Şimdi Ara

Hayatta hiçbir şeyi başaramamış insan (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
5
Favori
9.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • mal misiniz a.k , hayat universitede kari kizla birlikte olmak gezmekle renklenecek kalitesi artacak birsey degildir. gezme yok diyorsun, gezme zaten. dil ogren, kitap oku, beynini besle. en iyi zamanindasin okumak ve ogrenmek icin. Erasmus plus arastir internetten. Hayati bu kadar bos gorursen o da boslar seni elbwtte. Birde bunalimda sikintida olan arkadaslar, ibadet edin. Inanin butun sikintilariniz sorunlariniz ibadet eksikliginden dolayi dustugunuz bosluktan kaynaklaniyor. Tasavvufu arastir kardesim, ibadet et. Dil ogren :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Hayatta hiçbir şeyi başaramamış insan
  • Alkolünde etkisiyle bir anda gelecek kaygım başladı,kendimi bir işte çalışırken hayal edemiyorum başarısız olacağımı düşünüyorum. Üniversiteyi bıraktım geldiğimden beri kitabın yüzünü açmadım. şuan gerçekten kötü durumdayım iyi hissetmiyorum kendimi.
  • Wolf_263 kullanıcısına yanıt
    Son durumunuz nedir hocam ?
  • http://www.youtube.com/watch?v=v4xJ17BRxSY

kardeşim bu video 1.20 dakikadan itibaren izle baştan itibaren izlesende olur (dini görüş vs. cemaat falan olarak düşünme adamın anlattıklarını dinle sadece lütfen ön yargılı bakma ben bediüzzamancı falan değilim canım sıkıldığı zaman bunu izler rahatlarım. umarım sende rahatlarsın. sıkıntın bir nebzede olsa azalır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolf_263

Yaşım 22 oldu, cinsel hayat yok!
    Hiçbir şeye heves yok!
    Para yok!
    Üniversitede okuyorum, parasızlıktan üniversite hayatı yok!
    Gezme yok!

Kız konusunda benim için bu durumun en acı yönü ise yakışıklı olduğum halde kişilik sorunlarımdan dolayı kızlara yaklaşamamam, yaklaşsam da soğuk kalıp ilişki/iletişim kuramamam.

Bildiğin doğal seleksiyona uğradım/uğradık.

Ve son olarak nerden geldiği belli olmayan egom yüzünden hâlâ da kaybedecek bir şeylerimin olduğunu düşünüyorum, hiçbir adım atmıyorum.

Başlığı açan arkadaş, bunları okuduktan sonra hâlâ aynı şekilde düşünüyor musun?

Alıntı yaptığım kısımlar bende de var. Üstüne başka şeyler de var. Depresyona girmeye yetmez bunlar. Siz depresyona girmek için kendinizi zorluyosunuz. Şükredin halinize. Kendinizden kötü durumda olanları düşünün, aklınızı başınıza toplayın. Dertlerinizi düşünüp kendinizi kahretmek yerine dertleriniz için çözümler arayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: brktmr

quote:

Yaşım 22 oldu, cinsel hayat yok!
    Hiçbir şeye heves yok!
    Para yok!
    Üniversitede okuyorum, parasızlıktan üniversite hayatı yok!
    Gezme yok!

Kız konusunda benim için bu durumun en acı yönü ise yakışıklı olduğum halde kişilik sorunlarımdan dolayı kızlara yaklaşamamam, yaklaşsam da soğuk kalıp ilişki/iletişim kuramamam.

Bildiğin doğal seleksiyona uğradım/uğradık.

Ve son olarak nerden geldiği belli olmayan egom yüzünden hâlâ da kaybedecek bir şeylerimin olduğunu düşünüyorum, hiçbir adım atmıyorum.

Başlığı açan arkadaş, bunları okuduktan sonra hâlâ aynı şekilde düşünüyor musun?

