte

edit: öyleymiş
    hahahahahahaahhahHAHAHHAH
    HAHHAHAHAHAAHAHAHAHH

AHHAAHHAAHHAHAHAHAHAHA
    HAHAHHHAHAAHHA

AHHAHAHAHAAHAHAHHAHHA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 25 Ocak 2014; 4:00:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SimurgFC

Yazılanların hepsini okudum gözden kaçırmadıysam kimse yazmamış.Kıza birlikte olmayı teklif et kabul ederse ayrıl yada bakirliğini bırak gene ayrıl ama kabul etmezse bence kız dersini almıştır devam et .Birde bunu düşün derim

Edit:İmla

best of bests
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.