Şimdi Ara

kiz arkadasimin bakireligini çok kafama takiyorum (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
110
Cevap
6
Favori
8.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Brad Pitt

Hocam siz bakireyseniz bırakın bence o kızı.

Erkek bakire olmaz bakir olur

Modernliğin sonu bu herşey 2. El

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nightwish

quote:

Evet ben bakirim.

Bakir olup bakire birini istemek en doğal hak. Ben de bu düşünceyi savunuyorum. Ciddi ilişki olacaksa, bir ömür geçirilecek ise, iki tarafın da bakire olması kanaatindeyim.

Cahilliğime verin a dostlar

@qamqi

@Metabolism

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brad Pitt -- 25 Ocak 2014; 0:08:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meymür

quote:

quote:

Evet ben bakirim.

Nerde yaşıyorsun tam olarak

İst

• Başkasının kollarına kendini bırakmış bakireliğini bozmuş bi kızın yanımda yeri yok.

Prensip meselesi

• quote:

Konunun detayini bilen bilir. Özetlemek gerekirse 4 aydir tanidigim 2 aydirda sevgili olduğum bir kiz var ve bakire değil. Seviyorum da. Tamam ben de birlikte olmasini bilirim de seviyorum ve bu konu kafama cok takiliyor. Kiza belli etmemeye calisiyorum ama o da anliyor rahatlasiz olduğumu. Her seferinde bana beni birakma, sen bana allahin bir lutfusun baskasi olsa kabul etmez falan diyor. Ben de birakmak istemiyorum ama içim içini yiyor. Baskasinin dokunmuş olması beni deli ediyor. Ne yapsam bilemiyorum

O değilde gerçekten Allahın bir lütfusun diyorsa kibarca sana enayisin demiş gibi olmuş umarım öyle değildir.
  • Valla onu bunu bilmem de ben yerinde olsam birlikte olduğu erkeği öldürürdüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: eeTavus

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: scaryscreen

Kim bilir kaç kez geçmişlerdir üstünden

Saygisizligin lüzumu yok

Kusura Bakma da herkes anlatmış, düşünsene sen kızla ilişkiye girerken ve o senin için ilk oluyorken, kız başkalarını hayal etse? Birde kız birden fazla ilişkiye girmiştir, Penis boyutları ve zevk oranının tadını almıştır, ilerde evlenince senden aldığı zevk onlardan az olursa eminim ne olsa evlendik diye aldatma oranı yüksek. Bu yazıda önceki yorumum için telafi olsun, kusura bakma

Simdi yukarida allah var ben bilemem ama 1 kere ilişkiye girdiğini ve acayip derecede pişman olduğunu söylüyor. Allah bilir tabi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: caneycaney

sen şu dershanedeki kız konularını açan benden nefret ettiğini söylüyor diyen eleman değilmisin?

Dershaneki kiz konusu benim 1 tane actm zaten. Seviyoruz birbirimizi nefret yok.

dershaneye gidiyorsun o zaman muhtemelen 18 yaşlarındasınız ve kızın 18 den önce bakirelik gitmiş

o kızdan sana hayır gelmez kızın kötü biri olduğunu söylemiyorum ama sen ilklerini yaşayacağın kızları tercih et senin kafa yapın bu şekilde zaten bunu dert ediyorsun belli ki ben olsam ben de dert ederdim
  • ayrıl

• Kimse namus iki bacak arasında değil demesin. Bal gibi arasında işte. Iradene sahip çıkma elin erkeğiyle seviş sonra gel hiç birşey yok gibi davran.