Alıntı yaptığım kısımlar bende de var. Üstüne başka şeyler de var. Depresyona girmeye yetmez bunlar. Siz depresyona girmek için kendinizi zorluyosunuz. Şükredin halinize. Kendinizden kötü durumda olanları düşünün, aklınızı başınıza toplayın. Dertlerinizi düşünüp kendinizi kahretmek yerine dertleriniz için çözümler arayın.

Düzenli bir tedavi ile hiçbir şeyim kalmadı.
    Tedavinin son aşamasındayım.
    Dediklerimin hiçbiri kalmadı.
    Kafam rahatladığı için sorunların hepsini çözdüm.

Kız meselesi hariç.
    O da cinsel ihtiyaç ağır bastığı için farklı şekilde takılıyorum.
    Sevgili olarak değil.

• Leonardo DiCaprio. kullanıcısına yanıt
    Düzeldim.
    Üstte de yazdığım gibi tedavinin son aşamasındayım.
    Düzgün bir psikiyatriste git.
    Varsa okulda psikolog bir iki kere de ona git.
    Düzenli tedavi ile çok kolay geçiyor.
  • quote:

Düzeldim.
    Üstte de yazdığım gibi tedavinin son aşamasındayım.
    Düzgün bir psikiyatriste git.
    Varsa okulda psikolog bir iki kere de ona git.
    Düzenli tedavi ile çok kolay geçiyor.

Valla sizin adınıza sevindim.

Ben 1.5 yıl kadar düzenli gidip bıraktım ama pişman gibiyim. İlaçları da kendim bırakmak istedim çünkü işin bende bittiğini anlamıştım.

O zamana kadar güzel ilerleme kaydettim ancak daha sonra duraklama dönemine girdim gibi.
  • senin gibi yüzlerce insan var bende onlardan biriyim yalnız değilsin kanka :D
  • Iste O insan yanima hic yaklasmasin
  • Sağlığın ve sevdiklerin yerinde mi peki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şanssız Herif

Hiç derdi olmayan insanlar da var. Allah onları pas mı geçiyor?

HERKESİN BİR DERDİ VAR DURUR İÇERİSİNDE
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyuan

http://www.youtube.com/watch?v=v4xJ17BRxSY

kardeşim bu video 1.20 dakikadan itibaren izle baştan itibaren izlesende olur (dini görüş vs. cemaat falan olarak düşünme adamın anlattıklarını dinle sadece lütfen ön yargılı bakma ben bediüzzamancı falan değilim canım sıkıldığı zaman bunu izler rahatlarım. umarım sende rahatlarsın. sıkıntın bir nebzede olsa azalır.

Ağzına sağlık arkadaşın,hitabeti çok iyi biri olduğu ortada kendime Müslüman diyorum fakat Tanrı'nın emirlerine ne kadar uyuyoruz o tartışılır hepimiz günahkarız hepimizin bazı zayıf ve güçlü yanları var.
    O günden bu güne çok zaman geçti birçok sorunu kafamda hallettim eskisine göre çok yol kattettim.

• Babadan zengin olmasi gibisi yok bu dunya yuzde 99 para beyler. Para olduktan sonra konusmadan kiz tavlarsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeroKinTR

Babadan zengin olmasi gibisi yok bu dunya yuzde 99 para beyler. Para olduktan sonra konusmadan kiz tavlarsiniz

Her şey para değil diyorlar da her şey para be kardeşim çok hak veriyorum.Sağlık mutluluk hepsi paraya bağlı belli ölçüde.Gidip devlet hastanesinde kepaze olmak var parasını bastırıp özel hastaneye gitmek var.Para olmadan aile mutluluğu bireysel mutluluk da olmaz.Üzerine kıyafet ayağına yeni bir ayakkabı alacak paran olmayınca ya da verecek birisi olmayınca yine mutlu olamıyorsun ki.Para ulan işte herkes paşa paşa kabul etsin.Biz bu hayatın kaybedenleriyiz.Kazananları parası olanlar.Koca bir LOSER.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.