• Ya bu konuda yeteri kadar batılılaşamadık nedense, ben de rahatsız olurdum açık ve net. Hani evlilik dışı, herhangi bir sevgilisine verebilecek kadar düşmüş biri. Ha belki bir ihtimal gerçekten inanmıştır, ileride bir şeyler olacağını düşünmüştür, gerçekten geleceğini o insan üzerine kuracak derecede kafasına koyduysa belki anlarım; ama böyle bir şeyden bahsetmediğine göre öyle sıradan bir sevgilisi olmuş, hormonlarına yenik düşüp ilişkiye girmiş. Bu şekilde açıkçası saygı duyasım gelmiyor. Hele hele gerçekten ciddi, ilerisini düşünen bir insansan, içine sineceğini zannetmiyorum.
  • Üstüne kalırsa hayatın boyunca çekersin. Aman allah korusun kan davası başlar. Aslında DNA ile bunu halletmek gayet mümkün geri kafalı insanlar varsa işin ucunda değil DNA mikroskop parcacıkları fayda etmez.
  • Ne desek boş Olaya kendi açımdan bakacak olursam, takılırım ama asla ciddiyete bindirmem işi. Gururuma yediremem, aşkından ölecek değilim ya.
    İstememe sebebim çevrede gördüklerim. Bakıyorum arkadaşlara hiç olmasa ayda 1 kızı götürüyorlar, kız hiç utanmadan yüzümüze bakabiliyor. Ne hikmetse hepsinin de ilk seferi oluyor Başka ülkede olsa belki kabul edilebilir ama Türkiye'de bozuk kız kabul edilemez. Bizim gibi kadına baskı uygulayan ülkede kız asla gerçekte neler yaptığını anlatmaz, yalan söylemekten kendini alı koyamaz.
  • Bir arkadaş demiş önemli değil bir hatadır demiş.kardeşim nerden biliyorsun?belki kızın bir erkekle birlikte olma anlayışı farklı.belki de hata olarak gormüyor.senden sonrada yapmıyacağı muamma.

• Kafaya takılmıyacak bir şey değil çünkü. Sen benim tek şansımsın modunda kız söylim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The@Thing -- 25 Ocak 2014; 0:24:32 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: scaryscreen

Kim bilir kaç kez geçmişlerdir üstünden

Saygisizligin lüzumu yok

Kusura Bakma da herkes anlatmış, düşünsene sen kızla ilişkiye girerken ve o senin için ilk oluyorken, kız başkalarını hayal etse? Birde kız birden fazla ilişkiye girmiştir, Penis boyutları ve zevk oranının tadını almıştır, ilerde evlenince senden aldığı zevk onlardan az olursa eminim ne olsa evlendik diye aldatma oranı yüksek. Bu yazıda önceki yorumum için telafi olsun, kusura bakma

Simdi yukarida allah var ben bilemem ama 1 kere ilişkiye girdiğini ve acayip derecede pişman olduğunu söylüyor. Allah bilir tabi

Yani yüzlerce kişiyle ilişkiye girdim diyecek yok ya? Birde Allah'ın Lütfuna sahip çıkmayan kız, sana Allah'ın lütfu diyorsa dikkatli ol derim. Bak senin düşüncendeyim aynısı başıma geldi kızı kısa süre içerisinde sarmaş dolaş gördüm başka biriyle, sonra çok üzülürsün ayrıl ve kızın yerinde olsa sen bakireliğim ne olsa gitmiş bari zevk alayım diye ilişkiye girmez misin? O seninleyken bile başkasıyla ilişkiye girmiştir.

Edit: Yazım hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paradeida -- 25 Ocak 2014; 0:23:18 >
  • 2 seçimin var ya bırak yada gece dileklerini unut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charlestone

Kimsenin geçmişini dert etme, önemli olan senden sonrası bence

Aynen öyle.

Bu durum herkesi rahatsız eder fakat ilişki bitirilecek bir konu değil. En azından aşk böyle bir şey için ilişki bitirilecek bir şey değil.

• Eğer sen Bakir isen ki öyleymişsin(ben olsam ayrılırdım) yapacağın tek şey gerçekten seviyorsan öncesini unutmak.
  • Bakir değilsen yürüt diyecektim de bakirmişsin. Yürüse de bozulur o iş.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.